kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Офіційно > Влада 

Канівська міська рада проти імплементації «формули Штанмаєра»

Депутати Канівської міської ради звернуться до Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо недопущення імплементації «формули Штанмаєра» та введення особливого статуту ОРДЛО. Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання сесії у четвер, 24 жовтня ц.р.

Ініціатор проекту рішення Юрій Гамалій передав право виступу членам спілки учасників АТО. Від імені всіх воїнів слово взяв військовий капелан Володимир Червонніков.

- Війна, це справді, дуже страшно, але не можна приймати закони, які зруйнують Україну як державу, - зауважив В.Червонніков.

Після тривалого обговорення рішення було поставлено на голосування. 18 депутатів підтримали проект рішення.

«Ми, депутати Канівської міської ради, вкрай стурбовані можливими наслідками імплементації «формули Штайнмаєра» та введенням особливого статусу ОРДЛО, адже Мінські угоди та їхня дорожня карта – так звана формула Штайнмаєра, зводяться до виконання положень, передбачених законом про особливий статус Донбасу. Саме це є капітуляція, і ніяк не інакше, бо Закон України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» передбачає:

  1. Амністію російським окупантам та їх посібникам-терористам: «Стаття 3. Держава гарантує відповідно до закону недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб – учасників подій на території Донецької, Луганської областей».

  2. Узаконення режиму «сприяння» для російської мови та знищення української: «Стаття 4. Держава гарантує відповідно до Закону України «Про засади державної мовної політики» право мовного самовизначення кожного жителя в окремих районах Донецької та Луганської областей щодо мови, яку вважає рідною, вибору мови спілкування, вільного користування російською та будь-якою іншою мовою у суспільному та приватному житті, вивчення та підтримки російської та будь-якої іншої мови, їх вільний розвиток і рівноправність».

  3. Надання імунітету депутатам, «обраним» під контролем терористів: «Стаття 5, абзац 2. Повноваження депутатів місцевих рад і посадових осіб, обраних на позачергових виборах, призначених Верховною Радою України цим Законом, не можуть бути достроково припинені».

  4. Призначення терористами керівників органів прокуратури і судів, і переведення самих терористів у «народну міліцію», підпорядковану виключно місцевій владі, яку ймовірно буде обрано з колишніх ватажків загонів бойовиків: «Стаття 5, абзац 3. В окремих районах Донецької та Луганської областей законами України запроваджується особливий порядок призначення керівників органів прокуратури і судів, який передбачає участь органів місцевого самоврядування у вирішенні цих питань» та «Стаття 9. В окремих районах Донецької та Луганської областей рішенням міських, селищних, сільських рад створюються загони народної міліції, на які покладається реалізація завдань з охорони громадського порядку в населених пунктах цих районів. Координація діяльності загонів народної міліції з охорони громадського порядку в населених пунктах здійснюється відповідним сільським, селищним, міським головою. Загони народної міліції утворюються на добровільних засадах із числа громадян України, які постійно проживають у відповідних населених пунктах окремих районів Донецької та Луганської областей».

  5. Забезпечення Україною прямих зовнішніх відносин Донбасу з регіонами Росії, тобто визнання факту відсутності фактичного кордону з Росією: «Стаття 8. Органи виконавчої влади сприяють розвитку в окремих районах Донецької та Луганської областей транскордонного співробітництва, спрямованого на вирішення спільних проблем розвитку посилення та поглиблення добросусідських відносин між територіальними громадами, органами місцевого самоврядування окремих районів з адміністративно-територіальними одиницями Російської Федерації на основі угод про прикордонне співробітництво, що укладаються територіальними громадами, органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади України та територіальними громадами у межах компетенції, встановленої законом».

  6. Оплату за все це покласти на платників податків всієї України за виключенням платників податків окремих районів Донецької та Луганської областей: «Стаття 7. Держава надає підтримку соціально-економічному розвитку окремих районів Донецької та Луганської областей… У законі про Державний бюджет України щороку передбачаються видатки, що спрямовуються на державну підтримку соціально-економічного розвитку окремих районів Донецької та Луганської областей. Україна гарантує визначення таких видатків загального фонду Державного бюджету України захищеними видатками, обсяг яких не може змінюватися при здійсненні скорочення затверджених бюджетних призначень».

Впровадити це в життя – означає знищити Україну! Саме тому, ми, депутати Канівської міської ради вимагаємо:

  1. За жодних умов не допустити надання «особливого статусу» окупованим територіям ні за т. зв. формулою Штайнмаєра, ні шляхом внесення змін до законодавства України.

  2. Притягнути до кримінальної відповідальності та позбавити громадянства України усіх, хто зрадив Українську державу, працював на окупаційну адміністрацію, брав участь у бойових діях проти українських підрозділів та вчиняв інші злочини. Внести зміни до законодавства, які забезпечать уникнення правових колізій щодо позбавлення громадянства України.

  3. Проводити вибори до органів місцевого самоврядування на тимчасово окупованих територіях лише після повної деокупації, завершення адміністративно-територіальної реформи та повної перепаспортизації всього населення, здійсненої шляхом перевірки кожної особи на наявність громадянства інших держав, на співпрацю з окупаційним московським режимом, на лояльність до України та відповідність статусу громадянина України.

