kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > GINKA 

Повний текст поздоровлення Порошенко від Політв’язня совєтських концтаборів, Героя України Степана Хмари:

Мафія легалізується!

Питаєш по кому дзвонить дзвін?
Він дзвонить по тобі……


Єрнест Гемінгуей

Криміналізована група осіб, яка таємно і з порушенням закону діє в корисливих інтересах (таке визначення мафії подає словник української мови).
Проминув тиждень від 17 вересня, який ввійде чорним днем в історію українського парламентаризму.

Парламент ухвалив закони про відтермінування зовнішніх боргових зобов’язань України . Уряд погодився на вкрай невигідні, кабальні умови, за які будуть розплачуватися наші нащадки. Шокувало те, що за цю ганьбу проголосувало понад 300 (!) народних депутатів. Знову спрацював шантаж кабміну: якщо не проголосуєте – буде дефолт. І парламент забиває Україні болт!

Юлія Тимошенко в телеефірі у С.Шустера сказала: « ми зі сльозами на очах голосували!» Дивовижна логіка! « Зі сльозами на очах», зраді національних інтересів не зарадиш! Потрібно проявити мужність і волю для захисту державних інтересів. Тільки не треба виправдовувати свою безпринципність безвихідною ситуацією. Вихід завжди можна знайти. Повчились би у греків. Уряд треба зобов’язати вести переговори з кредиторами. Тільки не треба вдавати, що незрозуміло, чому так необачно поводяться з нами кредитори. Хіба вони не бачать, наскільки прогнила і пов’язла в корупції наша влада?

Вони чудово знають, що наш Порошенко ховає свої прибутки в офшорах від сплати податків, так само поступає глава його канцелярії Ложкін і «смотрящий» у фракції Порошенка - Кононенко. А це вже сотні мільйонів дол..! Українська економіка у прірві, а бізнес Порошенка процвітає, в тому числі і у державі агресора.

Хто заважає парламенту законодавчо запровадити кримінальну відповідальність за зберігання прибутків в офшорах. Чому прокуратура відмовляється притягувати Насірова до кримінальної відповідальності за утаювання в декларації свого майна.

Чому парламент досі не ліквідував чорну «диру» НАК «Нафтогаз»? Чому парламент досі нічого не робить з засиллям монополізму, запровадженням прогресивного податку до мафіозно-олігархічних груп?. Чому парламент дозволяє Порошенкові безкарно здійснювати свою мафіозно-корупційну кадрову політику?

Якщо б парламент здійснював хоч якісь кроки для виправлення ситуації, то без сумніву, це були б переконливі козирі на переговорах з кредиторами. Тому не потрібно виправдовуватися всім тим, хто голосував за ці ганебні закони , що, начебто, вони рятували Україну від дефолту. Ні! Всі вони проголосували за продовження життя могильникові України – урядові Яценюка. Бо і Яценюк і Порошенко якраз і є могильниками України!

Біда в тому, що каже експертне середовище, замотеличина інтелігенція майже зовсім про все це мовчить. Так само, як повторює називати за Порошенком російську війну – АТО. А щоб було веселіше, мафіозні технологи з Банкової, за прикладом російських партнерів, запустили серіал, а-ля Санта-Барбара – Мосійчук- корупціонер. 
Кіно п’ять хвилин подивилися і дружно проголосували: винен! Всупереч закону, здоровому глузду, без будь-якого, навіть формального, розгляду питання в Комітеті з регламенту. Навіть постанову написали вже після голосування. Тобто поступили проти законно. Якщо не по закону, то …….за правилами мафії.

За правилами мафії вчинили політичну розправу, помсту над політичним опонентом. Але політичні пігмеї з ВРУ вже тиждень на всіх каналах тільки теревенять, який страшний злочинець Мосійчук. І про це базікають карлики з нібито проєвропейської більшості! Ви всі мовчки погодилися наплювати на закон. Нехай все вирішують Порошенківські тонтон-макути. Мафія в законі.

Серед них є чимало молодих і голодних. Наприклад тих, яких Порошенківська мафія викупила у Самопомочі, всіх тих гопко-пташник, кишкаро-кривенків. Ця «активна» молодь виконає будь-яке замовлення по свистку Луценка - ad hoc! Так одна пані нардеп з молодих і голодних заявила по телеящику: а я не шкодую,що так проголосувала( Мосійчук-корупціонер). Ну зрозуміло, чого ж тут шкодувати, коли так дуже вигідно?

Є інші, які ще червоніють. Про яких Ю.В. сказала, що вони голосували внаслідок емоційного шоку. Це що, навіть грамотні юристи, такі як Власенко чи Крулько, теж під впливом емоцій голосують «зі сльозами на очах». Навіщо виправдовуватися. Краще згадати часи 2002-2004років, коли ми відсилали назад з Регламентного комітету до Генпрокуратури незграбно зляпане подання на Ю.В. аж три рази!!!

