kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Zebraqwerty 

ЧИ ПОТРІБЕН КАНЕВУ КОЛОМІЄЦЬ В КРІСЛІ?

Незабаром країна обиратиме собі нове місцеве самоврядування. Чи буде воно новим, чи стандартно-звичним — вирішувати громаді.

ЧИ ПОТРІБЕН КАНЕВУ КОЛОМІЄЦЬ В КРІСЛІ?


Незабаром країна обиратиме собі нове місцеве самоврядування. Чи буде воно новим, чи стандартно-звичним — вирішувати громаді. Саме від громади тепер залежатиме, чи жити їй в нинішній “стабільності”, чи захоче вона якихось прогресивних змін для себе і для свого міста.

Заздалегідь хочу зауважити, що до написання цієї статті мене спонукало не бажання агітувати за когось, а реально подивитися на те, що ми маємо сьогодні. Що маємо і що могли б мати в рідному нам Каневі.

Зупинюсь на нашому нинішньому міському голові. (Хай вже вибачає — сам колись сказав, що любить критику (ВІКА №20 (784) за травень 2009 року). Точніше, зупинюсь на його словах щодо найбільшої проблеми для Канева та щодо його наміру “використати на благо Канева більш реальні речі: 150-річчя перепоховання праху Кобзаря в Каневі...” (Дніпрова зірка №71 від 1 вересня 2010 року). “Найбільшою проблемою для Канева сьогодні є ліфти”, — сказав Василь Коломієць. Дозволю собі, як мешканцю міста з такою “найбільшою проблемою”, не погодитись з цим висновком господаря міста. Можливо, це буде банально і не надто коректно з моєї сторони, але “найбільша проблема”, названа головою, — це його проблема, проблема господаря міста, яку ВІН зобов’язаний вирішувати. Це не проблема громади. У мешканців міста вистачає й своїх проблем, шановний голово. Це й наркоманія, з якою Ви обіцяли боротися ще півтора роки тому — 16 травня 2009 р. під час свого звіту перед громадою міста: “Ми всі знаємо, де продається (наркотичні препарати,— авт.), знаємо, яким чином... Я перед громадою кажу, що ми знайдемо кошти на контрольну закупівлю і посадку наркобаронів” (ВІКА №20 (784) за травень 2009 р.).

Що ж Вами зроблено в цьому плані і чи побороли Ви в Каневі наркоманію, шановний голово? Посадка наркобаронів пройшла успішно? Схоже, за сімома печатками звіт про цю роботу...

Проблема мешканців міста — відсутність достатньої кількості дитячих і молодіжних закладів, де підростаюче покоління могло б проводити вільний час. А Вам, вельмишановний пане, була підказка від Ваших виборців, як хоча б частково вирішити цю проблему. Не пригадуєте? Я Вам нагадаю: публікації ВІКИ стосовно опитування двома місцевими газетами громади міста щодо забудови центральної частини Канева. Вам тоді Ваші виборці сказали, що хочуть бачити в районі вулиці Набережна лінія спортивні майданчики, дитячі атракціони, парки... Ви ж зробили по-своєму — на свій розсуд розпорядилися землею, яка належить не Вам, а Вашим виборцям, фактично відкривши зелену дорогу самочинному будівництву там, де мали б бути дитячі майданчики (не будете ж заперечувати, що про це в багатьох випусках ВІКА писала?)... Чи може зараз втілите в життя побажання Ваших виборців щодо розвитку інфраструктури в названому місці Канева, використовуючи “на благо Ка-нева більш реальні речі: 150-річчя перепоховання праху Кобзаря в Каневі...” Дуже сумніваюсь! Тому, що все, що зараз робиться і робитиметься в Каневі в найближчі рік-два, думаю, — не Ваша заслуга, а те, що на Канів, нарешті, звернули увагу очільники держави і роблять тут все можливе до Шевченківських днів 2011 року та Євро-2012.

