kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > святослав 

Народний журнал природної мудрості. Ош

НАУКА

ЗАГАРТУВАННЯ

 Іванов П. К. (Ош)

Ош

Коротка історія життя і вчення.

Свідчення про Отця Ош від сина Ош

Ош – це живий незалежний чоловік, котрого люди за діло назвали Богом. В його гімні є його вся ідея безсмертя: «Люди Господу вірили, як Богу. А Він сам до нас на землю прийшов. Смерть як таку вижене. А життя у славу введе. Де люди візьмуться? На цьому бугрі. Вони гучно скажуть слово. Це є наше райське місце. Чоловікові слава безсмертна».

 До нас на Землю прийшов живий незалежний чоловік за ділом Бог, його особисте ім’я Ош, прізвище від людей Іванов Порфирій Корнійович. Як сказано в його гімні, його основна мета – смерть від усіх земних людей вигнати, зробити на Землі людям рай. Він свою мету практично звершує. Він, як живий незалежний чоловік, показав усім своє лице, написав своєю рукою своє ім’я, життєвий закон людям. Ми, всі люди, ради свого життя маємо йому вірити, його знати, виконувати його заповіді, щоб нам не страждати в своєму житті. Таку високу мету може мати тільки Бог Землі, через це його перші учні піввіку тому за діло визнали Переможцем природи, Учителем народу, Богом Землі. Він сам не називав себе Богом. Йому люди віруючі дали це ім’я за його корисне діло, котре він зробив людям. Він говорив: «Я це ім’я (Бог) отримав у людей через діло моє, я відкрив сліпим світло. Не заперечуйте їм». 7702. Він калік, сліпих робив здоровими. Порятунку людям в житті без Бога не буває, треба Бог. Тепер його учні просять всіх людей всього світу визнати Бога Ош (Іванова), вірити йому, виконувати його заповіді ради блага всіх.

 Народження Іванова П. К. В 1898 році 20 лютого в Україні, Луганська об., Лутугінський р., с. Оріхівка, народився Нестеренко Порфирій Корнійович. Прізвище його батька було Нестеренко, потім змінилося на Іванова. Його прізвисько Паршек. Про батька Порфирій писав: «Батько, отець український рідний». 1977. Порфирій Іванов українець за походженням.

 У Паршека, як і в усякого святого, є два прізвища або імені. Іванов – це від предка батька, друге ім’я Ош Паршек написав сам ради Бога. Спочатку учень написав Учителю Іванову, як Богу, свій звіт, що він зробив у житті. Іванов звіт прийняв, переписав у свій зошит «Паршек». 1981.02.26.с.126. І в ньому учневі написав нове прізвище Ош, як Отець сину, замість старого предкового. Учень ім’я Ош прийняв, як від Отця, назвав Учителя Богом Отцем Ош, а себе сином Ош. Бо звичайно всі люди отримують прізвище від отця, і прізвище отця і сина одне. Учень ім’я Ош не присвоює, це ім’я є спільне всіх наших людей. Отець свідчить про сина, а син про отця, їх свідчення істинне, бо двоє свідків свідчать про одне, а свідчення двох за законом істинне. Якщо Іванов є Бог Отець для одного, то він є Бог Отець і для багатьох. Тому пишемо: Бог Ош (Іванов).

 Слово «Ош», у перекладі з марійської мови, означає «білий». Бог Ош, значить, Бог Білий. Можна сказати, Бог Ош – це Бог Світла. Учителя Іванова оточував білий світ. Це – люди, які живуть на білому світі, і природа. Світ, в якому живуть земні люди, називається білим. Є біла раса. Він говорив, що він народжений так само, як усі люди, які живуть на білому світі. Учитель дуже любив білий сніг, піввіку ходив взимку босоніж по снігу, ніколи не одягав взуття, завдяки загартуванню. Він говорив, що сніг найбіліший, найенергійнішій в усьому світі. Учитель Іванов говорив, що білий сніг – це його Дух святий. Білий сніг – це наш друг, він допомагає в усьому. Він говорив, що при оздоровленні найголовніше – це чисте повітря, вдих і видих, снігове пробудження. Його Божа дорога починалася з того, що йому прийшла від природи думка ставати незалежним від усяких потреб, коли він був на березі ріки Біла. Ця свідомість визначила буття Учителя на все життя. Він любив бути без усяких потреб на кургані Оштен. Це слово в перекладі означає «гора». Це все наводить на думку, що у людей, котрі живуть на білому світі, колись був Бог з ім’ям «Білий». Якщо колись Бог мав ім’я «Білий», то й світ, котрий він створив, називався і називається білий. Бог Білий був, є, буде. Це є Бог світла. Цю думку підтверджують історичні джерела словяно-арійські Віди: «Сварг, що створив світло – це Бог світла і Бог Прави, Яви та Нави. Се бо маємо їх за істину і ця істина переборює сили темряви і до блага веде». Велесова книга. д. 15а. Сварг – це наш Бог Отець, всі інші сини. Бог світла безсмертний, бо природне явище світло безсмертне. Бог світла Сварг тепер знову прийшов до нас на землю в особі Бога Ош. «Я є Альфа і Омега, Перший і Останній… І, обернувшись, побачив сім золотих світильників, і посеред семи світильників подібного до Сина Людського, голова його і волосся білі, як біла вовна, як сніг». Одкровення 1, 14. Бог Білий означає, що Він є Бог усіх людей білого світу, тобто Бог Землі. Недаремно його люди за діло назвали Богом землі. Його можна назвати сонцем, бо сонце творить білий світ. Учитель пише: «Гляньте на сонце: побачите правду, своє оздоровлення». Бог Ош (Білий) і його білий світ був раніше, бо досі люди живуть на білому світі, але вмирають. Тому тепер Бог Ош (Білий) прийшов до нас на білий світ, щоб смерть від людей прогнати. Для цього робить рай на землі. Учитель Іванов пише: «Я спустився від самого сонця. За рахунок умілого ума я повинен учити народ землі для того, щоб побудувати рай. Вони не вірять». 1968.02.16.с.60.

 Спільне ім’я Ош народу Бога. Бога без особистого імені не буває. Учитель Іванов заповідав, щоб усі наші люди обрали одне ім’я: «Треба нам, всім людям, обрати одне ім’я, і ним як таким базуватись. Він між нами такий зароджений один чоловік з таким поняттям».1974.06-11. Спочатку ми вважали, що одне ім’я має бути або Іванов, або Паршек. Але Учитель написав у своєму зошиті прізвище Ош. Учитель писав, що він з людьми поділився: залишив людям все людське, що від них отримав, а із собою взяв тільки Боже, холодне і погане. Учитель писав, що він нічого не присвоював до свого імені. На підставі цього учень зрозумів, що Учитель через учня пропонує всім нам обрати одне ім’я Ош і на ньому одному базуватися в житті. Вірні учні обрали одне ім’я Бога Ош. Тому пропонуємо всім обрати Ош, як спільне ім’я народу Бога. Ім’я Ош є велике, святе, через нього звершиться все. Бог Ош (Іванов) є наш Отець, а ми його сини. З живим Богом всім буде легше і краще.

