kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > святослав 

Методика розрахунку поширення COVID-19. Профілактика. Гартування імунітету.

 

Щоб ми, всі люди, могли запобігти коронавірусній хворобі, ми повинні дослідити і знати особливості її розвитку. Ми пропонуємо методику розрахунку поширення COVID-19. Віруси були, є і будуть у природі, вони є необхідний ланцюг в еволюції природи. Між живою клітиною і коронавірусом є симбіоз, взаємовигідне співжиття. Віруси не знищують клітини організму, а зберігають. Коли неживий вірус потрапляє в клітину, він стає живим тілом, завдяки цьому корисному він розмножується і поширюється у Всесвіті.  Чому в методиці застосовується експоненціальна функція? Тому що експоненціальна функціональна залежність є найчастішим явищем природи. Всесвіт розширюється в просторі за експоненціальною функцією. За законом Хаббла, швидкість поширення астрономічних тіл  пропорційна відстані до них. 

Дослідження показали, що серед людей, котрі перехворіли на коронавірусну інфекцію, приблизно у третини не виробляються в організмі антитіла, у третини виробляються антитіла і скоро через три місяці знищуються, і тільки у третини людей виробляються стійкі антитіла і захищають організм від інфекції. Отже, дві третини людей не мають захисту від інфекції. Можливо, тільки частина населення буде мати захист від інфекції після вакцинації від коронавірусу. Якщо вам хочеться жити, а медицина не допомагає вам захиститися від інфекції, то беріть народний метод зірку здоров’я і виконуйте п’ять правил, це допоможе вам у житті, ви завжди будете мати захист від інфекції коронавірусу безплатно. Люди бояться голоду. Коли люди не вживають їжу і не п’ють воду 42 години, організм сам очищається від токсинів, шлаків, вірусів – це явище називається автофагія. Їм дуже легко бути без їжі, ясна голова, нема болі, їм не доводиться терпіти від голоду. Вони навіть не називають це терпінням без їжі, але спочатку деякий час кожному треба буде терпіти без їжі, поки мікрофлора не очиститься, для цього їжа має бути рослинна. Не треба боятися бути без їжі, це ваш захист від інфекції.          

 

Як запобігти коронавірусній хворобі

 

2020.11.21

 

Зміст

1.Прогноз поширення коронавірусної хвороби.

2. Як запобігти коронавірусній хворобі.

 

1.Прогноз поширення коронавірусної хвороби   

   Щоб ми, всі люди, могли запобігти коронавірусній хворобі, ми повинні дослідити і знати особливості її розвитку. Ми пропонуємо методику розрахунку поширення COVID-19 без  вакцинації населення.          

Формула експоненціальної залежності

   Особливістю пандемії COVID-19 без вакцинації є те, що швидкість росту кількості хворих відбувається за експоненціальною функцією. Чому? Тому що експонентне зростання є найчастішим явищем у природі, Всесвіт розширюється в просторі за експоненціальною функцією. Експоненціальною залежністю називається зростання, коли швидкість росту кількості пропорційна самій кількості. Нехай кількість людей N, що захворіли, пропорційна інтервалу часу і різниці між максимально можливою кількістю Р хворих людей і кількістю захворілих N в даний момент часу t. ?N = (P – N)?t. Виразимо закон в диференціальній формі:  dN/dt = k(P – N).  Розділимо в рівнянні змінні та інтегруємо. dN/(P – N) = kdt. – ln(P – N) = kt + A. Отримаємо: N = P – Aexp(-kt). (1).  Якщо N(0) = 0, то A = P. N = P[1 – exp(-kt)]. (2). Р = 7,4 млрд.        

   Формула пропорційної залежності. При малих значеннях t експоненціальна функція переходить у пряму пропорційну залежність від часу, лінійну функцію. Розклад функції [1 – exp(- k·t)] за фор-ю Тейлора дає значення (k·t). Отримаємо фор-у пропорційної залежності для світу: N = k·t·7,4 млрд. (3). Час змінюється як натуральний ряд чисел, t приймає значення 1, 2, 3, 4…n од. Фор-а (3) є будь-який член арифметичної прогресії. Приймемо за одиниця часу один місяць. 30 червня t = 1 одиниця, 31 липня t = 2 і т. д. Величину (k) можна знайти з ф-и (3) при t = 5. Отримаємо  формулу для будь-якого часу: N = t·45,8/5 = 9,2·t млн. (4).  