А чи не важливіші для мешканців міста від проблем з ліфтами проблеми смороду від “грибників” і “курятників”? Чому цими питаннями більше ніж мер міста має перейматися депутат Коржов? Воно йому більше треба? Чи зарплату він за цю “нервотрьопку” отримує з місцевої казни? Знаю, що Ви на це скажете: прийди, мовляв, до мене в кабінет і подивись, скільки листів у мене підшито щодо цієї проблеми. На що уже даю Вам відповідь, пане голово: не формальною перепискою такі проблеми вирішуються, а своєю наполегливістю і бажанням іти до переможного кінця!

А чи не проблема громади — робоча зайнятість тієї ж молоді? Що Ви зробили, аби не тікала з міста молодь у пошуках заробітку? І тут Ви можете парирувати: була, мовляв, можливість відкрити нові робочі місця на новобудові Нібулону, та такі як той же Коржов завадили цьому будівництву. Може Ви в цьому ж ракурсі згадаєте й готельно-спортивний комплекс “Співоче поле”, будівництво якого дало б не одній сотні молоді робочі місця? Тільки от Співоче поле Ви самі “проспівали” зі своєю командою, шановний голово (ВІКА №16 (727) за квітень 2008 р.)...

Чи не проблема громади міста — самогоноваріння й отруєння самогоном не одного десятка людей? І про цю проблему Ви чудово знаєте (ВІКА №13 і 24 за 2008 р, №11 за 2009 р...). Хоча, переконаний, Ви не знаєте, життя скількох молодих людей уже забрала ця отруєна  самогонка (про її смертоносні властивості сказав не я, а обласне Бюро медичної експертизи в своїх актах №1156 та 1157 за 2008 рік, про що ВІКА №24 за 2008 рік писала) . Якщо Вас зацікавлять цифри щодо кількості знищених людей — я Вам їх назву. Проте, схоже, Вам не до цього, бо Ви, як господар міста, уже давно  зупинили б це цинічне знищення людей.

Скажете, що для вирішення цих та подібних проблем Вам потрібен час і, якщо Вас оберуть ще на один термін, от тоді Ви покажете, як потрібно вирішувати ці проблеми? Стара пісня — з затертої платівки на старому патефоні...

От доводиться іноді чути від людей одну фразу, яка, чесно кажучи, не знаходить місця в моїй свідомості: “хто б там не балотувався на мера — ми їх мало знаємо, а от Коломійця вже трохи знаємо, то хай буде Коломієць, ми — за стабільність...” Дивуюся таким людям. Хоча, якщо хтось з них потрапив у число вибраних, котрим дозволено самочинне будівництво де заманеться при нульовій реакції мера, чи комусь байдуже до сліз матерів, які втратили своїх дітей від канівської наркоманії та оковитої — така “стабільність” їх, звичайно, цілком задовольняє. Адже стабільність для Канева — це стабільна наркоманія й алкоголізм, стабільне безробіття й розбиті дороги, стабільне нарікання на порожній бюджет та ігнорування думки громади міста...

Ви, шановний голово, можете, звичайно, мені закинути — нападаєшся, мовляв, на мене, бо лобіюєш проходження на крісло мера депутата Коржова. Ні, я нікого не закликаю голосувати за того чи іншого кандидата, а просто висловлюю наболіле, бо воно мені не байдуже — мені і моїм онукам жити в цьому місті. Та якщо й висуне кандидатуру В.Коржова якась політсила на посаду мера — так, я буду голосувати за нього, бо побачив впродовж не одного року його роботу в ролі депутата, побачив, як він намагався проломити бюрократичну стіну місцевого самоврядування: щось виходило, а щось розсипалось перед цією стіною. І запевняю Вас, якщо він стане мером, я буду одним з перших, хто нищівно критикуватиме його, якщо з’являться хоча б натяки на ігнорування вищезазначених проблем міста, якщо він підтримуватиме в своїй роботі Вашу “стабільність”...

А керівник такого масштабу завжди матиме підтримку громади, якщо враховуватиме в своїй роботі об’єктивну критику. Бо критика ця — від людей, які обрали собі голову.

