kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Ship2509 

Принциповість і зрада

Вчора ввечері приїхав з сім`єю у рідне місто. Пізненько. Не встиг ні з ким зустрітися, щоб розпитати, що у Каневі відбувається у світлі виборчих перегонів. Хвилює мене майбутнє нашого міста.
Сьогодні зранку пішов по магазинах, бо потрібно побувати на кладовищі, вшанувати пам'ять рідних, а після обіду знову вирушати до Києва. Завтра у мене робочий день.
Біля одного магазину зустрів давнього приятеля, який, як і я, давно, дуже давно є членом ВО «Батьківщина». Розпитую, що та як… І, що я чую????????????

Вчора ввечері приїхав з сім`єю у рідне місто. Пізненько. Не встиг ні з ким зустрітися, щоб розпитати, що у Каневі відбувається у світлі виборчих перегонів. Хвилює мене майбутнє нашого міста.
Сьогодні зранку пішов по магазинах, бо потрібно побувати на кладовищі, вшанувати пам'ять рідних, а після обіду знову вирушати до Києва. Завтра у мене робочий день.
Біля одного магазину зустрів давнього приятеля, який, як і я, давно, дуже давно є членом ВО «Батьківщина». Розпитую, що та як… І, що я чую????????????
Наразі у Каневі існує дві «Батьківщини»! Однією, як і раніше. Керує С. Ткаченко, а іншою - В.Носенко. Перша, як завжди, як було ще за часів мого перебування у Каневі, виступає в інтересах ВО «Батьківщина», підтримує Ю. Тимошенко та працює у напрямку поставленому всеукраїнським об’єднанням. Тобто, у світлі поставлених завдань виборчий штаб формує список членів місцевих ДВК. Ви двигає кандидата на посаду міського голови від «Батьківщини», проводить агітацію за Ю. Тимошенко… Коротко кажучи, робить все, щоб партія здобула перемогу на позачергових виборах 25 травня.
Що ж тоді робить інша «Батьківщина» на передодні виборів? А ось що.
В. Носенко є довіреною особою ДВР Даценка. Тобто, представляє його у м. Каневі, а правильніше було б сказати, представляє інтереси громади міста перед депутатом ВР. На даний час є членом ВО «Батьківщина». Доречно було б згадати, що й Леонід Даценко теж пройшов до ВР під брендом «Батьківщини». З цього випливає, що В. Носенко та С.Ткаченко, у рамках здорового глузду, повинні були б працювати в одному виборчому штабі з максимально ефективним використанням людських ресурсів з числа прихильників ВО «Батьківщина» заради перемоги на виборах керівника партії та кандидата на посаду міського голови. Але, що маємо, як кажуть, де-факто?
В.Носенко та її поплічники у приміщенні громадської приймальні ДВР Даценка сформували власний,відокремлений виборчий штаб. Без узгодження з міською партійною організацією, з обласною і т.д. Що ж вони там роблять? Ось що. «Своїх» людей В. Носенко та «іже» з нею «роздали» для роботи у ДВК на користь кандидатів у президенти Порошенка та Тягнибока, а також підтриманого Даценком кандидата на посаду міського голови В. Коржова, який не є членом «Батьківщини».
Порошенко, враховуючи його минуле та коло підтримуючих - представник ПР і працювати членам ВО «Батьківщина» на його перемогу не пристало.
В. Коржов – представник партії «Зелених». Теж не кандидатура від «Батьківщини».
О. Тягнибок – представник «Свободи». Ну, якщо враховувати, що Олег Тягнибок опозиціонер до ПР, то воно й нічого було б, якби не одне «НО». Чому члени ВО «Батьківщина» в особі В. Носенко та її поплічників не працюють на загальну перемогу своєї партії?
Повний ХАОС. Звідки ж виникла така ситуація? Не могла ж вона скластися сьогодні. Після почутого, для мене такий стан речей був незрозумілий. Але я почав допитуватись, чому ж так сталось, що місцева «Батьківщина» фактично має два антагоністичних крила? Яким чином сталося так, що ДВР від «Батьківщини» ігнорує співпрацю з С. Ткаченком, не підтримує кандидата на посаду міського голови від «Батьківщини» та віддає перевагу В.Носенко, В.Коржову та їх оточенню? І ось, що почув.
Все почалося з виборів 2012 року. В.Носенко, за певних обставин, залишившись, як кажуть, поза бортом, вирішила змінити свій окрас та подалася до чергового політичного берега. А на цьому березі, на виборах 2012 року, був єдиний кандидат від об’єднаної опозиції під брендом «Батьківщини» – Леонід Даценко. Віра Володимирівна зробила вірний крок. Враховуючи те, що Канів завжди був (і плекаю надію, що завжди буде) батьківщинівським, перемога Даценку була гарантована. Воно так і вийшло. Але втрутились «злі сили», тобто «Губський енд Ко» і вибори зірвали. У 2012 році Л.Даценко не пройшов. Тут доречно було б сказати про те, що на цьому етапі В.Коржов почав потроху «прощупувати» підґрунтя для свого сходження на «мерський олімп». Це не дивно. Знаючи Володимира можу сказати, що він завжди міг там де потрібно «прогнутися» за ради себе коханого, а де потрібно – піти, ну якщо не по трупах, то по голах точно. Але на виборах 2012 року, як розповідав мені раніше товариш В.Коржова по партії Я. Прогнімак, тоді коли Ю.Гамалій, Є Касіч-Пилипенко та В.Носенко у приміщенні ОВК в Каневі будь-яким шляхом намагалися запобігти фальсифікації виборів, В.Коржов сидів тихенько у куточку та спостерігав за тим, що відбувається у якості дійсного стовідсоткового спостерігача. Просто спостерігав, ні в що не втручаючись. Як мені тоді сказав Я. Прогнімак: «А що він міг зробити? Він же просто спостерігач». Хоча сам Яків, на скільки мені відомо від людей, будучи теж спостерігачем, займав в ОВК не сторонню позицію спостерігача, а активно боровся за проведення чесних виборів.