  4. Запровадити реальний, а не «фейковий», як у грудні 2018 року, воєнний стан у прифронтових територіях і повну економічну, енергетичну, ресурсну та транспортну блокаду тимчасово окупованих територій, яку тримати до повної деокупації цих територій.

  5. Розірвати дипломатичні відносини, а також усі міжнародні договори з РФ та не відновлювати їх до повної деокупації Москвою всіх українських територій.

  6. Домогтися реальних кроків на підтримку України від держав, які декларували безпеку та недоторканість кордонів України в обмін на відмову від ядерної зброї. Укласти двосторонні угоди з США та Великою Британією про повномасштабну військову допомогу Україні, а також щодо надання летального озброєння та довгострокової військово-технічної допомоги.

  7. Продовжити активну роботу щодо інтеграції України в НАТО», - йдеться у тексті документу.

Джерело: сайт міської ради

WayBe

29 жовтня 2019, 10:36

Теги статті:
влада  Штанмаєр  
Голосів:
2
11

Всього коментарів: 3

Сторінка коментарів: 1
святослав

29 жовтня 2019, 23:11

IP: 46.133.238.xxx
Рейтинг: 0

Помимо политических и расовых штудий Гитлер становится членом нескольких эзотерических обществ. Так постепенно накапливается та гремучая смесь, которая в будущем взорвет весь мир.

Вальтер Штайн, его знакомый этого периода, утверждает, что Адольф участвует в спиритических сеансах Эрнста Пречше, который до 1892 г. работал аптекарем немецкой колонии в Мексике и овладел там тайной техникой приема пейота, "растения, которое делает глаза способными видеть чудеса", а человека - предвидеть будущее. Этот Вальтер Иоганн Штайн (1901-1957 гг.), автор странной книги "Мировая история в свете Святого Грааля" (1928 г.), был австрийским евреем, но в 1912-1913 гг. на протяжении 8 месяцев часто встречался с Гитлером, став чем-то вроде его друга. До прихода нацистов к власти Штайн преподавал в Вальдорфской школе Штуттгарта, где занятия велись на основе антропософских принципов Штайнера. В 1933 г. Вальтер предусмотрительно эмигрирует в Британию, где после войны его встречает и интервьюирует известный исследователь темной магии нацизма Тревор, автор сенсационной книги "Копье судьбы" (1972 г.).

Штайн рассказал поразительную историю об отношении Гитлера к знаменитому Святому Копью (называемому еще "Копьем Судьбы"), которым, как полагают, был пронзен Иисус на кресте. Гитлер, по словам Штайна, полагал, что это копье может дать своему владельцу неограниченные силы, причем им с равным успехом можно творить как добро, так и зло. Этим копьем поочередно владели Константин Великий, Генрих Птицелов, Оттон Великий и Гогенштауфены. Гитлер доверительно признался Штайну, что полон решимости овладеть Копьем Судьбы, которое как собственность Габсбургской династии находится в Гофбурге Вены, чтобы обеспечить себе господство над миром. По словам Штайна, они с Адольфом как-то пошли в музей Гофбурга и в зале драгоценностей долго созерцали это Святое Копье - железный наконечник, пронзивший тело Христа. Рядом с ним Гитлер стоял как будто в трансе: лицо покраснело, глаза сверкали странным светом. Он раскачивался на ногах, охваченный несказанной эйфорией.

Вальтер Штайн считал, что в тот момент Гитлер заключил договор с Демоном зла. Отныне он - Антихрист. В этом Штайн не сомневался. "Я как сомнамбула иду туда, куда мне предписывает идти Провидение", - признается ему Гитлер. Штайн был уверен, что в Адольфа вошло "какое-то чуждое существо". После этого и после мистических сеансов на собраниях Гвидо фон Листа Гитлер стал "другим человеком", он, казалось, сам слушает, "как в нем говорит чужой разум, завладевший его душой". Феномен одержимости какими-то потусторонними силами хорошо известен и священникам и психиатрам. Попыток объяснить его много, но суть явления по-прежнему остается темной.

Поэтому ответ на поставленный в начале статьи вопрос очевиден. Старая формула "бесноватый фюрер", многим казавшаяся метафорической, приобретает новый и теперь уже, по-видимому, прямой смысл.

Що ж відбувається зараз?

Вже Нострадамус упоминав йоно прихід в 1999, й нещодавно шаман оголосив цього князя темряви демоном.

святослав

29 жовтня 2019, 23:23

IP: 46.133.238.xxx
Рейтинг: 0
ДЕМОНЫ АДОЛЬФА ГИТЛЕРА

Долучайтеся до добровільної акції - часник на весну для розсади!

Часник як символ честі - один зубок за всю часничину справиться.

Тож щоб все було вчасно.

українці

30 жовтня 2019, 19:25

IP: 178.95.164.xxx
Рейтинг: 0

Отакої, порядку в місті немає, а вони ще встигають за формулою штаймаєра.

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"