kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Suhobrus_Igor 

Ну брехун, він і є брехун.

Твоя стаття, «пане» Калніболоцький, лише підтверджує все зазначене мною. Чи ти вже зовсім глузд і совість втратив? На що розраховуєш пишучи цю відверту брехню? Чи ти рахуєш, що ти своїм депутатським мандатом авторитет собі придбав?
Запевняю – ти лише його втратив. І дуже скоро мої твердження перевіряться кількістю голосів які за тебе проголосують. Пропоную парі – більше сотні ти не набереш і пролетиш ти з тріском не лише на мерських, а і на депутатських виборах, благо цей раз за депутатів міських і селищних рад будуть голосувати не по партійним, закритим спискам, а по округам, як раніше. От тоді подивимось на твій «рейтинг».
Що ж до твоїх судових «перемог» наді мною, то ти напевно спутав мене зі своєю дружиною, це з нею бідною ти судишся. І хоча це діло тільки сімейне, однак поступки гідні справжнього чоловіка у тебе і там не проглядаються. Адже це за гроші її брата ти «підкався», чи не так?
А як прочитав я, що ти маєш зі мною «давні судові відносини, понад 5 років», сміявся з Канева до Мошен і ще до самих Черкас не міг зупинитись від того, що я не виграв у тебе «жодного судового засідання».
Ти хоч знаєш, що «виграються» не судові засідання, а є переможець в судовій справі.
Тепер брехуна на чисту воду: в яких же справах ти зі мною був в судах і які справи ти у мене виграв? Це перше. Напиши людям, мій ти розчесний.
Друге: ти хоч здатний бути «у справі»?
Це я вже точно перевірю в судовому засіданні по твоїй позовній заяві до мене. Сам будеш чи буде твій адвокат? Зніму на відеокамеру і «запущу» «цей процес» в Інтернет. От народ потішиться. Це тобі не на сесії газети читати.

До речі, ти і тут збрехав. В газеті ти пишеш:

«… Наразі позовна заява на Сухобруса І.В. та на газету «Час Пік», яка оприлюднила його інформацію про дискредитацію мене як громадянина, депутата та керівника міської організації Партії Регіонів, приниження моєї честі та гідності, вже передана мною до суду…»

Я не полінився, зайшов в суд де мені повідомили, що позовна заява Калніболоцьким не зареєстровувалась.

А по справі яка дійсно на разі розглядається в Черкаському окружному адміністративному суді, то ти хоч трішки людям правду скажи. Скажи, що справа розглядається в зв’язку з вашою з Почесюком непорядністю. Скажи людям про те, що в кабінеті мера м. Канева та начальника територіальної інспекції в Черкаській області Прядка М.І. ти, разом з Почесюком, дали слово вести справи чесно, що всі ми домовились не створювати безлад на ниві перевезення пасажирів, та домовились, що ми (СП ТОВ «М+М») не будемо на конкурсах претендувати на «ваші» маршрути, а ви (ПП «Канівавтотранс» та ВАТ «Черкаське АТП – 17127») на наші. Скажи людям, що ми добровільно уступили вам два маршрути щоб задовольнити Смаголів та Комісарів, які в першу чергу «різали» твої маршрути.
Скажи людям, що перед подачею документів на конкурс по «твоєму» рейсу (а вірніше по рейсу ВАТ «Черкаське АТП – 17127»), твій партнер Маланчев особисто перепитував у Ткаченка В.П. (механік СП ТОВ «М+М») чи ми (СП ТОВ «М+М») не подали документи на «ваш» рейс, нагадуючи про домовленість.
А тепер скажи людям, що твій партнер Почесюк, разом з тобою порушив домовленість і подав через керівника ВАТ «Черкаське АТП – 17127» документи на наш маршрут (маршрут котрий СП ТОВ «М+М» обслуговувало три роки) і підтасувавши документи, нечесно забрав наш маршрут.
От це рішення конкурсного комітету я дійсно оскаржую в суді де до речі ваші підприємства є третіми особами. Але щось ні тебе, ні почесюківців я там не спостерігаю. Щоправда ваш адвокат мені щиро вдячний, каже що завдяки мені погасить кредит за свій джип.
Гарантую, що при любому розкладі цієї справи кожен документ цієї справи я розміщу на сайті «Народна трибуна» (http://narodna-tribuna.ck.ua). От тоді люди і розсудять «хто є хто».
Тепер щодо твоєї «успішності в бізнесі», особливо в автомобільному. Нагадаю тобі, що починав ти свій «бізнесовий шлях» з того, що прибирав мій гараж та копав оглядову яму на лівому березі. Що правда працював ти з мітлою справно.
Потім ти запропонував мені торгувати горілкою з Прибалтики. Добре, що я відмовився, а то теж спився б. «Шара» це не завжди добре.
Нагадаю тобі і те, скільки і я вибігав, щоб допомогти тобі після того як твої «нинішні друзяки» спалили тобі всі магазини за одну ніч.
Ну а тепер щодо твоєї справності в автобізнесі. Ти хоч дорогу в Міністерство транспорту і зв’язку України знаєш? Не «упав» би ти під Почесюка, був би ти зараз ніким і звали б тебе ніяк. Розумник.
І тільки твоя хитрість і занадта довірливість Олега Сухобруса та ще те, що на той час я відбивався від замовлених справ, дозволили тобі заволодіти 80% пасажирських перевезень.
Хоч і говорив я Олегу, що ти підла людина, однак він думав, що ти змінився. Так от і розкажи ти людям про свої «успіхи» правду. Розкажи як ти цього «досяг».
Або давай краще я, а ти мене поправ, якщо я помилюсь.
Це не ти «виборов» у Сухобрусів маршрути, а Почесюк голова правління ВАТ «Черкаське АТП – 17127». Який з причетною йому нахабністю, особисто запевняючи на конкурсі, що ці маршрути будуть обслуговувати автобуси ВАТ «Черкаське АТП – 17127», що ці автобуси будуть обслуговуватися в гаражі АТП (м. Черкаси), що рейси будуть здійснювати з ВАТ «Черкаське АТП – 17127» (м. Черкас), тому і отримав ці маршрути як «переможець». Він а не ти. Отримав, і тут же незаконно передав їх тобі. А акціонери ВАТ «Черкаське АТП – 17127» отримали дулю. І прибуток весь осів у тебе і у твого партнера по ПП «Канівавтотранс», яким і є підлеглим Почесюка. Чи я брешу?