 Валерій РЕВА, газета ВІКА №38

Zebraqwerty

24 вересня 2010, 20:15

Теги статті:
вибори   коломієць   крісло   мер   партія регіонів   політика   канів   канев   kaniv   kanev   лфтум  
Голосів:
2
02

Всього коментарів: 49

Сторінка коментарів: 1
SKI

25 вересня 2010, 03:22

IP: 75.119.250.xxx
Рейтинг: 0
КАК МЕНЯ ВЫБИРАЛИ В ГУБЕРНАТОРЫ

    Несколько месяцев назад меня как независимого выдвинули кандидатом на должность губернатора великого штата Нью-Йорк. Две основные партии выставили кандидатуры мистера Джона Т. Смита и мистера Блэнка Дж. Бланка, однако я сознавал, что у меня есть важное преимущество пред этими господами, а именно: незапятнанная репутация. Стоило только просмотреть газеты, чтобы убедиться, что если они и были когда-либо порядочными людьми, то эти времена давно миновали. Было совершенно очевидно, что за последние годы они погрязли во всевозможных пороках. Я упивался своим превосходством над ними и в глубине души ликовал, по некая мысль, как мутная струйка, омрачала безмятежную гладь моего счастья: ведь мое имя будет сейчас у всех на устах вместе с именами этих прохвостов! Это стало беспокоить меня все больше и больше. В конце концов я решил посоветоваться со своей бабушкой. Старушка ответила быстро и решительно. Письмо ее гласило:
"За всю свою жизнь ты не совершил ни одного бесчестного поступка. Ни одного! Между тем взгляни только в газеты, и ты поймешь, что за люди мистер Смит и мистер Блэнк. Суди сам, можешь ли ты унизиться настолько, чтобы вступить с ними в политическую борьбу?"
Именно это и не давало мне покоя! Всю ночь я ни на минуту не сомкнул глаз. В конце концов я решил, что отступать уже поздно. Я взял на себя определенные обязательства и должен бороться до конца. За завтраком, небрежно просматривая газеты, я наткнулся на следующую заметку и, сказать по правде, был совершенно ошеломлен:
"Лжесвидетельство. Быть может, теперь, выступая перед народом в качестве кандидата в губернаторы, мистер Марк Твен соизволит разъяснить, при каких обстоятельствах он был уличен в нарушении присяги тридцатью четырьмя свидетелями в городе Вакаваке (Кохинхина) в 1863 году? Лжесвидетельство было совершено с намерением оттяпать у бедной вдовы-туземки и ее беззащитных детей жалкий клочок земли с несколькими банановыми деревцами - единственное, что спасало их от голода и нищеты. В своих же интересах, а также в интересах избирателей, которые будут, как надеется мистер Твен, голосовать за него, он обязан разъяснить эту историю. Решится ли он?"
У меня просто глаза на лоб полезли от изумления. Какая грубая, бессовестная клевета! Я никогда не бывал в Кохинхине! Я не имею понятия о Вакаваке! Я не мог бы отличить бананового дерева от кенгуру! Я просто не знал, что делать. Я был взбешен, но совершенно беспомощен.
Прошел целый день, а я так ничего и не предпринял. На следующее утро в той же газете появились такие строки: "Знаменательно! Следует отметить, что мистер Марк Твен хранит многозначительное молчание по поводу своего лжесвидетельства в Кохинхине!"
(В дальнейшем, в течение всей избирательной кампании эта газета называла меня не иначе, как "Гнусный Клятвопреступник Твен".)
Затем в другой газете появилась такая заметка:
"Желательно узнать, не соблаговолит ли новый кандидат в губернаторы разъяснить тем из своих сограждан, которые отваживаются голосовать за него, одно любопытное обстоятельство: правда ли, что у его товарищей по бараку в Монтане то и дело пропадали разные мелкие веши, которые неизменно обнаруживались либо в карманах мистера Твена, либо в его "чемодане" (старой газете, в которую он заворачивал свои пожитки). Правда ли, что товарищи вынуждены были наконец, для собственной же пользы мистера Твена, сделать ему дружеское внушение, вымазать дегтем, вывалять в перьях и пронести по улицам верхом на шесте, а затем посоветовать поскорей очистить занимаемое им в лагере помещение и навсегда забыть туда дорогу? Что ответит на это мистер Марк Твен?"
