kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Офіційно > Влада 

Канівський міжрайонний прокурор звітує про виконану роботу!

Відповідно до вимог чинного законодавства щодо реалізації принципу гласності в органах прокуратури України, Канівський міжрайонний прокурор О. Кожушко інформує жителів м. Канева та Канівського району про виконану роботу та досягнення, отримані за результатами її виконання протягом першого кварталу поточного 2015 року.

Так, в першу чергу, прокурор звертає увагу громадян на зменшення рівня злочинності та поліпшення існуючої криміногенної ситуації в районі, а також порівняно високий показник розслідування Канівським МВ УМВС України в Черкаській області кримінальних правопорушень, вчинених на території району.

Зокрема, Канівською міжрайонною прокуратурою вжито ряд дієвих організаційних та практичних заходів щодо покращення нагляду за додержанням законів піднаглядним органом внутрішніх справ, внаслідок чого жодних порушень конституційних прав громадян під час досудового розслідування та оперативно-розшукової діяльності з боку працівників міліції протягом вказаного періоду не встановлено.

Крім того, внаслідок належної координаційної роботи прокурора, в районі протягом тривалого часу рівень злочинності є нижчим порівняно з середнім обласним показником (33,1, в той час як по області - 41,7) та збільшився відсоток розкриття злочинів за закінченими кримінальними провадженнями до 73,6 % (по області 45,5%).

Протягом перших чотирьох місяців поточного року слідчими СВ Канівського МВ УМВС України в Черкаській області розслідувалось понад 380 кримінальних проваджень, з яких закінчено 111 (29,29%, по області - 26,69%).

Завдяки вжитим заходам СВ Канівського МВ УМВС України в Черкаській області протягом поточного року скеровано до суду 46 кримінальних проваджень з обвинувальними актами (41,4%, по області 20,59%), з яких 9 з угодами про примирення та про визнання винуватості (19,6%, по області 14,40%), закрито – 65 проваджень (17,15%, по області 21,19%).

Крім того, в ході щомісячних перевірок додержання працівниками Канівського МВ вимог кримінального процесуального законодавства та Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань під час реєстрації заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення, у 2015 році працівниками прокуратури виявлено 7 укритих від обліку кримінальних правопорушень. За документами прокурорського реагування у 2015 році до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 працівників органів внутрішніх справ.

Широко використовуються в роботі міжрайпрокуратури всі форми координаційної діяльності. Так, протягом вже поточного року проведено одну координаційну нараду керівників правоохоронних органів району, 2 міжвідомчі наради та створено 3 міжвідомчі робочі групи.

На належному рівні налагоджена робота Канівської міжрайонної прокуратури і у сфері представництва інтересів держави у суді, що має своїм результатом пред’явлення значної кількості позовів в інтересах держави протягом першого кварталу 2015 року та реального відшкодування значної суми бюджетних коштів.
Так, у 2015 році Канівською міжрайонною прокуратурою в інтересах держави подано до суду 8 позовів на загальну суму 83 тис. грн. Судами задоволено позовів на суму 80 тис. грн.

Канівською міжрайонною прокуратурою постійно вживаються заходи щодо підвищення ефективності діяльності у сфері реалізації антикорупційного законодавства. Так, протягом поточного року складено 3 протоколи про адміністративне корупційне правопорушення, які розглянуто в суді та винних осіб піддано адміністративному стягненню.

Також, поточного року розпочато кримінальне провадження за ознаками корупції, яке на даний час розслідується СВ Канівського МВ УМВС України в Черкаській області.

У сфері захисту конституційних прав неповнолітніх Канівською міжрайонною прокуратурою упродовж 2015 року пред’явлено один позов на суму 79 тис. грн, який судом розглянутий та повністю задоволений.

Співпрацюючи із засобами масової інформації, Канівською міжрайонною прокуратурою протягом поточного року здійснено 13 виступів у пресі та надалі продовжується активна робота щодо інформування жителів міста та району про результати виконаної роботи, а також стан криміногенної ситуації і вживані заходи щодо її поліпшення.

Протягом першого кварталу 2015 року до Канівської міжрайонної прокуратури для розгляду надійшло 43 звернення громадян, з них вирішено - 27, задоволено – 1, направлено до іншого відомства для розгляду в межах компетенції – 15.

Підводячи підсумки прокурор наголошує, що першочерговими причинами вискоефективного виконання своїх службових обов’язків працівниками Канівської міжрайонної прокуратури є належна організація роботи, створення у колективі сприятливої атмосфери та беззаперечне дотримання працівниками прокуратури вимог законодавства у своїй діяльності.

Джерело: Канівська прокуратура

WayBe

11 травня 2015, 09:03

Теги статті:
прокуратура  звіт  
Голосів:
1
01

Всього коментарів: 1

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"