Тепер інші часи, інші депутати. І ніхто - ні з « молодих і голодних», ні з досвідчених і не голодних, окрім Олега Ляшка, не говорить про те, що негайно треба проганяти з крісла Голови ВРУ афериста Гройсмана. Бо всі ви в одному владному човні безвіповідальності. Гройсман вчинив посадовий кримінальний злочин і рано чи пізно йому за це прийдеться відповідати.

Виникає питання : Чому мафіозне угрупування Порошенка –Гройсмана так скажено квапилося? Дуже просто: бо немає доказової бази злочину чи злочинів. І якби це кіно уважно переглянули у Регламентному комітеті, то напевно, результат був би іншим. Але ж заказуху «хрещеного батька» Порошенка треба було виконати і негайно.

Якщо хтось ще сумнівався, що це політична розправа, і не лише над Мосійчуком, а насамперед удар по Олегові Ляшку, то це підтвердив язикатий Ю.Луценко у своєму огидному виступі з трибуни Верховної Ради. Ця потворна істота щось там блеяла про гріхи Ляшка, більше ніж 25-річної давнини. Якщо там щось таке і було, то Олег Ляшко вже давним-давно все це спокутував.

А ось Луценкові є що незрівняно більше і важливіше згадати з не так давнього минулого.
Отже, по порядку. Під час акцій «Україна без Кучми» Луценко ганебно здав СБУ хлопців з УНСО. Знаю, це не з переказів ( мене теж допитували в СБУ по цій справі).

На виборах до парламенту шостого скликання «Наша Україна» виділила віртуальній групі Луценка 20 місць у списку. Луценко тоді провів у депутати такого собі агента ГРУ РФ Буга. До речі, ще тоді почався шум у медіа з цього приводу. Луценко брехав, що попросив включати Буга до списку митрополит Володимир Сободан. Відбріхувався, розуміючи, що ніхто не піде до хворого владики наводити довідки.
А ось СБУ і зараз не пізно поцікавитися цим делікатним питанням. Після виборів з 20 депутатів групи Луценка залишилося аж 2! Всі решта перебігли до фракції регіонів. Ну, а коли він став міністром МВС то «успіхів» значно побільшало.

По-перше: він підвищив в посаді до рангу свого заступника і з його подачі до звання генерала вірного пса Кучми Савченка, «професіоналізм» якого, добре відчули на власних ребрах, учасники акції «Україна без Кучми».

Ну, і не треба забувати, що за міністерських часів, дуже успішно розвивався бізнес його дружини Ірини. А брат Юрія Віталійовича - Сергій ніколи не лінувався відвідувати управління МВС в областях, аби агітувати, щоб не скупилися на розвиток «могутності» доблесної міліції.
Ну і нарешті п. Юрій талановитий актор. Мабуть, багато хто пам’ятає, як він побився в адміністрації президента з Черновецьким, під камери, звичайно. Або як на броньовику його орли їхали в Донецьку, в маєток Ахметова, не арештовувати, ясно, а під фанфари камер покрасуватися. Луценко мав доброго вчителя по боротьбі з корупцією та гри на камери – пана Москаля.

До речі, щодо Геннадія Москаля. Не знаю які його успіхи по боротьбі з корупцією і контрабандою на Луганщині в матеріальному еквіваленті, але на Закарпатті він залишив політичний слід.
Пан Москаль заробив чудову перлину в міжгірському районі - готель у Кам’янці. Місце неймовірної краси.

А що Луценки, Москалі чи «нові обличчя» всяких там денисенків, що вже не вміщаються в екран телевізора, бо звичайно перебиваються на скромному депутатському заробітку у 5 тисяч гривень. Вся ця ненаситна челядь першою відвернеться від «хрещеногого батька» , як тільки запахне смаленим.

Це все дрібниці п. Порошенко! А тепер про серйозніше: Петре Олексійовичу, дзвін гуде…. І суд буде… Не Печерський - народний трибунал, і ви всі там будете разом з « подельником» Гройсманом. 
Рано чи пізно по мафії обов’язково дзвін задзвонить. Нині ви взяли курс на знищення патріотичних сил. І цим ви самі собі винесете вирок ! І оце таке моє вам вам нині, у день вашого ювілею, побажання, пане Порошенко – зупиніться вчасно, бо може бути запізно! 
Адже, якщо Україна – не Росія, то Українці – не москалі!

26 вересня 2015 року

GINKA

28 вересня 2015, 12:56

Теги статті:
порошенко  день народження  суди  прокуратура  
Голосів:
3
03

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"