Можно ли было выдумать что-либо гнуснее! Ведь я никогда в жизни не бывал в Монтане! (С тех пор эта газета называла меня "Твен, Монтанский Вор".)
Теперь я стал развертывать утреннюю газету с боязливой осторожностью, - так, наверное, приподнимает одеяло человек, подозревающий, что где-то в постели притаилась гремучая змея.
Однажды мне бросилось в глаза следующее:
"Клеветник уличен! Майкл О'Фланаган-эсквайр из Файв-Пойнтса, мистер Снаб Рафферти и мистер Кэтти Маллиган с Уотер-стрит под присягой дали показания, свидетельствующие, что наглое утверждение мистера Твена, будто покойный дед нашего достойного кандидата мистера Блэнка был повешен за грабеж на большой дороге, является подлой и нелепой, ни на чем не основанной клеветой. Каждому порядочному человеку станет грустно на душе при виде того, как ради достижения политических успехов некоторые люди пускаются на любые гнусные уловки, оскверняют гробницы и чернят честные имена усопших. При мысли о том горе, которое эта мерзкая ложь причинила ни в чем не повинным родным и друзьям покойного, мы почти готовы посоветовать оскорбленной и разгневанной публике тотчас же учинить грозную расправу над клеветником. Впрочем, нет! Пусть терзается угрызениями совести! (Хотя, если наши сограждане, ослепленные яростью, в пылу гнева нанесут ему телесные увечья, совершенно очевидно, что никакие присяжные не решатся их обвинить и никакой суд не решится присудить к наказанию участников этого дела.)"
Ловкая заключительная фраза, видимо, произвела на публику должное впечатление: той же ночью мне пришлось поспешно вскочить с постели и убежать из дому черным ходом, а "оскорбленная и разгневанная публика." ворвалась через парадную дверь и в порыве справедливого негодования стала бить у меня окна и ломать мебель, а кстати захватила с собой кое-что из моих вещей. И все же я могу поклясться всеми святыми, что никогда не клеветал на дедушку мистера Блэнка. Мало того - я не подозревал о его существовании и никогда не слыхал его имени.
(3амечу мимоходом, что вышеупомянутая газета с тех пор стала именовать меня "Твеном, Осквернителем Гробниц".)
Вскоре мое внимание привлекла следующая статья:
"Достойный кандидат! Мистер Марк Твен, собиравшийся вчера вечером произнести громовую речь на митинге независимых, не явился туда вовремя. В телеграмме, полученной от врача мистера Твена, говорилось, что его сшиб мчавшийся во весь опор экипаж, что у него в двух местах сломана нога, что он испытывает жесточайшие муки, и тому подобный вздор. Независимые изо всех сил старались принять на веру эту жалкую оговорку и делали вид, будто не знают истинной причины отсутствия отъявленного негодяя, которого они избрали своим кандидатом. Но вчера же вечером некий мертвецки пьяный субъект на четвереньках вполз в гостиницу, где приживает мистер Марк Твен. Пусть теперь независимые попробуют доказать, что эта нализавшаяся скотина не была Марком Твеном. Попался наконец-то! Увертки не помогут! Весь народ громогласно вопрошает: "Кто был этот человек?"".
Я не верил своим глазам. Не может быть, чтобы мое имя было связано с таким чудовищным подозрением! Уже целых три года я не брал в рот ни пива, ни вина и вообще никаких спиртных напитков.