А у тебе не було жодного рейсу. Оце правда, мій ти «успішний».
І отримав ти рейси на ПП «Канівавтотранс» навіть не завдяки Почесюку (до речі всі ці рейси ти отримав саме Почесюковські, а не Сухобрусовські. Ви з Почесюком просто їх «розіграли»: він від «своїх» відмовився, а ти отримав знову обдуривши акціонерів ВАТ «Черкаське АТП – 17127»), а дякуючи саме Олегу Сухобрусу. Ти просто в той момент «підмазався» до нього і запевнив, що на ринку автоперевезень ти будеш працювати чесно, тільки попросив не приймати участь в тих конкурсах, в яких ти з Почесюком «міняєшся» маршрутами. А в підтвердження того, що Почесюк незаконно передав тобі маршрути є дані з АС «Канева».
Тоді всі рейси були ВАТ «Черкаське АТП – 17127» а «катав» їх ти, як «катали» і акціонерів.

Знаючи про те, що ти і є «під Почесюком» та додержуючись свого чоловічого слова, Олег і не став з тобою конкурувати. А даремно. І я про це його попереджував.
А ти ляпаєш «я, я! В чесній конкурсній боротьбі». В брехні як завжди.

Тепер щодо твого рішення керувати містом. Ти що правда вважаєш, що ти на це здатний? Як же ти бюджет міста будеш множити, якщо ти тільки ділить та віднімать вмієш? А взагалі по математиці у тебе скільки було?
А щодо конкурента, то ти не лише мені не конкурент, ти цуцику з твоєї (вірніше Почесюкової) бази в підметки не годишся. Той хоч вкусити може, а ти тільки слини пускаєш.

Тепер щодо моєї неадекватної поведінки. Гарантую, що якби ти попробував 1% із 100% того що здолав я, то твій сердечний приступ був би ще 5 років тому. А я, може і неадекватною поведінкою, але все ж таки зміг змусити прокуратуру виконати Закон. Так, той Закон, який ти нехтуєш. Я ж не депутат, щоб свої бізнесові справи захищати депутатським мандатом. Я проста людина і вважаю, що я людина доволі сильна і смілива, яку ти особисто боїшся як вогню і в житті не зможеш позмагатися зі мною ні в чому. А те що я роблю своїми руками і своєю головою, тобі не досягнути довіку.