    Порівняння прогнозу за формулою лінійної ф-ї (4) з фактичними даними людей, що захворіли. Матеріал з Вікіпедії. Сторінка: «Пандемія коронавірусної хвороби 2019». 

Дата. Од.часу

Факти (млн)

Прогноз(млн)

Помилка (%)

30.04.2020

3

-

 

31.05.2020

6,2

-

 

30.06.2020 - 1

10.6

9,2

15

31.07.2020 - 2

17,7

18,4

3,8

31.08.2020 - 3

25,8

27,6

7,9

30.09.2020 - 4

34

36,8

7,6

31.10.2020 - 5

45,8

46

0,4

    Статистичні данні підтверджують пропорційну залежність. Різниця між величинами N, котрі вирахувані за формулами (4) і (2), збільшується зі збільшенням часу, тобто помилка підрахунку за формулою (4) збільшується. Якщо ми будемо 6 років підраховувати за формулою (4), то помилка буде 4 %. Якщо ми будемо 8 років підраховувати за формулою (4), то помилка буде 6 %. Отже, до 2028 року можна підраховувати за формулою (4), далі треба буде підраховувати за формулою (2). За рік кількість хворих буде в два рази більша як за півроку. Експоненціальна залежність кількості хворих людей у будь-якій країні є така, як у світі. 

   Прогноз поширення коронавірусної хвороби в Україні за період листопад – грудень 2020 року. Офіційні дані МОЗ України хворих за період від жовтня до листопада. Вікіпедія, сторінка «Коронавірусна хвороба 2019 в Україні».

   За тиждень 23 – 29 жовтня 2020 року всього захворіло 48300 людей. За тиждень 30 жов. – 5 листопада захворіло 61400 людей. Нехай ці числа є арифметична прогресія. А1 = 48300. А2 = 61400. Різниця d = 13100.  Будь-який член прогресії: Аn = A1 + d·(n - 1). Від 23 жовтня до 31 грудня є 10 тижнів, тобто n = 10.  A10 = 48300 + 13100·9 = 166000. У тижні 25 – 31 грудня щодня захворіє 22000 – 25000   людей, в середньому щодня захворіє 23700 людей. І це число буде збільшуватися далі.

    2. Як запобігти коронавірусній хворобі? Як людям жити нормально в умовах з карантинними обмеженнями? Вихід є. Треба знайти такий метод, щоб люди перехворіли на COVID в легкій формі, і не вмирали. Коли людина перехворіє на інфекцію, у неї виробляється набутий природний імунітет. Нормалізація життя наступить завдяки вакцинам і придбанню населенням імунітету природним шляхом з допомогою лікарів, котрі лікують за симптомами у лікарнях. Нам усім треба навчитися жити серед вірусів, вони були і будуть. Кожному треба носити марлеву маску щодня скрізь весь час, держати соціальну дистанцію, тоді інфікованих буде значно менше. Вакцини не захистять усіх. Медики попереджають про нестаток лікарів і ліжок хворим. Якщо медики не допомагають, ми пропонуємо спробувати народну систему 5 правил, щоб люди легко перехворіли на своїх місцях і придбали імунітет природним шляхом дома. Ці правила знайдені народом давно до нашої ери, перевірені. Порфирій Іванов зібрав їх у систему, назвав зіркою здоров'я, випробував практично на собі за піввіку, він не застуджувався і не хворів і послідовники також. На нашу думку, завдяки системі організм зміцнює захисні сили, запобігає вірусній хворобі. Він описав і передав свій досвід усім людям, щоб люди не застуджувались і не хворіли. Іванов не називав цю систему своїм прізвищем.

 

«1. Мити ноги до колін холодною водою щодня вранці й увечері, краще обливати все тіло. (Ін 13:5). 2. Здороватися з усіма людьми, які зустрічаються в житті. (Мф 5:48). 3. Допомогти людині, яка потребує допомоги, треба дати їй за своїми можливостями. Скажи собі, що даєш, щоб тобі не хворіти. 4. Щотижня 42 години не їсти від п'ятниці до неділі, до 12 годин. Перед їдою виходь надвір,  вдихай з висоти тричі й проси: «Учителю, дай здоров'я». (Мф 9:15; Ін15:7). Субота – це твоє свято. 5. Не плювати, не харкати на землю, не курити, не вживати алкоголь. Це п'ятикутна зірка».

