kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > СпортКор 

У дощовому Каневі "ЛНЗ-Лебедин" обіграв господарів

Чемпіонат області з футболу. (Вища ліга, ІІ-й тур)

"Канів" - "ЛНЗ-Лебедин" 1:3 (1:1)

 

Голи: Кобрушко (13. пен.) – Прачук (29), Охрименко (62), Кудря (64)

 

«ЛНЗ»: Пальчик, Кучер, Кудря, Пращук, Гаркавий, (Андрейченко, 84) Абатуров, Карнаух, Колодяжний, Бабенко, Охрименко (Кравченко, 79), Лушпіган (Кретов, 56).

 

«К»: Крижанівський, Зубко, Сторчеус (Кутовий, 80), Шульга, Лушпіган, Циба (Штих, 89), Кобрушко (Семенченко , 80), Доленко, Решетняк (Приймич, 85), Баранов, Матяж.

Минулої суботи у Каневі визначився перший лідер чемпіонату області з футболу. Після двох турів одноосібне лідерство захопив «ЛНЗ-Лебедин», який доволі хвацько повернувся у Вищий дивізіон. Правда, зібрати хорошу різницю забитих і пропущених м’ячів після перших двох матчів чемпіонату (6:1) було не так і просто. Команда Гречаного спочатку взяла гору у непростій грі проти «УТК» – 3:0, а сьогодні у вольовому матчі декласувала «Канів» – 3:1.

 

   Окрім суперника, обом командам цього вечора довелося боротися ще й зі стихією – майже протягом всієї гри у Каневі тривала злива. Цікаво, що зупинився дощ лише на хвилин вісім на початку першого тайму. Саме у цьому проміжку господарі поля організували кілька гострих епізодів біля воріт Пальчика. В одному з них захисники гостей поставили себе у незручне становище, спочатку вони проковтнули гостру атаку «Канева», а після напівудару нападника гостей довго не могли винести м’яч, в результаті сфера так і не полишила штрафний майданчик і опинилася у ногах Владислава Кобрушка . Після цього для півзахисника «Канева» сталося найкраще у цій ситуації (пробити через густоту чужих та своїх практично було не можливо) – його просто знесли. Пенальті результативно виконав сам Кобрушко (єдиний не місцевий гравець) – 1:0.

 

 

03IMG 8547

Пристрілка Прачука

 

   Після того, як фаворит цього матчу почав поступатися, гості дещо занервували. Поспішні атаки та непідготовлені удари посипалися на ворота «Канева», але все це було безрезультативно. Дещо заспокоїв своїх партнерів Колодяжний, Андрій вдало розтягував захист суперника на правому фланзі і намагався знайти останній пас, який би допоміг зрівняти рахунок. Спершу хав прекрасно навісив з кутового, повітря виграв ще один легіонер лебединів – Прачук, але удар захисника просвистів біля стійки. Ще за кілька хвилин Колодяжний подавав уже з гри, і знову прямісінько на голову Прачуку, останній з кількох метрів розстріляв ворота «Канева» – 1:1.

 

   Після цього голу «ЛНЗ» обертів не скинув і фактично не відпускав господарів з їхньої половини поля, однак реальна гострота біля воріт «Канева» підігрілася лише наприкінці тайму. Особливо гострими, зважаючи на мокрий газон, були дальні удари. Близькими до успіху після пострілів із-за меж штрафного майданчика були Гаркавий та Бабенко, однак нічийний рахунок до завершення тайму зберігся.

 

 

3IMG 8542

 

   У другому таймі лебединці таки зробили свої справу. Правда, сорокап’ятихвилинка розпочалася неочікувано довгою розвідкою. Причому пробуксували саме ті, хто мав забивати. «ЛНЗ» довго не могло заграти так гостро, як то було у середині першого тайму. Канівчани ж, які за індивідуальною майстерністю відчутно поступилися гостям, намагалися зв’язати свої дії попереду довгими передачами. Все це на футбольному полі продовжувалося до першого імпульсу, яким став вихід на футбольне поле Кретова. Нападник додав агресивності передній лінії «ЛНЗ» і моменти посипалися. Саме Кретов створив важливий другий м’яч своєї команди. Все розпочалося з обрізки у центрі поля «Канева» і швидкої передачі на нападника, Максим втік від захисників, вийшов віч-на-віч з воротарем і викотив м’яч Охрименку, який забив у пусті ворота – 2:1.

 

   Швидше за все, після цього футболісти «Канева» відчули, що вдруге забити їм буде вкрай важко. Поки господарі приходили до тями гості забили ще раз. Проміжок між другим та третім м’ячем «ЛНЗ» склали лише півтори хвилини. Найшвидше зорієнтувався у карному майданчику Канева, де на кілька секунд застряг м’яч після удару Карнауха, Кудря – захисник гостей зробив рахунок 3:1. Наприкінці матчу кілька нагод змарнував Кретов, але на загальну ситуацію це не вплинуло – «ЛНЗ-Лебедин» везе з Канева три очки.

 

 

kaIMG 8552

 

Василь Гречаний, головний тренер «ЛНЗ-Лебедин»:  «Сьогодні ми допомогли супернику, на початку гри ми припустилися помилки і самі себе поставили у незручне становище. Щодо завдань на чемпіонат то традиційно у нас вони високі, розпочали ми непогано, а та буде видно. Думаю склад у нас теж боєздатний, ми підсилилися кваліфікованими легіонерами, а черкаських хлопців і так всі прекрасно знають».

 

VGIMG 8568

 

 

Євгеній Яхимович, головний тренер ФК «Канів»: «Головне наше завдання – навіть не перемогти, а грати у Вищій лізі, хлопці цього хочуть, я цього хочу. Відтак, завдання у нас лише одне – залишитися у Вищій лізі. Насправді жоден з гравців нашої команди не отримує зарплатню, самі розумієте, за таких умов ми не можемо ні підсилитися, ні ставити високих завдань. Тому відібрати очки у будь-якої команди для нас це непоганий результат, на це завжди і налаштовуємося, на жаль, сьогодні не вдалося. Ми програли, я не задоволений цим результатом».

 

koacheskanivIMG 8572

 

Черкаський спорт

СпортКор

17 травня 2014, 19:19

Теги статті:
фк канів футбол  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"