 Дорога Бога – незалежність від природи. Паршек 35 років жив, як усі люди, залежні від природи. У них є потреба їжа, одяг, житловий дім, котрі придбаваються через труд в природі. Потім йому пришла свідомість, що всі люди через свою залежність хворіють і вмирають, не задовольняються в житті. Таке залежне людське життя він не визнав істиною. Треба пробувати жити незалежно від природи, без потреб їжі, одягу, житлового дому. Він вирішив на собі провести такий експеримент, спочатку став обходитьсь без шапки. Він пише в своїй історії: «Я, Паршек, не став підкоряться цій ось шапці, нею нуждатись не захотів. Мені без головного убору стало легко. Я побачив біле світло, моя голова оздоровилась, не став мати у себе захворювання. А раз мозок природних сил набрався, то внутрішність моя загорілась вогнем. Холодна сторона пішла, а прибуло тепло». 1982.04.21.с.124. Потім відмовився від взуття. Учитель прийняв хвору жінку, яка не ходила своїми ногами. Перед прийомом сказав собі, що піде босим по снігу, якщо жінка піде ногами. Жінка пішла своїми ногами, а Учитель виконав своє слово, став зимою і літом ходити босим. Він став обходитись без потреб, не вживав їжу щодня, ходив між людьми в одних трусах зимою і літом, не мав потреби житлового дому. Шукав людям в природі засоби для здоров’я, допомагав бідним, хворим, учив. Так без потреб прожив 50 років. Докладно свою історію чудесного життя Учитель описав у своїх працях, пропонуємо всім читати. Йому допомагала природа, давала йому сили для життя, він її любив, як матір рідну. Природа його народила. Повітря, вода і земля – це його милі, невмираючі друзі, йому в усьому допомагали. Під час війни в 1942 році Учитель в одних трусах виступив проти німців, вони його називали «гут пан». Його на 20 хвилин закопува-ли в сніг. Він переконав 11-х німецьких офіцерів, що перемога буде за Сталіним. Переміг морально. Він випросив у природі перемогу нашому солдату. Вода його приймала з любов’ю. Коли Учитель заходив в море під час шторму близько 12 балів, море тут же заспокоювалось. 1978.02. Учитель міг бути під водою без дихання декілька годин. 1977.12. Учитель в 1948 році з 25 листопада до 5 грудня для практика йшов від Туапсе до Сочі по берегу моря, був без їжі й одягу, крім трусів, занурювався в воду. Коли пришов у Сочі, був сніг, люди його оточили, а він зайшов у море, і пробув у глибині без дихання три години, люди витягнули його сіткою живого. Природа дала йому сили допомагати бідним, нужденним, хворим людям. Люди, котрим Іванов допоміг в здоров’ї, назвали його за корисне діло Переможцем природи, Учителем народу, Богом землі. Так народився Бог через своє діло: не одягався, не вживав їжу, не потребував житлового дому.

 Бог Ош – про літаючі тарілки (НЛО). Він хоче, щоб ми всі не воювали з природою й людьми: «Це тарілка літаюча, між нами такими є небувалий в житті початок. А ми кінця не бачили. Може, ця тарілка нам призупинить всю боротьбу. Ми такі вчені розбираємось. А от зробити, ми не зробили нічого. Говоримо: ми сильні зробити всім хороше і тепле. Самі б’ємо цих американців, а американці б’ють в’єтнамців. Ми теж не проти повоювати. Але ми боїмось тяжкої атомної енергії в будь-якому вибуху. Так нехай люди старою зброєю воюють самі з собою… Ріка своє всім говорить про цю саму тарілку. Вона теж до мене прилетіла в глибоке і велике озеро. На цьому ось місці на дні спокійно вона посиділа. Їй мабуть все рівно є, що повітря, вода і земля. Щось вона думала. Мені говорить. Здається, так даремно вона сюди не прилітала. А то нічого такого поганого не зробила, але мотори призупинились. Навіть самі люди від цього захворіли». 1968.02.27.с.53.

 Бог Ош – про заселення Місяця без техніки. «Це вода, котра мене прийме, і своїми силами виштовхне з води фізично в повітря». 69.02.28.с.9. «Я повинен цю тему описати сам, як людство має заселити цей Місяць. Представити всю можливість в житті чоловіку на Місяці. Місяць має відкрити кожному чоловікові очі, щоб жити в природі, а не вмирати. Так буде робитися чоловіком на Місяці. Не за рахунок природної залежності буде продовжувати свої роки, а за рахунок свого вміння. Чоловік має на Місяць перебратися такими величезними составами, в яких чоловік буде зручно і сильно доставлений як ніколи добре». 1967.12.с.161.

Учитель Іванов і Христос

 Паршек є послідовник Христа. Іванов узяв вчення від Христа, виконав усі заповіді Христа, доповнив своїм вченням, і навчив людей, тому прославив Христа. Христос для Паршека є дорога, істина і життя. Він заслужив називатися великим у царстві Божому. У Іванова, як Бога, закони такі само, як у Христа. Люби Бога твого. Люби людей, як себе. Бажай людям те, що собі хочеш. Зробити з ворога любимого друга. Іванов піввіку, від 1933 до 1983 року, виконував заповіді Христа, а в 1983 році всім написав: «Я зробив те, що колись говорив нам Христос». 1983.02. Іванов жив не за рахунок технічного, штучного, а за рахунок святого духу в природі, котрого отримував через загартування в природі. Він говорив, що зима, мороз, сніг – це його дух святий. Через це Іванов називається Бог Дух Святий. Він говорив, що він далекий від релігії. Христос виконував волю свого Бога Отця, через це він називав себе сином Його. Подібно до цього Іванов виконував волю Христа, через це він називав себе сином відносно Христа. Отже, Христос для Іванова був Бог Отець. Так Христос завдяки Іванову зробився в людях Богом Отцем. А Іванов через Христа прийшов до Бога Отця. Виконались слова Христа. Він говорив, що до Отця приходять тільки через Христа. Христос говорив, що Отець і Син є одне. «Хто бачив мене, той бачив Отця». Христос говорив, що він іде до Отця. Це виконалось. Ми пропонуємо всім його заповіді знати і виконувати.

 Іванов створив науку незалежність, вона записана в його працях, їх близько 300. Він є Бог всіх людей світу, всіх людей планети Земля. Це його заповіт. Все, що він має, його вчення, рукописи, слова, діло – все це належить народу всієї Землі, незалежно від національності, релігії тощо. Це все є спільне надбання всього людства. Праці Іванова П. К. належать всім людям і кожному. Він любить всі національності однаково. Він говорив, що це все треба не одним руським, а всім людям усього світу. Мова рукописів Іванова – це суміш російської й української мови, приблизно порівну. Праці Іванова ми переклали на літературну російську мову, щоби була можливість перекладати праці на мови всіх народів світу з допомогою словників. В працях Іванова є все, що треба для життя. Всі читайте, розумійте, виконуйте. Кожен бажаючий має право перекласти праці Іванова П. К. з російської на свою рідну національну мову, і розповсюджувати без авторського права не з корисною комерційною метою, як подарунок. Пропонуємо праці перекласти на англійську та інші.

 Праці Ош (Іванова) – це життєвий закон Бога для всіх людей. Заповіді Бога Ош – це закон для виконання прямої дії. Таким чином Бог замінить законодавчий орган будь-який. Якщо люди будуть виконувати закон Бога, в житті людства буде порядок, мир, любов, природа людей полюбить. Незалежні люди не будуть красти, убивати, не будуть хворіти і вмирати. Не буде тюрми і лікарні. Не буде армії, зброї, не буде війни. На землі буде рай. «Це життєвий такий закон. Солдат більше служити не буде. Армія не знадобиться. Крадіжка припиниться. Хворіти люди перестануть. Усі до одного одержать одне – 33 карбованці. Тюрми не стане, лікарні теж не буде. Учитись так не будемо. Місця теж не стане. У людях проявиться життєва любов. Між національностями війни більше не буде ніколи. Ось чого ми від природи доб’ємось. Умирати зовсім перестанемо. Усі люди, від цього діла вони встануть, їх як таких підніме природа, вона нам дасть наше життя. Ось що ми з вами побачимо, це все життєрадісне. У житті нашому проявиться наше все на землі райське життя, бугор ми з вами для цього діла всі оточимо». 78.05.с.69.