Проте публічні дибати у нас попереду. Готуйся. Адже перед виборами міського голови ми будемо стояти перед виборцями і кожен з нас покаже себе. І я тобі скажу, що це буде важче ніж стояти на 9 поверсі, вимагаючи від прокурора виконати Закон, або сидіти з каністрою, борючись з непорядним депутатом, який всупереч прийнятого рішення Виконавчим комітетом Канівської міської ради, намагався вирішити питання на користь тих, хто його «зацікавив».
І хто в результаті залишився правим? Я. Хоч і прийшлось мені потерпіти від критики. В результаті: відносно начальника Канівського відділку БТІ було порушено ряд кримінальних справ, в яких зазначено:

20.10.08р. Канівською міжрайонною прокуратурою було порушено (другу) кримінальну справу, де зазначено:
«... Службові особи Канівського відділку КП «Черкаського об'єднаного обласного бюро технічної інвентаризації», діючи умисно всупереч інтересів служби, використовуючи службове становище в інтересах ТОВ ,.Канів-Нафта" в період 2002 - 2003 внесли до єдиного реєстру прав власності на нерухоме майно дані щодо належності підвального приміщення по вул.. Леніна, 139 ТОВ „Канів-Нафта", знаючи, що в дійсності вказане приміщення на підставі договору, купівлі - продажу від 11.03.03 належить ФГ «Мрія-Агро-ІІ» та в подальшому видали дублікат свідоцтва про право власності на будівлю № 139 по вул.. Леніна у м.Канові, вказавши, що підвальне приміщення за адресою : м. Канів, вул.. Леніна. 139 належить ТОВ ..Канів - Нафта" ...»

А 19.10.09р. Канівською міжрайонною прокуратурою було винесено (третю) Постанову «Про порушення кримінальної справи» вже відносно начальника Канівського відділку ЧОБТІ Цибулько В.І., де зокрема зазначено:

«… Цибулько Валентина Іванівна, займаючи на підставі наказу директора комунального підприємства «Черкаське обласне бюро технічної інвентаризації» від 4 травня 1998 року посаду бригадира Канівського виробничого відділку комунального підприємства «Черкаське обласне бюро технічної інвентаризації» з 4 травня 1998 року по цей час, виконуючи відповідно до п. п. 2.1. - 2.7., 3.2 посадової інструкції керівника виробничого відділку, затвердженої директором підприємства 10 січня 2003 року, обов'язки, пов'язані із здійсненням контролю за виконанням й веденням обліку виданих та виконаних завдань; перевірці виконаних робіт, забезпечуючи випуск продукції належної якості у відповідності із технічними умовами; контролем якісного та своєчасного виконання робіт та їх відповідності технологічним інструкціям, прийнятті мір для негайного усунення виявлених недоліків і помилок; маючи право вимагати від інженерів і виконавців робіт виправлення недоліків при виконанні інвентаризаційних робіт, які мають обов'язковий характер, тобто, будучи службовою особою підприємства, яка виконує адміністративно-господарські та організаційно-розпорядчі функції, у м. Каневі у червні 2003року знаючи про те, що підвальне приміщення офісного центру, розташованого у м. Каневі по вул. Леніна, 139, належить ФГ «Мрія-Агро-ІІ» 7 червня 2004 року знаючи про те, що на підставі рішення № 206 виконавчого комітету Канівської міської ради від 16 квітня 2004 року в порушення п.п. 1.6. Тимчасового положення про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно (відповідно до якого реєстрації підлягають права власності тільки на об'єкти нерухомого майна, будівництво яких закінчено та які прийняті в експлуатацію у встановленому порядку, за наявності матеріалів технічної інвентаризації) у дублікат свідоцтва про право власності на нерухоме майно (приміщення офісного центру TOB «Канів-Нафта» по вул.. Леніна, 139 у м. Каневі), незаконно включено підвальне приміщення, що є частиною будівлі офісного центру та об'єктом незавершеного будівництва, а отже в експлуатацію не приймалося та права власності на нього реєстрації не підлягають, не вжила заходів, передбачених її посадовою інструкцією щодо контролю якісного та своєчасного виконання робіт та їх відповідності технологічним інструкціям, прийнятті мір для негайного усунення виявлених недоліків і помилок, внаслідок чого Фермерському господарству «Мрія - Агро - II» заподіяно шкоду у вигляді позбавлення права власності на нерухоме майно, - підвальне приміщення офісного центру по вул. Леніна, 139, вартість якого, згідно висновку судової будівельно-технічної експертизи станом на 2004 рік становить 234 000 грн., що в 3804,8 раз перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян у вигляді соціальної пільги, встановлений у 2004 році в розмірі 61.5 грн., що є тяжкими наслідками…»

Ці справи передані до суду, чергове засідання якого відбудеться 24.12.09р. о 10.00. Приходь. Потренуйся.