Це є здоровий спосіб життя для всіх людей. Свідоме терпіння без їжі включає процес автофагію й очищає організм. Якщо важко терпіти 42 години, то робіть поступово: в суботу не снідайте, потім не снідайте і не обідайте..  і так далі..

Хто виконує 5 правил, той може перехворіти на інфекцію в легкій формі. Кожен має надіятися на себе, допомагати сам собі своїми рідними силами. Іванов не жалів віддати своє здоров’я людям. Він зробив те, що колись говорив нам Христос. Також є інші методи.

Подібні заповіді є в ученні Христа, вони призначені для придбання імунітету природним шляхом. Він говорив учням, що любіть ворогів ваших, благословляйте їх, прощайте їм провини, не карайте позбавленням волі в тюрмі, не вбивайте. Христос мив учням ноги до колін холодною водою й учив, щоб і вони мили ноги іншим. Ін13:5. Він заповів любити всіх, вітати друзів і незнайомих. Мф 5:48. Він заповідав допомагати людям, які потребують допомоги. Він заповідав не вживати їжу через такі слова: «Весільні друзі не сумують, поки жених є з ними. Але дні настануть, коли відберуть у них жениха, і тоді вони будуть поститись». Мф 9:15. Його відібрали в учнів у п'ятницю, розп'яли і поховали. А в неділю він вийшов із гробу, прийшов до учнів, вони дали йому печену рибу і мед, і він їв разом із ними. Лука 24:43. У зв’язку із цим нам треба від п’ятниці до неділі не вживати їжу. Він заповідав усі блага суспільства розподіляти порівну між усіма людьми, зарплата має бути всім однакова. Прощати людям провини, не карати в'язницею. Він заповідав просити в ім'я його. Ін 15:7. Христос й Іванов свідчать про одне – це є істина за законом. Розказуйте всім, передайте цей досвід людям, надрукуйте. Бажаємо всім щастя, здоров’я. 2020.11.18. Ош.

 

Профілактика захворювань

    Ми живемо по-евволюційному, не застуджуємось і не хворіємо, нам добре, ми хоче передати досвід всім. Зараз мільйони людей у світі захворіли від коронавірусу, його створила природа, також інші віруси будуть. Люди будуть хворіти доти, поки більшість населення не виробить імунітет. Людям треба адаптуватися до природних умов з усякою інфекцією, не надіятись на вакцину, на будь-які штучні й хімічні засоби, а надіятися на себе. Кожен повинен допомогти сам собі своїм учинком своїми рідними силами у природі, запобігти інфекції за допомогою природи: повітря, води, землі. Природа інфікувала нас – природа вилікує нас. Ми допоможемо всім, навчимо запобігти захворюванню. Багато хворих людей померли. Наша мета – зменшити смертність населення. Ми не проти медицини. Ми не лікуємо, а вчимо здорових запобігати хворобі. Ми ставимо своє в житті, а іншим людям не заважаємо. Легше запобігти хворобі, ніж її лікувати. Профілактика не потребує будь-яких засобів. Якщо люди будуть запобігати інфекційному захворюванню народним методом, то померлих буде менше. Ми рекомендуємо всім запобігати коронавірусу, грипу народним методом: виконувати заповіді Христа і науку загартування Порфирія Іванова, котрий піввіку літом і зимою ходив у шортах, босим, щоб люди не вмирали. Іванов піввіку творив науку і написав у праці: «Я зробив те, що колись говорив нам Христос».



Посилання.

Osh


ukev1007 Як запобігти коронавірусній хворобі 

ukev1014 Методика розрахунку поширення COVID-19. Експонентне зростання

ukiv8824 Евволюція. Зірка здоров'я. Профілактика захворювань

ukiv8832 Зірка здоров'я.


Євангеліє від Матвія Переклад Івана Огієнка

Євангеліє від Івана Переклад Івана Огієнка

святослав

23 листопада 2020, 21:39

Теги статті:
Прогноз   профілактика   тренування здоров*я   загартування незламного імунітету  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 1

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"