 Іванов виконав заповіді Христа і навчив інших. Христос говорив: «Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь. Друга ж, подібна до неї: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях утверджується весь Закон і пророки». Мф 22:37. «Все, чого бажаєте, щоб вам робили люди, так і їм робіть. В цьому є Закон і пророки». Мф 7:12. Христос не виконував закон Божий від Мойсея, котрий учив євреїв любити євреїв і ненавидіти ворогів, їх убивати, мало-помалу завоювати світове панування, щоб залишились євреї й їх раби. (Див: Второзаконня гл.7, 11, 20). Христос говорив учням, що любіть ворогів ваших, благословляйте їх, прощайте їм провини, але не карайте, не вбивайте. Найдорожча заповідь Христос – людям бути в житті незалежними від природи, тобто основних потреб людей їжі, одягу, житлового дому. Бо через свою залежність люди втрачають здоров’я і вмирають. Залежність веде до смерті, а незалежність до продовження життя. Він заповідав: «Не турбуйтесь і не кажіть, що нам їсти? Чи що пити? або: у що одягну-тись?» Мф. 6,31. Терпінням спасати свою душу, терпіти холод, голод. Причина всіх бід людства в тому, що не виконують цю заповідь Бога.

 Христос учням на прийомі обливав холодною водою ноги до колін і учив: «Отже, якщо Я, Господь і Учитель, умив вам ноги, то і ви повинні вмивати ноги один одному. Бо Я дав вам приклад, щоб і ви робили так само, як Я зробив вам». Ін13:5. Христос заповів любити всіх, вітати знайомих і незнайомих: «Бо коли ви любите тих, хто любить вас, яка вам нагорода? І коли ви вітаєте тільки друзів ваших, що особливого робите? Отже, будьте досконалі, як Отець ваш досконалий». Мф 5:48. Христос заповідав поститися щотижня. Дні посту визначені через такі слова: «Чи сумують весільні друзі, поки з ними жених. Але настануть дні, коли відберуть у них жениха, і тоді будуть поститись». Мф 9:15. Очевидно, Він говорив про Себе. Христа відібрали в учнів у п’ятницю, Його розіп’яли, тіло поховали. А в неділю Він вийшов із гробу, прийшов до учнів, їв разом із ними рибу і мед. Лука 24:43. Отже, Христа відібрали в учнів з вечора п’ятниці до неділі приблизно 42 години, у цей час треба поститись. Христос заповідав допомагати бідним, нужденним, дати милостиню на хліб на день. Голодного нагодувати, роздягненого зодягнути. Христос сказав: «Коли хочеш бути досконалим, піди продай добро твоє і роздай убогим; і матимеш скарб на небесах; і приходь та йди слідом за Мною». Мф 19:21. Учив усі блага суспільства розподіляти між усіма людьми порівну, має бути всім однакова зарплата. Згадаймо притчу про зарплату один динарій в день. Багатий не ввійде в Царство небесне. Прощати людям провини, не карати тюрмою, не вбивати. Христос заповідав просити в ім’я Його: «Якщо перебуватимете в Мені, і слова мої у вас будуть, то, чого б ви не захотіли, просіть, і буде вам». Ін 15:7. Ці заповіді Христа треба виконувати: «Всякого, хто слухає ці слова і виконує їх, уподібню мужеві мудрому. А всякий, хто слухає ці слова і не виконує їх, уподібниться мужеві нерозумному». Мф 7:24. «Хто порушить одну із цих заповідей найменших і навчить того людей, той найменшим назветься в Царстві небесному, а хто виконає і навчить, той великим назветься в Царстві небесному». Мф 5:19. Іванов виконав заповіді Христа, і навчив людей, заслужив, щоб його називали великим, мудрим.

 Христос дав заповіді, а Іванов зібрав їх у систему, виконав їх, навчив того людей. Зараз найголовніше, всім людям треба здоров’я. Через догляд за собою не простуджуватися і не хворіти, запобігати всяким хворобам, щоб не попадати в лікарню і тюрму. Іванов приймав всіх нужденних, бідних, хворих, хто просив. Він робив подібно тому, як робив Христос. Клав руки на тіло, через свої руки током убивав біль, вводив дух, обливав водою, давав усно заповіді, що робити в житті. Вони всі взяті у Христа. Христос учням обливав холодною водою ноги. Іванов сам обливався холодною водою і навчив людей. Христос заповів любити всіх, вітати знайомих і незнайомих. Іванов це виконав, здоровався з усіма знайомими і незнайомими. Він заповідав здороватися з усіма людьми, котрих зустрічають. Христос заповідав поститися щотижня. Іванов це виконав, ввів у систему. Він сам терпів без їжі й заповідав учням терпіти без їжі щотижня 42 години з п’ятниці до неділі. Христос заповідав допомагати бідним, нужденним, дати милостиню на хліб на день. Паршек це виконав, ввів у систему. Він заповідав найти бідного, нужденного, дати 50 копійок із словами про себе: мовляв, даю за те, щоб не хворіти. Так робити завжди. Христос заповідав просити в ім’я Його. Іванов це виконав, ввів у систему. Він говорив: «Проси Мене – будеш здоровий». Просити так: «Учителю, дай мені здоров’я». Люди просять і отримують реально, це живий факт. Чим більше люди звертають увагу на Учителя як Бога, просять Його, прославляють, тим більше Учитель впливає на людей, дає все для життя, що просять. Коли всі люди будуть просити в Учителя мир, тоді буде мир на землі. Не будуть попадати в лікарню і тюрму. Учитель писав про прийом: «Чоловіка ми прийняли, як усіх я приймаю. А потім водою холодною облили, потім він прийняв таке вчення, що робити. 1. Треба два рази, вранці й увечері, купатися холодною водою. 2. З людьми здороватись, жодного чоловіка не проходити. Твоє діло – їм сказати, а їх діло – вони як хочуть. 3. Треба знайти чоловіка нужденного, йому треба дати 50 копійок. Сам собі скажи: я, мовляв, ці гроші даю за те, щоб мені не хворіти. 4. У п’ятницю о 6 годині повечеряв, лічи 42 години, у неділю о 12 годині будеш їсти. Вийди надвір, з висоти тягни повітря й говори: «Учителю, дай мені здоров’я». Після цього їж, що хочеш, скільки хочеш. Твоє здоров’я – це є все. 5. Не харкай, не плюй на землю, не кури, не вживай алкоголь. Це твоє законне в цьому діло. Не будеш це робити – у тебе реального нічого не вийде». 1983.03. Загартування – це наука всіх людей усього світу, джерело людського життя. Хто виконує, той запобігає всякому захворюванню, біді.

Бог Ош – це Бог Дух Святий

 Природа Паршека за любов до неї освітила Духом Святим. Він через прийняття холодного і поганого в природі отримав Дух Святий. Паршек виконав заповідь Христа про прихід Духа Святого до людей, бо Паршек через загартування став Духом Святим. Він писав: «Це загартування-тренування є Дух Святий. Я з ним зустрівся в природі, не так я проходив для цього всього 50 років. Я продумав та проробив, де я мав умерти тисячу разів». 82.11.с.122. «28. Для мене зима – це Дух Святий, повна в тілі еволюція… Для Паршека сніг – Святий Дух. Це одна еволюція. Не хочете вірити як такому Паршекові, то повірте природі... Ми із загартуванням-тренуванням перестанемо вмирати». 82.04.с.131. У 1979 році Паршек назвався Богом Духом Святим, записав у зошит. І створив гімн, у котрому вся Його ідея. В гімні є все. Учитель повторював його щохвилини, учив людей.