Тепер як результат: із-за такої «діяльності» того «депутата», міському бюджету доведеться компенсувати збитки в розмірі понад 1 млн. грн.
І це не мій бізнес. Це ціна за урок «депутату». А люди міста не постраждають. Я гроші з того «депутата» та із таких як він, висуджу і побудую в місті дитячий садок, де будуть рости діти, які з дитинства будуть знати і своїх «героїв» в лапках, і інших, порядних осіб міста.

Що ж до мене, то я теж не пурпуровий. Але до твоїх пакостей не дійду ніколи.

І нарешті останнє: ти хоч телефон свій повідомив би, якщо збираєшся зібрати команду ображених та обурених на Сухобруса. А то куди ж дзвонити? В рельсу?
Бачиш, і тут ми з тобою різні, я відразу свій телефон повідомив, а ти тільки мітингуєш.

До речі нагадую тобі, я єдиний з усіх керівників підприємств міста, який не побоявся звернутись через газету «Дніпрова зірка» до всіх мешканців м. Канева саме з такою ж пропозицією: «всі хто має претензії до Сухобруса запрошую в кінотеатр Канів на зустріч з Сухобрусом». З сотні зівак було двоє «ображених»: один В. Сліпченко, який будучи енергетиком ТОВ «Канів – Нафта», під час перевірка інспектором Канівської РЕС, голими руками «заліз» в щитову з 380 Вт з лозунгом «істрібітєлі висоти не бояться» та заклав в землю високовольтний кабель, змотаний простою ізолентою, а другий систематично п’яний тракторист. І все. Може і були ще інші, але чогось таки забракувало у них впевненості. Адже з собою я запросив всіх головних бухгалтерів, які працювали зі мною весь час моєї підприємницької діяльності. Причому і тих, які на час моєї зустрічі з «ображеними» вже зі мною не працювали.
От так.
Брехуном ти був, брехуном ти і залишився.

Що ж до кількості працюючих у тебе, то ти знову збрехав: у тебе працює не 100 осіб, а 76. І документи ти підроблюєш, а це вже кримінал.
Стосовно ж твого «друга» пана Почесюка, то кому як не тобі відомо, що його з тріском «попросили» і з «Партії Регіонів», і з страйкому, і навіть з Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Перевезень. Якщо тобі не відомо, покопайся на офіційному сайті ВААП.

А щодо твоєї «чесності в бізнесі», то на вимогу суду, який розглядає наш спір, ти надав довідку:

«… ДОВІДКА
Видана про те, що 6 вересня 2009 року о 12 год. 10 хв. в архівному приміщенні ПП «Канівавтотранс», за адресою: м. Канів, вул. Енергетиків, 36 внаслідок загорання було знищено стелажі та документацію, а саме: журнали перед рейсових та після рейсових медичних оглядів водіїв, графіки роботи та відпочинку водіїв, графіки ТО та TP автотранспорту, шляхові листи ПП «Канівавтотранс», П/п Калніболоцького O.A. та ВАТ «Черкаського АТП -17127», наряди на роботу водіїв автотранспорту, журнал перед рейсових інструктажів водіїв, книга реєстрації подорожніх листів, диспетчерський журнал обліку видачі та здачі документів, журнал реєстрації виїзду та заїзду автотранспорту, журнал протоколів перевірки знань з питань охорони праці, журнал перевірки автомобілів на вміст окису вуглецю та вуглеводнів, журнал звірок з ДАІ про порушення водіями правил дорожнього руху, журнал обліку виконаних технічних обслуговувань і поточних ремонтів автомобіля, журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві, журнал обліку дорожньо-транспортних пригод, журнал відвідування занять з охорони праці, безпеки руху, пожежної безпеки, журнал реєстрації соціальних інструктажів з питань безпеки руху, страхові поліси обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів(прострочений термін дії), договори обов'язкового страхування від нещасних випадків на транспорті…»

Тут і недосвідченому зрозуміло, умисно все знищив, щоб не відповідати. Не вийде. Я ще той «Пінкертон».

Suhobrus_Igor

18 грудня 2009, 18:00

Теги статті:
Твоя стаття   «пане» Калніболоцький   лише підтверджує все зазначене мною.  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 13

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"