(Очевидно, время брало свое, и я стал закаляться, потому что без особого огорчения прочел в следующем номере этой газеты свое новое прозвище: "Твен, Белая Горячка", хотя знал, что это прозвище останется за мной до конца избирательной кампании.)
К этому времени на мое имя стало поступать множество анонимных писем. Обычно они бывали такого содержания:
"Что скажете насчет убогой старушки, какая к вам стучалась за подаянием, а вы ее ногой пнули?
Пол Прай".
Или:
"Некоторые ваши темные делишки известны пока что одному мне. Придется вам раскошелиться на несколько долларов, иначе газеты узнают кое-что о вас от вашего покорного слуги.
Хэнди Энди".
Остальные письма были в том же духе. Я мог бы привести их здесь, но думаю, что читателю довольно и этих.
Вскоре главная газета республиканской партии "уличила" меня в подкупе избирателей, а центральный орган демократов "вывел меня на чистую воду" за преступное вымогательство денег.
(Таким образом, я получил еще два прозвища: "Твен, Грязный Плут" и "Твен, Подлый Шантажист".)
Между тем все газеты со страшными воплями стали Требовать "ответа" на предъявленные мне обвинения, а руководители моей партии заявили, что дальнейшее молчание погубит мою политическую карьеру. И словно для того, чтобы доказать это и подстегнуть меня, на следующее утро в одной из газет появилась такая статья:
"Полюбуйтесь-ка на этого субъекта! Кандидат независимых продолжает упорно отмалчиваться. Конечно, он не смеет и пикнуть. Предъявленные ему обвинения оказались вполне достоверными, что еще больше подтверждается его красноречивым молчанием. Отныне он заклеймен на всю жизнь! Поглядите на своего кандидата, независимые! На этого Гнусного Клятвопреступника, на Монтанского Вора, на Осквернителя Гробниц! Посмотрите на вашу воплощенную Белую Горячку, на вашего Грязного Плута и Подлого Шантажиста! Вглядитесь в него, осмотрите со всех сторон н скажите, решитесь ли вы отдать ваши честные голоса этому негодяю, который тяжкими своими преступлениями заслужил столько отвратительных кличек и не смеет даже раскрыть рот, чтобы опровергнуть хоть одну из них".
Дальше уклоняться было уже, видимо, нельзя, и, чувствуя себя глубоко униженным, я засел за "ответ" на весь этот ворох незаслуженных грязных поклепов. Но мне так и не удалось закончить мою работу, так как на следующее утро в одной из газет появилась новая ужасная и злобная клевета: меня обвиняли в том, что я поджег сумасшедший дом со всеми его обитателями, потому что он портил вид из моих окон. Тут меня охватил ужас. Затем последовало сообщение о том, что я отравил своего дядю с целью завладеть его имуществом. Газета настойчиво требовала вскрытия трупа. Я боялся, что вот-вот сойду с ума. Но этого мало: меня обвинили в том, что, будучи попечителем приюта для подкидышей, я пристроил по протекции своих выживших из ума беззубых родственников на должность разжевывателей пищи для питомцев. У меня голова пошла кругом. Наконец бесстыдная травля, которой подвергли меня враждебные партии, достигла наивысшей точки: по чьему-то наущению во время предвыборного собрания девять малышей всех цветов кожи и в самых разнообразных лохмотьях вскарабкались на трибуну и, цепляясь за мои ноги, стали кричать: "Папа!"
Я не выдержал. Я спустил флаг и сдался. Баллотироваться на должность губернатора штата Нью-Йорк оказалось мне не по силам. Я написал, что снимаю свою кандидатуру, и в порыве ожесточения подписался:
"С совершенным почтением ваш, когда-то честный человек, а ныне: Гнусный Клятвопреступник, Монтанский Вор, Осквернитель Гробниц, Белая Горячка, Грязный Плут и Подлый Шантажист Марк Твен".
Перевод Н.Треневой