 Таким чином Паршек виконав слова Христа, що Він піде від людей і пришле другого Утішителя, Духа істини, Духа Святого. Христос говорив: «Утішитель же, Дух Святий, Якого пошле Отець в ім’я Моє, навчить вас усього, і нагадає вам усе, що Я говорив вам». (Див.: Ін 14:26). «Він буде свідчити про Мене, також і ви». Ін 15:26. «І коли Він прийде, викриє світ за гріх, і за правду, і за суд. За гріх – тому, що не вірують в Мене. За правду – тому, що Я іду до Отця Мого, і вже не побачите Мене. А за суд, бо князя світу цього осуджено. Коли ж прийде Він, Дух істини, то наставить на всяку істину; бо не від Себе говоритиме, а буде говорити те, що почує, і майбутнє звістить вам. Він прославить Мене, бо від Мого візьме і звістить вам». (Див.: Ін 16:7). Паршек говорив те, що чув від природу. Паршек точно всі слова Христа виконав, за що є визнаний Бог Дух Святий. Шануйте Бога Духа Святого Паршека, не проклинайте. Ганьба на Духа Святого не проститься.

Кінець віку

 Христос говорив, що коли виконаються Його слова, тоді прийде кінець віку і початок нового віку. Паршек виконав Його слова. Христос говорив, що в ті дні треба йти в гори без потреб: «Тоді, хто буде в юдеї, нехай біжить в гори. І хто на покрівлі, той нехай не сходить взяти що-небудь з дому свого; і хто в полі, той нехай не вертається взяти одяг свій». Мф 24:16. Паршек виконав ці слова, Він знайшов таку гору. Це – наш райський бугор, де люди будуть без потреб (їжі, одягу, дому). Паршек запросив усіх в 1989 році йти на бугор, тут бути без потреб, тут буде людський рай. Христос говорив про ті дні: «Сонце померкне, і місяць не дасть світла свого, і зірки спадуть з неба, і сили небесні захитаються, і тоді з’явиться знамення Сина Людського на небі; і заплачуть всі племена земні і побачать Сина Людського, Який гряде на хмарах небесних із силою і славою великою». (Див.: Мф 24:29). Паршек це виконав. Знамення Паршека з’явилось на небі з силою і славою великою, про це свідчили учні. Учитель свідчення учнів записав у Свій зошит: «Я, говорить наш Сашка ростовчанин. Він бачив мене на сяючому сонечку, як виднілось ясно, він розповідає всім близьким, що сиділи. А Микола теж, він їхав у метро і почав наче чогось ридати, а мені він говорить. Здається: я перебуваю в бездонній атмосфері, це було одне небо голубе, а зірки ясні себе так показували, стали вони зсуватись – і ось ваш Учитель, образ на арені показався. Це є, і була одна істина, вона всім ясна». 1977.01.с.130. Після цього видіння на небі багато людей увірували в Учителя як Бога. Учителя люди бачили одночасно в різних місцях: на землі й у небі, на землі й у воді, на землі й на сонці, на землі й на хмарах небесних. В селі й у Москві, у Києві, на Байкалі й у селі. Учитель написав: «1977 рік – він рокам початок». Ми розуміємо, це початок віку або періоду Паршека на небі. Цей період Учи-тель називає еволюцією. У 1989 році еволюція прийшла на землю, Учителя визнали Богом землі, люди прийшли на бугор, підтримали Його ідею на бугрі.

 Основні пропозиції або заповіді Іванова і Христа. Учитель Іванов пише про нову країну: «Учитель вносить людям свою еволюційну спільну свідому пропозицію, щоб жити в природі однаково. Не треба ніякої в житті політики, не треба такий ріст економіки. Нам треба рівна, одна для всіх зарплата. Ми, всі до одного чоловіка, повинні із цим утриманням погодитись, і взяти свою належну спільного блага зарплату від малого і старого 33 карбованці в місяць. Ми повинні всі наявні засоби в житті ліквідувати. Борги наявні людям люди повинні простити. Злоби на кожного чоловіка і ненависті не мати. Випустити всіх ув’язнених і божевільних з моєю ідеєю, за що ніхто і нічим не буде винуватий. Будуть жити в природі за вченням Учителя. Буде нам всім мало, всім прибавимо». 1978.06.07. Христос говорив: «Не суди…». Іванов повторює: «Наша велика помилка, що ми караємо, а не прощаємо». Бог Ош (Іванов) нам всім прощав і нам велів. За його наукою, ми будемо кожному за провини прощати, а не віддавати судді, щоб він засудив і посадив в тюрму, як це робилось по-старому. Це є заповіді Христа й Ош (Іванова). За цей наш вчинок нас Бог, природа і люди будуть любити. Люди не будуть робитися злочинцями, їм не треба буде тюрма, юстиція, міліція, війська. Учитель пропонує всіх ув’язнених звільнити, котрі виконують його ідею. У Христа є ідея однієї всім зарплати. Дивіться притчу про господаря, який наймав робітників за плату один динарій в день, або 30 в місяць. Іванов цю ідею розвинув. Він пропонує: всім людям згодитись і взяти однакову зарплату 33 карбованці в місяць. Якщо буде мало, всім прибавимо однаково. Діти мають бути на своєму утриманні, а не батьків. Природа і люди за цей вчинок нас всіх полюбить, не буде карати. Бог не за таких жадних, хто не хоче свою зарплату урівняти. Нам, всім людям, із цими пропозиціями треба згодитись, і хоч поступово виконувати, якщо не можемо зразу. Якщо ми всі цього не виконаємо, то у нас такий безлад і залишиться, нам не допоможе Бог, природа буде карати хворобами, смертю.

 Війни не буде між спільним надбанням. Скільки існує людство, стільки люди воюють між собою за землю, територію. Війна буде до тих пір, поки люди не усвідомлять, що земля й усі природні багатства є спільне надбання людства, вона чужа природна, її не можна присвоювати, нема власності, нема власника. Така заповідь Іванова Є своє тільки тіло чоловіка. Природа народжує людей для життя, а є такі неправильні люди, що викачують з природи газ, нафту, продають за гроші, роблять зброю, убивць, щоб убивати природних людей. Коли землю будуть вважати спільним надбанням, такого не буде. Христос заповідав: «Любіть ворогів ваших». Іванов учить: «Не присвоювати, а поступатись. Він хоче твоє місце зайняти – ти йому поступись, але не говори, що це місце «моє». Такого місця свого нема в житті. Є місце природне. Бачиш його неприємність, він іде, хоче тобі перешкодити своїм злом. Ти розуміюча особа, твоя ввічливість, повинен зупинитись і йому з любов’ю дати дорогу – ніякий звір чи ворог на тебе не піде, ти будеш урятований у житті своєму. Це єсть природа, не присвоюй місце до свого імені й не говори: це місце моє». 8009.38.«Ніякої війни не буде між спільним надбанням усього людства. А Паршек ці засоби найшов для всього світу всіх людей. Це Чувілкін бугор, наше райське місце, чоловікові слава безсмертна. Не вмієте жити по-природному. Відмовтесь, сусіда чужим не вважай, живи ти, як із своїм, не жалій нічого, люби його діло душею й серцем – ось тоді не буде війни. Своє місце не визнавати». 8009.39. Див.: Ош. Життєвий закон Паршека. 2008.

