kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Джонні 

налітай на СВОБОДУ

Завершення пори літніх відпусток і початок осіннього політичного сезону ознаменувалися різкою та потужною хвилею навіть уже не чорного, а просто таки чорнючого бруду, вилитого на Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Підла брехня, маніпуляції, «джинса» – звичні для сучасного політикуму і більшість людей такі дешеві трюки вже не дивують, бо вони вже давно навчилися розрізняти зерно від полови.

Бруд ллють на політиків і громадських активістів, особливо якщо ти протистоїш владі і борешся за інтереси простих людей. Не раз то відчував і на собі та своїх побратимах.

Брудні технології – не новина, але те, настільки потужною і підлою виявилася чергова кампанія проти «Свободи» і свободівців – вражає.

Центральні телеканали, газети, місцеві ЗМІ, інтернет-простір заполонили десятки і десятки повідомлень, статей від горе-експертів, сюжетів про нібито гріхи націоналістів. Сотні проплачених «інтернет-тролів» щось коментують, розкидають новини з жовтих сайтів і газет та намагаються переконати українців у тому, що «Свобода» – «така ж, як усі». В голови українців вбивають простий і дуже дієвий штамп: «Свободівці нічим не кращі від інших, отже й довіряти їм не потрібно». Навіть мої сторінки у соцмережах регулярно «бомблять» такою нікчемною, не вартою уваги інформацією.

 

 

На що розраховують? Хочуть знищити авторитет націоналістів і ріст популярності серед простих людей. Геббельс казав: «Чим неймовірніша і відвертіша брехня – тим швидше в неї повірять». Сучасні провладні технологи саме так і працюють.

Уже майже три роки свободівські фракції є у багатьох місцевих радах, майже рік, як фракція націоналістів – у парламенті. Увесь цей час «Свобода» – головна загроза для влади.

Націоналісти змінили опозицію, змінили місцеві ради, надаючи їм функцій реального місцевого врядування, і найголовніше – свободівці змінили Верховну Раду. І це при тому, що мають всього лиш 37 багнетів, а в місцевих радах фракції налічують, як правило, 3–5 депутатів.

Через свою активну проукраїнську національну позицію, жорстку принциповість у відстоюванні інтересів простих людей, непідкупну ідеологію свободівці нажили багато ворогів і не раз відчували різні атаки. Але саме зараз вкинуто найпотужнішу порцію бруду. Його завдання – зробити свободівців такими ж як всі, не більше не менше.

Адміністрація Януковича, обласні державні адміністрації постійно відстежують ситуацію на місцях. Регулярно замовляють опитування і закрита соціологія з усіх регіонів держави періодично лягає на стіл Банкової. «Регіонали» і «сім’я» серйозно і предметно готуються до 2015 року, коли для них настане час «Ікс». Закриту соціологію ніхто ніколи не опублікує, її призначення – бачити реальні настрої людей. І, очевидно, ці настрої – аж зовсім не на користь Партії регіонів. «Пакращєння» немає, хоч скільки про нього не пиши та не розповідай. І люди це відчувають. У цій ситуації ставка, швидше за все, буде на тотальні фальсифікації та жорсткий адмінресурс, залучення правоохоронців, «тітушків», залякування та «кишенькові» суди. Влада боїться тільки вулиці і тільки активності з боку українців. І тут, звичайно, головним ворогом буде «Свобода». Бо, хто може поламати плани Банкової, протистояти усім цим методам? Хто може організувати людей на акції протесту, вивести їх на вулиці? Хто може протистояти фальсифікаціям і зупинити беззаконня на виборах? Звичайно, націоналісти.

У жовтні 2012 року влада вже не раз ламала зуби об мури «Свободи», коли жодні методи не змогли забезпечити перемогу у тих округах, де ще на початку виборів кандидати від Партії регіонів відкорковували шампанське. Згадайте 215-й округ у Києві, де «Свобода» протистояла неймовірним фінансам і адмінресурсу секретаря Київради Гереги. Згадайте 223-й округ, де від влади проти «Свободи» кинули всі сили, але і тут – ганебний програш. Згадайте і 189-й округ у Красилові на Хмельниччині, де владі не вдалося реалізувати задумане й вона програла «Свободі», бо націоналісти контролювали кожен її крок, цілий тиждень стояли на вулиці, не давши навіть шансів на фальсифікації. Жодні технології не можуть подолати ідейність, організованість і підтримку з боку людей. А як було на інших округах? Де ще так вигризали перемогу?

Влада це розуміє й цілі штаби та служби аналітиків і політтехнологів сьогодні сидять і гадають – як нейтралізувати саме націоналістів, бо без них опозиція приречена. З ними не домовишся, їх не купиш, не залякаєш, вони ідейні і принципові. Ба більше, їх сили зростають, а та ж таки закрита соціологія, ймовірно, показує реальну підтримку «Свободи» серед людей. Популярність націоналістів росте. І ця підтримка лякає владу, змушує шукати контрзаходи.

Згадаймо, як півроку тому Україну вже накривала хвиля, спрямована проти «Свободи».

Тоді влада намагалася розіграти сценарій «боротьби з фашистами». Марші, збори, мітинги, тони макулатури і все – проти «Свободи». Не гребували інформаційною війною навіть у Європі. Та задум провалився повністю. Українці вкотре змогли відрізнити зерно від полови і побачити штучність та відверту дурість дій влади.

Тепер – нова хвиля. Більш продумана, більш фахова. Вже без спроб нав’язати протистояння і без вуличних акцій. Інформаційна атака куди ефективніша, особливо коли ти контролюєш абсолютну більшість ЗМІ. І «регіонали» задіяли їх на повну.

Переконаний, що це – тільки початок.

Цілком реально, що вже скоро ми станемо свідками низки подібних інформаційних атак на місцевому рівні, аби спробувати вбити популярність місцевих очільників «Свободи», понизити їхній авторитет. Буде ще більше бруду і проти лідерів націоналістів, депутатів Верховної Ради. Та це не виб’є ґрунт із під наших ніг, ми далі будемо йти своїм шляхом – шляхом правди, справедливості, служіння інтересам Української Нації.

Усе, що нас не вбиває, робить нас сильнішими – писав класик. Усі ці хвилі бруду зроблять нас тільки сильнішими перед випробуваннями. Адже ми –інші, ніж усі вони. У нас інше світобачення, інші принципи. Ми не є і не будемо “тушками”. Ми голосуємо не з точки зору «політичної доцільності» чи власних інтересів, ми голосуємо в інтересах громади і лобіюємо саме її інтереси. Ми завжди на передовій боротьби за національні і соціальні права українців. У нас інші цінності. Нас об’єднує ідеологія любові до своєї землі. Разом із громадою ми можемо поламати нинішню систему, тому ми – вороги для них.

А люди у нас мудрі, вони розберуться та зможуть і на цей раз відрізнити правду від брехні. Разом ми точно переможемо і зможемо побудувати сильну й заможну державу для себе, своїх дітей та онуків!

 

Олександр Симчишин

32 роки, депутат Хмельницької міської ради, кандидат історичних наук.

Джонні

24 вересня 2013, 17:24

Теги статті:
Свобода  
Голосів:
14
86

Всього коментарів: 16

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"