Voland

25 вересня 2010, 08:36

IP: 94.179.8.xxx
Рейтинг: 1
Жосткинько :) +1
ologsn
25 вересня 2010, 10:29

IP: 94.153.224.xxx
Рейтинг: 0
Поделом Коломийцу! Одно не пойму: чего его не привлекут за то что он знает, где продают наркотики и кто это делает, но как должностное лицо за полтора года ничего не сделал. И по самогонке тот же вопрос!
mailk

25 вересня 2010, 15:29

IP: 84.229.14.xxx
Рейтинг: 2
потому,что это кормушка мусоров.и наркоторговцев и самогонщиков им выгодно доить!-вы забыли где живёте?коррупция охватила в бедном каневе всё...вступайте в ВО "Свобода"!-НЕ ДАДИМ УБИВАТЬ ГЕНОФОНД!
Voland

25 вересня 2010, 19:29

IP: 94.179.157.xxx
Рейтинг: 1
mailk,
Это типа ВО "Свобода" генофонд то?
Уха-ха
mailk

25 вересня 2010, 20:06

IP: 84.229.14.xxx
Рейтинг: 0
-они за его сохранение.
SKI

25 вересня 2010, 20:27

IP: 75.119.250.xxx
Рейтинг: 0
Что-то помоями повеяло от статьи г-на Ревы... Складывается впечатление, что каневский мэр решает мировые и всеукраинские проблемы наркомании, самогоноварения и трудоустройства и бюджета.
Объективнее желательно быть «пятой власти», объективнее...
Дайте народу самому разобраться, он не дурнее вас и в подсказках не нуждается.
SKI

25 вересня 2010, 20:46

IP: 75.119.250.xxx
Рейтинг: 0
ologsn, ума хватает только на минусование, а на аргументы не остается?)))
Voron

25 вересня 2010, 23:18

IP: 95.132.112.xxx
Рейтинг: 0
погнали ПР статьи....))))))
Getman
25 вересня 2010, 23:57

IP: 95.111.226.xxx
Рейтинг: -2
Рева наривається на "ведмежу" послугу ймовірним кандидатам на виборах передчасною, а це означає - незаконною агітацією, яка може бути як "за", так і "проти". Когось з кандидатів можуть "зняти" з реєстрації за поширену незаконну (у тому числі - передчасну) агітацію, або, навіть, відмовити в реєстрації. А журналіст тоді може відповісти в суді за моральні і матеріальні збитки особи. А якщо сайт продовжить дострокове обговорення їх достойності крісла, то можуть мати неприємності не лише господар (адміністратор) сайту, а й окремі його користувачі.
Дочекайтатеся, панове, реєстрації кандидатів міською виборчою комісією. Лише після цього дозволяється обговорення їх достойності, агітація за них, або проти. До реєстрації кандидатів можете обговорювати результати діяльності діючих мера, депутатів, ділові якості публічних осіб, партійні програми (але не перевибочі), самі партії і їх діячів, але без примірювання їх до крісел мерів і депутатів у вже розпочатій виборчій кампанії.
JIeXa

26 вересня 2010, 00:06

IP: 94.179.79.xxx
Рейтинг: 0
1. SKI: "Что-то помоями повеяло от статьи г-на Ревы... Складывается впечатление, что каневский мэр решает мировые и всеукраинские проблемы наркомании, самогоноварения и трудоустройства и бюджета.
Объективнее желательно быть «пятой власти», объективнее...
Дайте народу самому разобраться, он не дурнее вас и в подсказках не нуждается."

Я считаю, что ЛЮБАЯ информация - полезна для принятия решения. Без нее "народ" разобраться не сможет, так как истина познается в сравнении, а если нечего сравнивать, о какой истине может идти речь?

2. Getman: я, как гражданин государства и мира, имею полное право на обсуждение интересующих меня проблем в ЛЮБОЕ удобное для меня время. Если вы не хотите, или боитесь принимать участие в обсуждении - не принимайте.
Getman
26 вересня 2010, 00:15

IP: 95.111.226.xxx
Рейтинг: 0
JIeXa, ти, як громадянин,згідно Конституції маєш право на все, що не заборонене законом. А газета і в наш час уже у певній мірі інтернетсайти, як засоби масової інформації, мають певні обмеження, які встановлені Законами. Такі обмеження передбачені зокрема виборчим законодавством, яке забороняє публічну агітацію достроково, до настання певних етапів у виборчому процесі. Законом встановлена і відповідальність за порушення передбачених обмежень.
Getman
26 вересня 2010, 00:21

IP: 95.111.226.xxx
Рейтинг: 0
Обговорення кандидатів в міську раду, на посаду мера на міському сайті, яким цей сайт себе декларує, може бути доказаним, як публічне. Є конкретні особи, які можуть притягатися до відповідальності за інформацію на публічному сайті.
Getman
26 вересня 2010, 00:25

IP: 95.111.226.xxx
Рейтинг: 0
Якщо сайт - чиясь домашня кухня, говоріть на ньому про все, про що хочете, але пошепки, щоб лихі сусіди не чули.)))
mailk