 Чому Іванов називає себе за національністю руським? Тому що його предки були руські, як і всіх українців. Учитель пише, що руські були. Тому руські мають бути завжди. Бо назва «руський» це древня назва нації, їй тисячі років, прийшла на землю разом із нацією на берегах Дніпра. Назва нації невіддільна від самої нації. Назва визначає націю. Нації без імені не буває. Нема назви – нема нації. Назва «Русь» має величезну силу, природну життєву енергію для нашої нації, вона завойована кров’ю, це наш меч і щит. Чому Русь так називається? Бо земля наша русою зветься, звідси прикметник «руський». Про це говорить пам’ятка «Валесова книга», д. 24г: «Про ту зі старих часів землю нашу Союзу Антів (Київську Русь), яка через кров, щедро пролиту на ній, русою зветься, бо руду (кров) лили, і так в спрагу її до кінця. І буде та земля наша прославлена племенами і родами». 880 р. Іванов вживав слова українські й російські однаково. Мова рукописів Іванова – це суміш російської й української мови, українських слів близько 500. І всі ці слова Іванов називав руськими. Від назви нації «руський» не можна відмовлятися нам з вами в Україні. Інакше природа нас буде карати, поки ми знову не станемо називатися руськими. Нація руська має бути вічно, це шанування пам’яті предків. Як відомо, назва нашої країни мінялася 20 разів, і буде мінятись через політику. Це – Оріана, Антія, Україна-Русь, Україна і т.д. Чому мови різні? Тисячу років тому мова Київської Русі й Московії була однакова руська, бо в той час в Московію на береги ріки Москви переселилися руські мешканці Русі. Лінгвістам відомо факт, що за тисячу років словниковий фонд будь-якої мови змінюється на 20 %, це природно. За тисячу років мова України і Росії змінилась приблизно на 20 % відносно початкової по-різному, бо вони є в різних місцях. А між собою їхні мови різняться приблизно на 40 %, це природно, так природа творить множину націй. У полі є різні квіти, так і це. Неправильно вважати, що якась краща за іншу. Кожна мова хороша по-своєму, одна другу збагачує, доповнює. Це наше багатство, якщо ми єдині. Ми всі з вами, народи України і Росії, повинні любити мову і діло один одного, цінувати, берегти, як око. Народ України і Росії – це одна руська нація, з одного кореня, одна сім’я, вона вічна. Ми руські. Висновок. Бог Ош (Іванов) не розділяє народи, а через єдину мову об’єднує, відроджує єдину Русь, творить мир між народами. Іванов протилежний політиці. Якщо ми визнаємо Ош (Іванова) Учителем і Богом, то він для нас усіх приклад в житті. Якщо він називав себе руським, то ми пропонуємо всім жителям України називатися за національністю руськими. А говорити по-своєму, як звикли. Щоб ша-нувати пам’ять тих, хто щедро пролив свою кров за Русь і Україну, пропонуємо країну називати Русь-Україна, або Україна-Русь. Запросити всіх русів єднатися навколо Русі-України. Так буде правда, мир. Слава Україні, героям слава.

 Чому треба Бога знати і виконувати заповіді Бога? Тому що за невиконання буде від природи покарання. Іванов, як Бог, пише: «Я не прийшов на землю для того, щоб осудити грішного чоловіка, що не знає в житті. Я прийшов осудити праведного, хто багато вірив, але виконувати не захотів. Цьому не буде прощено. Його зігнати із землі. Сам жив за рахунок цього обману». 6612.190. Іванов говорив, що буде велике горе книжникам, фарисеям, лицемірам. Вони слово не виконують. Україна народила Бога Ош (Іванова), знала його в житті, багато вірила, але виконувати його заповіді не захотіла, крім невеликої групи людей. Також Росія знала Бога Ош (Іванова), багато вірила. Іванов часто приїжджав у Москву, давав здоров’я людям, говорив з ученими, просив їх обнародувати його вчення, але вони не захотіли виконувати його заповіді, а влада його за ідею посадила в тюрму і психіатричну лікарню на багато років. Церква не виконувала заповіді Христа й Іванова, котрі є однакові, Іванова, як Бога, ганьбила. Церква не виконувала заповіді Христа так, як Іванов. Учитель 50 років тому попереджав, що тому, хто не виконує його заповіді, буде погано. Тепер Бог осуджує. Церква тепер готується до майбутнього загробного життя в раю. Іванов пише про церкву: «Священик іде в пекло, а за ним решта». 1978. Бо вірили, але не виконували. Іванов не хоче, щоб священик і віруючі йшли в пекло. Іванов про майбутнє життя стверджує: якщо чоловік незалежний, загартований в цьому житті, то йому вже не треба боятися загробного життя. Душа не вмирає, не має кінця. Спочатку зробити рай на землі.

 Русь-Україна і Росія. Що буде Україні й Росії за те, що не захотіли виконувати? Учитель питає у природи, вона відповідає: «Єсть війни в житті для народу, як буде? Про це діло говорить природа: «Москва згорить, Київ теж». Десять років треба готувати себе в цьому ділі. Ми в житті злодії, ми вбивці всього. Не бережемо своє тіло, живемо за рахунок чужого, а своє ми хоронимо. Відходимо від природи. Себе хвалимо, Бога в цьому ганьбимо. Вважаємо, що ми єсть люди праві. Ось чим ми всі програємо в цьому ділі». 8009.98. Пророцтво частково здійснилось, через 10 років розпався СРСР. Іванов пише: «А про Москву сказала: «Вона не буде жити». Так що всім доля – це природа». 8109.68. Від природи пряма загроза зігнати із землі. Ми всі сьогодні бачимо, що Росія, порушивши міжнародний договір про мир, захоплює територію, готується до нападу на Україну. Бог завжди проти того, хто нападає. Бог завжди захищає ображеного. Назріває світова війна, в ній погано всім. В перемозі буде ідея Ош (Іванова). Щоб не сталося біди, народу Росії, України, віруючим церкви пропонуємо всіма спільними силами загартовуватися за даною системою, жити за вченням Учителя Іванова, поки не пізно. Отже, наука незалежність говорить, що на території України і Росії має бути єдина нова країна руських. Народам Росії й України тепер треба не воювати, а об’єднатись, любити один одного, жити однією сім’єю, не присвоювати землю, не говорити, що земля моя. Змагатися, хто краще виконає пропозиції Учителя Іванова. Ніяка стара країна тепер сама не відмовиться від зброї й армії, бо боїться ворога, міжнародні договори не діють, нема гарантії миру. Учитель пророкує, що зброя навіть ядерна, як продукт, буде застосовуватись у війні. Краще жити, ніж вмерти у вогні війни. Ніхто не хоче вмирати. Тому нам, всім людям, треба загартування – наука життя. Ми просимо: відтепер не треба воювати між собою, бо на землю прийшов Бог, він мирним шляхом задовольнить усі сторони, тільки визнайте його.

 Бог Ош говорить, що природа народжує чоловіка не для смерті, а для життя, щоб він жив по природному. Природа так само народжує націю для життя, щоб вона жила по природному. Бог Ош учить, як жити між народами. Любити іншого, як себе. Бажати іншому того, що собі хочеш. Допомагати один одному, дружити. Своє робити, а іншим не заважати. Тоді не буде між ними війни. Не можна захоплювати і присвоювати чуже. Жити за рахунок свого.

Бажаю всім щастя, здоров’я хорошого. 2014.10.18. Ош.

святослав

14 листопада 2014, 15:42

Теги статті:
Природна Партія  
Голосів:
1
10

Всього коментарів: 29

Сторінка коментарів: 1
Nord0527

14 листопада 2014, 19:08

IP: 91.124.87.xxx
Рейтинг: 0
БАЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯн!!!
Bomba_ukr

15 листопада 2014, 08:45

IP: 37.54.217.xxx
Рейтинг: 0
Що це за компілятивна філософія така? А моно теїсти, мабуть,назвали б це - єресь...
Доречі, те Dok?
Який діагноз він поставить в цьому випадку? Бо людині треба допомогти.
У цьому блозі, автор про це постійно каже - треба любити і допомагати)))
святослав

16 листопада 2014, 13:54

IP: 95.132.95.xxx
Рейтинг: 0
доброго здоровля)
Nord0527, даруйте, не Боян, а Didgeridoo:



Зараз проминув цілий місяць відтоді як стаття була набрана та опублікована нині без доповнень та змін. Дякую, що звернули Вашу дорогоцінну увагу. Чоловік, який заснував природну натуральну партію благословив будувати в Україні Республіку Волі. Так склалося, що ці території потрапили до вавілонського рабства. Майбутнє новітньої цивілізації карбується зараз в Україні на віка
святослав