Та така позиція не завадила В.Коржову «підкотитися» до Л.Даценка. Показати свою напуску (він це вміє) значимість та ввійти в довіру і до В. Носенко і до самого Л.Даценка. Володя намагався де тільки можна з’являтися в оточенні Даценка.
Далі події розвивались стрімко. Зірвані вибори – незадоволення людей – призначення повторних виборів по 197 ВО – вибори 2013 – перемога Даценка(не дивно)…
Але не все так просто. Від 2012 року до 2013 року на місцевій політичній арені відбулися певні події. Після зірваних у 2012 році виборів Віра Володимирівна здобула «представницький мандат», що означало, що без її відома жодна зустріч з кандидатом у ДВР Даценком не відбувалась. При цьому вона максимально «паскудила» і в очах самого Даценко, і в очах міської громади особисто Ткаченка та всю міську партійну організацію ВО «Батьківщина», посилаючись на те, Даценко «програв» вибори завдяки інертності С.Ткаченка та Канівської «Батьківщини». (А після перемоги Даценка Віра Володимирівна вкладала у вуха переможця інформацію, що лише завдяки їй Даценко переміг. Ну, не дивно, що Леонід на вістрі перемоги все це сприймав за «чисту монету»).
В. Коржов у цей період отримав доступ до особи з «представницьким мандатом» та ще з більшою р’яністю почав «обходжувати» і В.Носенко , і С. Ткаченка з жагою найтіснішого спілкування з Л.Даценком. І ці обоє «ввели» таки Володимира Леонідовича в оточення Леоніда Даценка. Та ввели так, що на виборах 2013 року, в супереч здоровому глузду, С. Ткаченко запропонував на посаду заступника голови ОВК по квоті «Батьківщини» В. Коржова. Останній, дивитись правді в очі, не впав лицем у грязь, та зробив усе, щоб на «зданому» окрузі таки переміг Л.Даценко. І, о диво, перемогу здобули!
З цього приводу, Леонід Миколайович, як мені розповідали, навіть сабантуй для «своїх» зробив. Хто там зі «своїх» був не знаю.
В зв’язку з такими подіями, після перемоги Даценка на виборах, С. Ткаченка розпорядними партійними вказівками примусили прийняти у члени Канівської міської організації ВО «Батьківщина» В. Носенко та її «команду». Прийняли, наживши на даний час у даних особах, ворогів партії Батьківщина», які працюють проти «Батьківщини».
Та це, на мою думку, можна пояснити.
Володимир Коржов працює проти «Батьківщини» бо йде не від неї на вибори мера Канева і, як не дивно, його підтримує Даценко.
Віра Носенко і її «командос» на нюх не терплять С. Ткаченка та його «командос», а також дуже мріють очолити та пере форматувати Канівську міську організацію ВО «Батьківщина». Віра Володимирівна взагалі усе хоче пере форматувати. Вона у нашому місті (та й у районі) відомий реформатор. Особливо з часів заступництва у Лисуна. Я тоді ще проживав та працював у Каневі. Та пересвідчився у її реформаторстві власне сам.
Що маємо з усього приведеного?
С. Ткаченко разом з істинними партійцями, показуючи свою послідовність та партійність, працює за для перемоги на виборах Ю.Тимошенко та запропонованого партією кандидата на посаду міського голови.
В.Носенко та Л.Даценко, всупереч здоровому глузду, всупереч партійним розпорядженням, всупереч ситуації працюють за фактом проти ВО «Батьківщина», а значить і проти Ю. Тимошенко.
Володимир Коржов працює сам на себе, але за підтримки В. Носенко та Л.Даценка.
Дивно. Дуже дивно. Невже Леонід Миколайович такий недалекоглядний?
У розмові зі своїм приятелем я взнав ще одну шокуючи для мене новину. Яра «бютівка», Ольга Височина на цих виборах очолює виборчий штаб Порошенка! Не дивуюсь – гроші.
Мене дивує ще один момент. Чому мовчить частина членів Канівської організації ВО «Батьківщина» істинних БЮТівців? Чому не ініціюють перед С.Ткаченком питання про виключення «тушок» з партії?
Чому не доводять до громади міста інформації про дії «ярих прихильників» «Батьківщини» В. Носенко та її «команди»?
Не хочеться гасел, але дана ситуація викликає лише одне. Хочеться сказати ГАНЬБА зрадникам! Та честь і хвала тим, хто не зрадив своїм поглядам і не купився на гроші чергового РЕГІОНАЛА!
Люди, робіть висновки самі хто є хто.
Це не передвиборча агітація за якусь політичнк силу, це не намагання когось очорнити, а когось вибілити. Це волання моєї душі.


Ship2509

26 квітня 2014, 10:44

Теги статті:
Громада. Канів.  
Голосів:
2
20

Всього коментарів: 10

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Про що зараз спілкуються:

Rima752
Пишаюсь такими людьми! Українці - сильна нація!!! Слава Україні!!
Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Травень
НдПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"