26 вересня 2010, 01:01

IP: 84.229.14.xxx
Рейтинг: 0
ВО "Свобода" наш лидер!
SKI

26 вересня 2010, 05:07

IP: 75.119.250.xxx
Рейтинг: 0
Леха, думаю, информацию от помоев отличить можно.
Если настаиваешь, могу пройтись по каждому пункту т.н. "информации".
slavikf

26 вересня 2010, 11:06

IP: 94.179.112.xxx
Рейтинг: 0
Getman, ах ви ж нехороший фарисей. По вашій логіці просто назвавши прізвище незареєстрованого кандидата вже нести якусьтам відповідальність? через три городи догори дно!!!
Пропоную надалі агітацією вважати лише інформацію, подану у наступному вигляді:
<агітація> бла, бла, бла... </агітація>
slavikf

26 вересня 2010, 11:23

IP: 94.179.112.xxx
Рейтинг: 0
Getman, "А якщо сайт продовжить дострокове обговорення їх достойності крісла, то можуть мати неприємності не лише господар (адміністратор) сайту, а й окремі його користувачі", во-во а директора інтернету давно вже пора наказати!
ologsn
26 вересня 2010, 11:28

IP: 94.153.224.xxx
Рейтинг: 0
Для SKI. Ты или из обоймы мэра или пользуешься услугами наркобаронов. Чето сильно тебя понесло и задело небось за живое.
ologsn
26 вересня 2010, 11:31

IP: 94.153.224.xxx
Рейтинг: 0
А вот Getman своими рассуждениями смахивает на далекого от права человека. Заруби себе: агитация может считаться законной или не законной если есть объект агитации. А поскольку никто еще не знает зарегистрированных кандидатов, то твоя пурга смахивает на диарею.
Volodymyr
26 вересня 2010, 13:34

IP: 78.137.23.xxx
Рейтинг: 0
Volodymyr
26 вересня 2010, 13:34

IP: 78.137.23.xxx
Рейтинг: 0
Почалося!!!
Volodymyr
26 вересня 2010, 13:38

IP: 78.137.23.xxx
Рейтинг: 0
Хай живуть вибори - найдемократичніша форма обливання лайном людини і не нести за це відповідальності!
JIeXa

26 вересня 2010, 15:53

IP: 94.179.167.xxx
Рейтинг: 0
Меня не спрашивали, когда устанавливали всяческие законы, и запрещать мне говорить - похоже на дискриминацию, а о свободе слова я уже молчу. Если Витя висит на каждом столбе, то это нормально, а если я выражу свои мысли - то это преступление?
Хотите помочь родине - боритесь против беЗсмысленных законов. Хотя бы их игнорированием.
Элана
26 вересня 2010, 17:52

IP: 94.179.77.xxx
Рейтинг: 0
Однозначно - Коломієць Каневу не потрібен! В принципі, як і описаний таким хорошим Коржов.
mailk

26 вересня 2010, 19:14

IP: 84.228.121.xxx
Рейтинг: 0
-остаётся колон!за него и проголосуем!
Haydamaka

26 вересня 2010, 21:47

IP: 82.207.2.xxx
Рейтинг: 0
Брати!
Готується фальсифікація виборів! Вітька Ніколєнко бариги вже коронували на мера.
Брати! Будьте пильними!
Не дозволимо корифанам одержати перемогу!!!
slavikf

26 вересня 2010, 22:20

IP: 94.179.112.xxx
Рейтинг: 0
Haydamaka, в тебе є конкретна кандидатура?
basozy

26 вересня 2010, 22:43

IP: 94.179.188.xxx
Рейтинг: 0
регионалы жопу порвут, что б Николенко поставить. и начинается все с вербовки председателей изберательных участков. сейчас главные подкупы, и разговоры "за жизнь" там. оттуда же начнутся фальсификации.
moon
26 вересня 2010, 22:57

IP: 94.179.143.xxx
Рейтинг: 0
а з якого дива Ніколенко балатується? і Чому саме він стає лідером перегонів? як мені здається саме канівчани все вирішать, а наскільки відомо, то в Каневі партія регонів не було самою популярною:)чи то так здається?

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"