16 листопада 2014, 14:11

IP: 95.132.95.xxx
Рейтинг: 0
Bomba_ukr, ця "філософія" - практика на протязі 50 років у найсуворіших умовах природи на власній особистій шкурі. Розумію, тепер, що утримуватися від потреби від їжі та води - це подарунок. Сприймати це як єресь Ваше громадянське право, за Вашу думку вдячний. Дозвольте мені скористатися своїм правом у цій апологетиці та захистити ідеолога вічного здоровля та щастя на власному прикладі, як послідовнику. Офіційно були спростовані усі сфальсифіковані висновки гебешної психіатрії щодо "шизофренії" Паршека. Сучасні неупереджені експерти визнають його найздоровішим чоловіком із серцем 25 літнього юнака у віці вже на восьмому десятку. Здоровля віднайдене він не привласнював, а, знайшовши його джерело у природі, дарував усім бажаючим безкорисно, як служба для потребуючих
святослав

16 листопада 2014, 14:33

IP: 95.132.95.xxx
Рейтинг: 0
Керівництво вже передбачало та готувалося до глобального катарсису



ролік ще стосовно 2012
Олекса

17 листопада 2014, 08:28

IP: 178.92.199.xxx
Рейтинг: 1
святослав, постать Іванова Порфирія Корнійовича справді неординарна..
Але.. особисто для мене Ви ще цікавіший. Будучи християнином(можливо монахом) Ви взяли собі на аватар офіційний знак рідновірів “трисуття в сонячному обрамлені”.. Звинувачую Вас в банальному рейдерстві. Плюсів від мене не чекайте.
Dok

17 листопада 2014, 09:07

IP: 93.180.210.xxx
Рейтинг: 1
Олекса,
Святослав більше ізотерик ніж християнин чи тим більше монах. В такому разі аватар йому цілком відповідає.
святослав

17 листопада 2014, 12:17

IP: 95.135.40.xxx
Рейтинг: 0
Дякую, якщо б і відбувся монахом то білим, а ізотерику люблю. Таїнство стає Явним. Спробував попрацювати з авою, дякую за зауваження. Намагаюся вицілити тризуб у прообразі голуба Святого Духа, який сходить з неба та ще щоб обов"язково у Сонці.

Також цікавий аспект:
святослав

17 листопада 2014, 12:27

IP: 95.135.40.xxx
Рейтинг: 0


Шукаю козацький хрест з голубом..
Олекса

17 листопада 2014, 13:14

IP: 178.92.199.xxx
Рейтинг: 0
святослав, не сприймайте за грубість..
Все ж таки, здається мені, Ваш символ – хрест з розп'яттям.

Ще зауважу:
не “тризуб”(яким колять рибу,як Ви кажете), а саме -поняття набагато глибше- “трисуття”, шанувалось у предків сучасних українців до хрещення..
«Трисуття» (Три суті)
Нав - шана законів земного буття
Яв - шана законів духовного буття
Прав - уособлення двох понять..
З дохристиянських часів, наші предки шанували закони земного й духовного буття ..називали себе ПРАВославними...

Питання для роздумів: для чого позначати визначення релігійного світогляду двома словами іменниками??? православний(хто? Що?) - іменник
християнин(хто? Що?) – іменник.

Не займайтесь крадіжкою; не віддавайте свою культури чужинцям!!!
Читайте настільну книгу-філософію українців: Мага Віра
святослав

18 листопада 2014, 14:38

IP: 95.135.25.xxx
Рейтинг: 0
Олексо, не сприйматиму на взаэм.

У Вашому, як виявилося, приватизованому символі бачу таку композицію:



Трійця також має корінь "3"

Хрест маю, але замість розп"яття голуб Святого Духа у формі тризуба, Який сходить униз на Землю
святослав

18 листопада 2014, 17:13

IP: 95.135.25.xxx
Рейтинг: 0
Чомусь згадав:
До свити Фаня належали родовиті люди. Одягнені в білий шовк, вони роз'їжджали в колісницях або, не поспішаючи, походжали, поглядаючи на всіх зверхньо.

Помітивши Кая з Шан-гори, старого і слабкого, з засмаглим дочорнаа лицем, в сукні і шапці зовсім не вишуканих, всі вони поставилися до нього зневажливо і почали знущатися над ним, як тільки могли: насміхалися, обманювали його, били, штовхали, перекидали від одного до іншого. Але Кай з Шан-гори не сердився, дармоїди втомилися, і вигадки їх вичерпалися.

Тоді разом з Каєм всі вони зійшли на високу башту, і один з них пожартував:

- Той, хто зважиться кинутися вниз, отримає в нагороду сотню золотом.

Інші навперебій стали погоджуватися, а Кай, прийнявши все за правду, поспішив кинутися першим. Точно ширяюча птаха, опустився він на землю, не пошкодивши ні кісток, ні м'язів.

Свита Фаня прийняла це за випадковість і не дуже-то здивувалася. А потім хтось, вказуючи на вир в закруті річки, знову сказав:

- Там - дорогоцінна перлина. Пірни - знайдеш її. Кай знову послухався і пірнув. Виринув ж дійсно з перлиною.

Тут всі задумалися, а Фань велів надалі годувати Кая разом з іншими м'ясом і одягати його в шовк.

Але ось в скарбниці Фаня спалахнула сильна пожежа. Фань сказав:

- Зумієш увійти у вогонь, врятувати шовк - весь віддам тобі в нагороду, скільки не витягнеш!

Кай, не вагаючись, пішов до скарбниці, зникав у полум'ї і знову з'являвся, але вогонь його не обпалював, і сажа до нього не приставала.

Всі в будинку Фаня вирішили, що він володіє секретом, і стали просити у нього вибачення:

- Ми не відали, що ти володієш дивом, і обманювали тебе. Ми не відали, що ти - святий, і ображали тебе. Вважай нас дурнями, вважай нас глухими, вважай нас сліпими! Але дозволь нам запитати, в чому полягає твій секрет?

- У мене немає секрету, - відповів Кай з Шан-гори. - Звідки це - серце моє не відає. І все ж про одне я спробую вам розповісти.

Нещодавно двоє з вас ночували в моїй хатині, і я чув, як вони вихваляли Фаня: він, мовляв, може убити живого і оживити мертвого, багатого зробити бідняком, а бідного - багатієм. І я пішов до нього, незважаючи на далеку дорогу, бо справді в мене не залишилося інших бажань. Коли прийшов сюди, я вірив кожному вашому слову. Не думаючи ні про небезпеку, ні про те, що стане з моїм тілом, боявся лише бути недостатньо відданим, недостатньо виконавчим. Тільки про одне були мої помисли, і ніщо не могло мене зупинити. От і все.

Тільки зараз, коли я дізнався, що ви мене обманювали, в мені піднялися сумніви і тривоги, я став прислухатися і придивлятися до вашої похвали. Згадав про те що було: пощастило не згоріти, не втопитися - і від горя, від страху мене кинуло в жар, охопило тремтіння. Хіба зможу ще раз наблизитися до води і полум'я?

З тієї пори молодці Фаня не наважувалися ображати жебраків і коновалів на дорогах. Зустрівши їх, кланялися, зійшовши з колісниці.

Дізнавшись про це, Цзай Під повідомив Конфуцію. Конфуцій сказав:

- Хіба ти не знаєш, що людина, повна віри, здатна впливати на речі, зворушити небо і землю, богів і душі предків, перетнути всесвіт зі сходу на захід, з півночі на південь, від зеніту до надира. Не тільки прірва, вир або полум'я - ніщо його не зупинить. Кай з Шан-гори повірив в брехню, і ніщо йому не завадило. Тим паче, коли обидві сторони щирі. Запам'ятай це, юначе!


=
Одна сердечна молитва, часом на краю прірви, здатна допомогти краще, ніж монотонне механічне безперервне "моління"

Майбутнє Русі надпотужне.

