kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > фраза 

Топ-10 місць, куди ви не зможете потрапити

Складено рейтинг десяти найбільш значних місць по всьому світу, які закриті для широкої громадськості або практично неможливі для відвідування.

Названо 10 місць, куди звичайна людина не зможе потрапити, навіть якщо витратить багато грошей і сил. Якщо ж все-таки якимось чином людина зможе потрапити в одне із цих місць, то решта все одно будуть недосяжними.

 

10. Міжгір'я

Міжгір'я є закритим містом Росії в цілком таємних горах Ямантау. Місто було засноване в 1979 році. Ямантау висотою 1640 метрів є найвищою горою в південній частині Уралу.

Великі проекти розкопок були виявлені американським супутником в кінці 1990-х роках, за часів Бориса Єльцина.

Два гарнізони, Бєлорєцьк-15 і Бєлорєцьк-16, були побудовані на вершині об'єкта.

На питання США було кілька відповідей від російського уряду щодо Ямантау. Вони заявили, що це сховище російських скарбів, зона зберігання продуктів харчування, і бункер для керівників у разі ядерної війни.

9. Секретні архіви Ватикану

Архіви не таємниця, незважаючи на їхню значущість. Ви можете переглянути будь-який документ, який ви побажаєте. Але ви не можете зайти в архів. Ви повинні подати запит на документ, і він буде наданий вам. Єдині документи, на які ви не може отримати доступ, ті, яким немає ще 75 років (з метою захисту дипломатичної та урядової інформації). Індекси доступні для людей, які хочуть побачити документ, який існує в архівах. Стелажі секретних архівів Ватикану мають довжину в 84 км і налічують 35 000 томів в каталозі індексів.

8. Club 33

Всупереч поширеній думці, Діснейленд має повну ліцензію на продаж алкогольних напоїв. У ньому є одне місце, яке завжди відкрито продає випивку: Club 33. Він являє собою приватний клуб, розташований в самому центрі Діснейленду. Вхід в клуб розташований поряд з Blue Bayoun рестораном на "33 Royal Street". Вхід можна впізнати за пластиною з номером 33. Збори вступ у клуб варіюються від 10 до 30 тисяч доларів США. Якщо ви хочете вступити в клуб, ви повинні почекати 14 років для отримання доступу.

7. Московське Metro-2

Система була побудована імовірно за часів Сталіна і під кодовою назвою D-6 в КДБ. ФСБ Росії так само як і адміністрація Московського метрополітену не підтверджує і не заперечує існування Метро-2. З чуток, довжина Метро-2 навіть перевищує громадське метро. Лінія з'єднує Кремль, штаб-квартиру ФСБ, аеропорт Внуково-2, підземне місто, а також інші місця національної важливості.

 6. Клуб джентльменів White's

Це найбільш ексклюзивний клуб англійських джентльменів. Був заснований в 1693 році італійцем Франческо Б'янко. У клубі продавали гарячий шоколад, але врешті-решт він став типовим (але приватним) клубом джентльменів. Клуб славиться своєю "книгою ставок", в якій члени клубу записують дивні суперечки. Найбільш відомою них є 3000-фунтова ставка, на те, яка дощова крапля першою пробіжить по віконному склі. Жінки тут повністю виключені з членства, так що половина з нашої аудиторії вже відпадає. По-друге, люди, які хочуть приєднатися до цього ексклюзивному клубу, можуть зробити це тільки за запрошенням членів, які мають підтримку двох інших членів. Якщо ви не є членом королівської родини, або не є надзвичайно впливовим у політиці чи мистецтві, ви навряд чи коли-небудь туди потрапите.

 5. Зона 51

Зона 51- псевдонім для військової бази, розташованої в південній частині штату Невада на заході Сполучених Штатів, 133 км від міста Лас-Вегас. Вона є базою для підтримки розробок і випробувань експериментальних літаків і систем озброєння. Засекречення бази, саме існування якої уряд США насилу визнає, зробило її предметом розмов про центральну базу досліджень НЛО.

4. Кімната 39

Кімната 39 або 39-е бюро, можливо, одна з найбільш закритих організацій у Північній Кореї, що шукає шляхи для отримання іноземної валюти для Кім Чен Іра. Номер 39 було створено наприкінці 1970-х . Ця організація, начебто, використовує від 10 до 20 банківських рахунків в Китаї та Швейцарії для цілей контрафакції, відмивання грошей та інших незаконних операцій. Також стверджують, що це 39 людей, які займаються контрабандою наркотиків і незаконним продажем зброї. Відомо, однак, що ця організація володіє 120 зовнішньоторговельними компаніями, і знаходиться під прямим контролем Кім Чен Іра.

3. Великий Храм Ісе

 Великий Храм в Японії (який насправді є серією з більш, ніж 100 святинь) є найбільшою святинею в Японії. Вона присвячена Аматерасу (богині Сонця). Храм руйнується і відроджується кожні 20 років у відповідності з ідеєю Синто смерті і відродження (наступна відновлення буде в 2013 році). Це займає дуже важливе місце в списку місць, в які ви ніколи не потрапите, тому що тільки людина, яка є священиком або жерцем і одночасно членом японської імператорської сім'ї, може зайти туди. Так, якщо ви не японський принц чи принцеса, то ніколи не побачите нічого, крім солом'яного даху цієї святині.

2. Гори Emergency Operations Center

Це місце, яке є не тільки закритим для громадськості, але це місце, в яке громадськість взагалі не захоче потрапити, якщо не буде всесвітньої катастрофи. Строго засекречений і закритий об'єкт є центром координації дій Федерального агентства з надзвичайних ситуацій уряду на випадок якихось лих національного чи навіть всесвітнього характеру. Входить до системи управління стратегічними ядерними силами США Має дуже серйозну закриту систему зв'язку, серед яких закриті канали прямого зв'язку з Білим домом. Об'єкт розташований в горах на глибині близько 2000 футів і обслуговується більш, ніж 200 співробітниками, переважно військовослужбовцями.

1. Військова база RAF Menwith Hill

RAF Menwith Hill - британська військова база, яка має зв'язки з глобальною шпигунською мережею Echelon. Вона містить велику супутникову наземну станцію, зв'язок перехоплення, систему попередження про ракетний напад і вважається найбільшою електронною станцією моніторингу в світі.

Мережа Echelon була створена для спостереження за військовою й дипломатичною діяльністю Радянського Союзу і Східного блоку із союзниками у часи холодної війни, на початку 1960-х, але після її закінчення, працює і зараз, займається спостереженням терористичними змовами, політичною і дипломатичною розвідкою. Мережа фільтрує всі телефонні дзвінки та радіозв'язок у багатьох країнах світу.

http://tsn.ua/tsikavinki/top-10-misc-kudi-vi-ne-zmozhete-potrapiti.html

фраза

24 березня 2011, 22:24

Теги статті:
місця   закриті   Великий Храм Ісе   Зона 51   Ватикан   архіви  
Голосів:
2
02

Всього коментарів: 2

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"