Чому Сотня Іоанна Сірка йшла на тьму? ( на 1000 чоловік,) а в Холодному Ярі чорні козаки ешелонами бульшивиків до Бога на небо ,,переадресовували"
Олекса

18 листопада 2014, 20:50

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
святослав, Тільки-но відійшов від прочитаного мною раніше в книгах-легендах іноземних народів(які Ви тут цитуєте) як тобі на… своїм Іоаном(!?!?!?!?!?) Сірком Ви мене «вбили»………
..наповал ;-((
святослав

18 листопада 2014, 21:40

IP: 95.135.25.xxx
Рейтинг: 0
Даруйте, Олексо, не ставив собі за мету Вас приголомшувати Йваном Сірком чи отцем Іоаном, чи, зрештою доном Хуаном, з яких у мене зформувалась та магічна постать, картою якої інколи роблю свій хід.

Волшебство, практичний магнетизм, досліджую в першу чергу.

Раніше до християнства та єврейства ставився упереджено та вороже. Знаю Перуна в дії, довелося тоді звертатись до цього древнього героя, який раніше був живою персоною. Зараз Паршек найбільше уособлює Дажбога, якщо уявити його втіленим. Не вбивати зараз нагально, а воскрешати.

Даруйте, але більшість петровців (послідовники Порфирія Корнійовича, які тримаються Петра з Будинку здоров"я) сприймають його саме в біблійній подачі.

Довнелося пересікатися з рідновірами. Володимир Шаян, санскрит, ведична східна культура мали більший вплив, чим реформована в монотеїзм систама Лева Силенка. Учитель Ош, до речі, прочитав Мага віру. Під її тиском також переосмислив Біблію, навіть перестав її цитувати.
Свого не цуратись, але й інше вчити. Паршек пропонує бути кругозорким.
Думаю, що кожен може знайти в його зошитах, ідеї щось для себе рідне.
Перепрошую.
Олекса

18 листопада 2014, 22:21

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
святослав, оце вже дещо! «Оживаю» знов..)

Зауважу, Учитель Ош прочитав Мага Віру, а Ви ні! ..а дарма :-)
Санскрит, ведична східна культура, вчення В.Шаяна й- «силенкіянство», РУНВіра, рідновірство – все це РЯДОМ!
..«не перехрещуйте» тільки нікого більше(це було дуже грубо!!!)
Олекса

18 листопада 2014, 22:25

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
..ще одне – «силенкіянство» це філософія.
Особисто я в живих Перунів з тризубами не вірю..(((
святослав

18 листопада 2014, 23:27

IP: 95.135.25.xxx
Рейтинг: 0
В Перуна сікира як у вуйків топірці..
Тризуб в Сонці - це ієрогліф, літера "ш" в центрі літери "О"
святослав

18 листопада 2014, 23:32

IP: 95.135.25.xxx
Рейтинг: 0
Волшебство, волхви, корінь "воля".
Був час, коли вірив лише в себе.
Віруючі в Перуна, Волоса, якому присвячена Влес кніга, в Дажбога познайомили мене з їх живим світом.
Ми були в пастці. Сили зраджували, техніка вишла з ладу. Прохання до Перуна завершилось блискавично. Дух захопило реальне чудо, коли наша багатотонна тачанка випорхнула з болота та обійшла всі пости непомітно, як на духу!
Віра від слова "вірьовка" До чого, чи Кого притягуєтесь. Прив"язуетесь.
Своїми думками, словами та вчинками ми самі формуємо цей світ як співавтори.
Віра в Архистратига на гербі Києва зупинила зомбі з напалмом та снайперів за 40000$ na Majdani..
Олекса

19 листопада 2014, 08:38

IP: 46.200.0.xxx
Рейтинг: 0
святослав, це революція!!! Як на мене , Ви поєднали непоєднуване. Одночасне пошанування «Влес книги» й Архистратига Михаїла!? ..це вже: «очєнь і очєнь» скажу я Вам…

1) «Влес книга» - єдина книга збережена з дохристиянських часів; книга-часопис наших предків. Звідти знаємо: задовго до 988року «охрестити» Русь було мінімум три спроби.
«Пощо украв єси боги мої?


2) Єреї, архиєреї, архистратиги..-давньогрецькі військові звання)

Воістину – хтось з нас двох чогось не розуміє, або ж навпаки- розуміє занадто..
Олекса

19 листопада 2014, 09:14

IP: 46.200.0.xxx
Рейтинг: 1
..трохи українських легенд(а може й не легенд)...

----санскрит, шумери, сумери, кімерійці----
святослав

19 листопада 2014, 19:42

IP: 95.135.2.xxx
Рейтинг: 1
Етнічна релігія автохтонного населення України має кількатисячолітню історію, старшу від християнства на 7000 років. Формування язичницького світогляду предків слов’ян, в тому числі й українського народу, припадає на час переходу індоєвропейської людності до протонеоліту. Періодизацію розвитку язичництва в Україні можна розглядати як три великі епохи в житті й світогляді автохтонного населення території України: 1. Доба Великої Богині Матері (Досварожа епоха) — кам’яний вік з груповим або нестійким парним шлюбом, панівна роль жінки. Культ Рожаниць, Матері-Землі. Закон Прави (ведійська Рита) як гармонія всезагальної рівності, уявлення про Зодіак (приблизно VI-IV тис. до н. е.) — пелазги, трипільці. 2. Доба Сварога — утвердження віку металу та моногамної сім’ї; уявлення про душу, Права як гармонія рівних, але вже спеціалізованих у межах общини груп (мідний вік, близько IV-ІІІ тис. до н.е.), трипільці. 3. Доба Дажбога — сина Сварожого, виникнення держави; зростання ролі чоловіка, монополізація знань жерцями, уявлення про безсмертя душі кожної особи, яка корисна суспільству; Права як гармонія нерівності (бронзовий вік, середина ІІІ — ІІ тис. до н.е.), арійці. 4. Доба Перуна – розвинута держава; панівна роль чоловіка; Права як гармонія феодального суспільтва; наступ інтернаціональних релігій з південного сходу, відхід від природнього способу життя, поступова втрата етнічних знань та світоглядний перехід до монотеїзму (І тис. до н. ч. – ІІ тис. н. ч., залізний вік), арійці, слов’яни, русичі, укрїнці. Міфологічна періодизація має свої визначення для кожної з цих чотирьох епох, які в основному збігаються з археологічними: 1 (за нашою схемою) — "золотий вік”, 2 — "срібний вік”, 3 — "мідний вік”, 4 – "залізний вік”. Для характеристики релігійних вірувань давніх дохристиянських часів учені використовують археологічні пам’ятки, а теологи використовують як результати наукових досліджень, так і писемні джерела, наприклад, Велесову Книгу, яка є Святим письмом, і може бути датована скіфо-слов’янською добою, що власне збігається з епохою Перуна нашої схеми. Як бачимо, язичницький світогляд пройшов етапи, які в цілому відповідають основним археологічним епохам. Однак, така схема є досить загальною, а назви періодів умовні. Крім того, в межах кожного з цих великих етапів слід виділити і конкретизувати менші періоди. Наприклад, "Доба Перуна” не тому так називається, що Перун має бути головним Богом цього періоду, а тому, що з’являється уявлення про нього як про чоловічу Божественну силу, охоронця війська, загалом як символ арійської цивілізації. 5. Доба Відродження – (післязалізний вік, ІІІ тис.), відродження етнічних релігій на новому етапі розвитку людства, повернення до Предківських знань, екологізація моралі, природність існування на землі, Права як новий космічний світогляд єдності різноманітного і нових взаємин з Богом-Богами.
Навернення до християнства розтяглося на кілька століть. Відомі випадки охрещення язичників навіть у ХІХ столітті (наприклад, за даними «Известий о состоянии и приращении православного народонаселения» у 1847 р. охрещено 1522 язичники). Можемо стверджувати, що етнічна релігія в Україні існувала паралельно з християнством протягом всього останнього тисячоліття, в таємних формах.Народ зберігав більшу довіру до давніх Прадідівських релігійних обрядів, перенісши їх у сферу родини. Часто навіть після християнської служби в церкві, батько родини вважав за потрібне виконати язичницький обряд вдома у колі своєї сім’ї: Святвечір, Великодній обід, освячення вогнем чи водою хати або худоби, подвір’я, поля чи зерна тощо. Аналіз наукових (історичних, фольклорних, етнографічних) даних про українське язичництво свідчить, що синкретизація етнічних елементів зі світовими (в даному випадку — християнськими) відбулася у світогляді й обрядовості українців не раніше ХVІІІ — ХІХ століття. Якщо навіть на початку ХVІІІ ст. маємо згадки про волхвів, з якими веде постійну боротьбу християнська церква, то, очевидно, що народ звертався за послугами до служителів етнічних культів і підтримував зв’язок з Рідною Вірою. Ще на початку ХVІІ ст. християнський чернець Іван Вишенський писав повчання до народу про знищення писанок, колядок, щедрівок, купальських вогнищ, поминальних трапез на могилках покійних родичів, вказуючи на їх язичницький зміст. Але вже в середині ХVІІІ ст. церква, нарешті, зрозумівши марність цієї боротьби, змінює тактику: надавши язичницьким обрядам християнського забарвлення, вона включає їх до своєї практики. З цього часу відбувається інтенсивна синкретизація двох релігій: етнічної і світової. Формування української інтелігенції, освіченість прогресивно мислячих письменників уже в ХІХ ст. стали поштовхом до переосмислення свого національного минулого і духовної культури етносу. «Руська трійця» (М. Шашкевич, Я. Головацький, І. Вагилевич), Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Юрій Федькович, Михайло Коцюбинський, Іван Нечуй-Левицький стали предтечами руху відродження національної релігійної культури. Їхній внесок у формування поваги до власних національних духовно-культурних основ був надзвичайно вагомим: саме через художні твори цих письменників виховувалась симпатія до рідної міфології серед простого народу. Еволюція поглядів цих особистостей відбувається в переважній більшості через ближче знайомство з Біблією.
Сковорода чудово розумівся в глибинах давньоеврейських пергаментів, водночас волхвує як кобзар, Сірко й Христову допомогу брав і давньоруську систему захисту застосовував.
Велес книга:


" Станьте як леви один за одного, і тримайтеся... І Перун буде коло вас і перемоги дасть вам. Слава богам нашим до кінець кінця віку землі тієї і до благ усяких Русі, отцівської землі нашої. І так буде, бо ті слова маємо од богів"
"Тож бо молячись богам, матимемо чисті душі і тіла наші, матимемо життя з праотцями нашими, які з богами злились воєдино"
"І так ми з отцями нашими, не самотні ми"
"Се бо Індру маємо, який є інший Перун-отець"
"бо не мали богів, лише Вишень або Сварог, а іні суть множество, бо Бог єдин і множествен."
"Маємо Сварогу славу співати і Дажбогу, які же суть у небі пречистім; а ще Перуну і Стрибогу, яко Перун громами й блискавками повеліває, а Стрибог вітри ярі на землю мече; і тоді – Ладобогу, який править лади родинні і благості всякі; і Купалбогу, який упоряджає миття і всяке омовіння, і Яробогу, який править весняним цвітінням, і Русаліям – водяним і лісовим, і домовим; – і Сварог усіма тими править."
"І готує нам Перун стріли свої, аби силу його на ворогів мали і ворога одбивали."
"і се ми внуки богів наших – Сварога й Дажбога."
"Бо се є тайна велика: яко Сварог є Перуном і Свентовитом"
"а ті Майстром створені на самому небі."
Олекса

20 листопада 2014, 19:51

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
..І вчення Заратустри — видумки. І вчення Будди — видумки. І вчення Христове — видумки. Отже, великі Учителі збагатили духовне життя Людства своїми видумками. Я хотів би, щоб моя свята земля так густо впродовж тисячоліть полита кров'ю моїх добротних Предків, родила синів здібних геніяльними видумками збагачувати Людство.
Усе, що створене Людством, і ощасливлює і звеличує людей планети Земля, видумки. І Людство було б дуже нещасне, якби не мало здібностей робити ті чи інші видумки. Воно б мало чим відрізнялося від тваринного світу. "Так, але атеїст пише, що людина видумала собі Бога і йому (своїй видумці) поклоняється". Ні, Людина видумала не Бога, а богорозуміння (концепцію Бога).
Первісна Людина поклонялася Богові-Сонцеві. І благодарила йому за світло і тепло. У цій первісній релігії я нічого не бачу глупого. Людина не видумала Сонце. Та відчула, що Сонце варте, щоб його обожнювати і славити. Сонце — добра Сила. Ніч і холод — зла Сила. Постали перші видумки (поняття), що є Добро і, що є Зло. І це стало в основі всіх релігій і етичних понять…

Святе Вчення
святослав

21 листопада 2014, 14:51

IP: 95.132.74.xxx
Рейтинг: 0
З лінії Минуле-Теперішнє-Майбутнє обираємо точку Тепер й прогнозуємо від неї промінь у Майбутнє, з врахуванням Минулого.

Як каже наш сімейний лікар китаєць голковколювач: "Солнце сламалось", тобто Сонце тепер не дуже добре. Відповідно, ніч тепер не таке зло.

Стосовно ХОЛОДУ. Холод - це для незагартованого непідготовленого чоловіка зло. А коли з ним братаєшся, годі говорити про межі здоровля, які може структурувати холодна джерельна вода. А найатмосферніший Сніг! З морозом краще дружити, він життєдайний пробуджуючий, а в теплі все лише псується.
На Сході тіло миють теплою, а Дух обливають живою холодною водою.

святослав

21 листопада 2014, 15:01

IP: 95.132.74.xxx
Рейтинг: 0
Достатньо зібрав доказів з багатьох джерел, не лише біблійну байку про Вавилон з Немвродом та змішанням народів, мов.
Раніше була одна мова й один народ.
...
Зараз пишу Христос (Помазанник) чи Перун (Бог рун)
це ж лише мої суб"єктивні слова-ярлики..

індивідуальні ярлики..
ярлики, які склалися в певному регіоні, ярлики, які сформувалися у певного народу.

Чим більше досліджую, тим більше переконуюсь у єдиному джерелі мов.
Олекса

21 листопада 2014, 16:43

IP: 94.178.63.xxx
Рейтинг: 1
Цікаво що:
однією з найдавніших мов є санскрит.. Найбільш подібною до санскриту з усіх сучасних — українська!
святослав

21 листопада 2014, 17:24

IP: 95.132.74.xxx
Рейтинг: 0
намагаюся проникнути в ауру, коли слова, мови вже відходять на другий план. Суть риби набагато глибша за її назву. Не має значення як її назвати "рыба" чи "fish". Гурмани розмовляють про оселедця зрозумілою мовою (в Корнія як закуска він весь час закінчується, а негри його смажать)), а для людини, яка ніколи не куштувала оселедця ці слова будуть лише абстракціями..
святослав

21 листопада 2014, 17:36

IP: 95.132.74.xxx
Рейтинг: 0
Питання "How much the fish?", здається, перекладається "Так в чому сіль?"

Знайти клёве місце, ловити рибу набагато цікавіше, чим споживати, хоча й ласувати нею багато в курсі діла)

Речі набагато глибші, чим здаються поверхнево..

святослав

21 листопада 2014, 18:05

IP: 95.132.74.xxx
Рейтинг: 0
В русской традиции и англоязычный текст и калька употребляются со значением "Сколько это стоит?", "Какова цена вопроса?"
формулы "How much is the fish?"
святослав

26 листопада 2014, 04:33

IP: 95.132.44.xxx
Рейтинг: 0
Дозвольте усім учасникам обговорення сердечно подякувати

Наслідком цієї дискусії стала моя перша спроба освоїти Вікі.
пісочниця

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"