kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Цікавинка 

Голі і несмішні

Голі і несмішніГоляка по універмагу

Двоє підлітків (один зі Сміли, а інший – із Черкас) вирішили самовиразитись у доволі грайливий спосіб: продефілювати оголеними перед відвідувачами універмагу і зробити з цього "виходу в світ" відеоролик. Сюжет не відзначався оригінальністю. Перші кадри відео-дебюту показували, як двоє хлопців стоять у підворітті спиною до об’єктива камери і роздягаються догола. Потім вони одягли на обличчя в’язані шапочки з прорізами для очей. Після цього починався безпосередньо "екшн". Хіхікаючи, підлітки біжать метрів 50 по смілянській вулиці Свердлова, після чого вриваються в центральний універмаг "Моноліт" і починають гасати по поверхах і відділах торгового центру. Оператор, звичайно, – слідом.
– Підлітки тільки бігали і махали руками, як божевільні, – пригадує свідок цієї історії, продавець торгового закладу Наталя. – Вони нікого не ображали, не сварились і не робили жестів, які б імітували статевий акт. Ніхто з покупців-чоловіків затримувати їх не намагався. Міліцію, щоправда, викликали.
Це тривало кілька хвилин, після чого голі актори й оператор вибігли з універмагу і побігли назад, у підворіття, де залишили одяг. Швидко одягнувшись, підлітки втекли.
Спочатку міліцією було встановлено оператора непристойного ролика. А через нього притягнуто до відповідальності й акторський склад. Виявилось, що метою цієї "вистави" були зйомки відеоролика під назвою "Прикольна фішка", який потім планувалось запустити в Інтернет і на мобільні телефони як своєрідний жарт.
Усі троє "жартівників" із забезпечених благополучних сімей. Перший – родом із Черкас. Після закінчення 11 класів він ніде не навчається і не працює. Мабуть, від гультяйства саме йому спала на думку ідея самовиразитись у такий спосіб. Він і надихнув на зняття "Прикольної фішки" двох своїх товаришів зі Сміли, учнів престижного ліцею. На акторів і оператора цієї історії було накладено штрафи у розмірі 51 гривні за правопорушення.
– На сьогодні, – коментує начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС України в Черкаській області Ігор Шибко, – зняття молоддю відеороликів пошлого й аморального змісту стало доволі поширеним явищем. Пригадаємо порівняно недавню історію зі старшокласниками однієї з престижних обласних гімназій, які знімали фільм порнографічного змісту прямо у дворі і класах навчального закладу. Тоді по одному з учасників було заведено кримінальну справу. Як правило, надихають на подібні зйомки Інтернет і ролики, якими сучасна молодь обмінюється з допомогою мобільних телефонів. Коли я спілкувався з батьками "акторів" з останньої історії, ті дивувались, мовляв, ну чого їм ще не вистачало? Я їм відповів: "Спілкування". Річ у тім, що діти у занадто зайнятих батьків-бізнесменів від нестачі батьківського спілкування обирають Інтернет, звідки отримують набагато більше шкідливої інформації, ніж корисної. Результати не змушують на себе довго чекати.

Голі, але в протигазах
Не тільки школярі, але й студенти черкаських вузів люблять з’являтись оголеними перед камерою. Не так давно програш у карти "на бажання" став причиною появи чергової інтернет-чорнухи, де основні фігуранти оголеними постали перед глядачами. Це студенти останнього курсу одного з черкаських вузів, які мали спокутувати заборгованість, увійшовши оголеними в їдальню навчального закладу і станцювавши там. Для "акції" було обрано 19-ту годину. На той час у їдальні ще перебували відвідувачі. Трійця увірвалась туди, одягнувши лише протигази, і почала витанцьовувати щось на зразок ламбади. Один із виконавців настільки захопився, що упав зі стійки бару. Все так і залишилося б таємницею, якби один із глядачів потай не зняв цей виступ на мобільний телефон. Потім, звичайно, любительський фільм було запу-щено в Інтернет.
Через деякий час ректор вузу, у якому все це сталось, поїхав у відрядження до Києва, і тамтешнє керівництво запитало його, чому він допускає подібне у своєму навчальному закладі. Після приїзду до Черкас ректор зібрав увесь викладацький склад і дав один день, аби ті знайшли нахаб. У результаті викладач фізкультури опізнав фігурантів фільму за особливостями фігури, і всіх трьох було відраховано з вузу за місяць до отримання дипломів.

Нудисти і ті, хто за ними підглядає
Відомо, що травнева засмага – найстійкіша. Тож, хоча купатися в Дніпрі поки що ризикує мало хто, є багато охочих поніжитись під весняним сонцем. До того ж оголеними, аби засмага рівномірно вкривала все тіло. Якщо ще кілька років тому нудисти перебували в основному в районі Митниці, то зараз вони облюбували собі пляжі біля вулиці Пушкіна і в бік Дахнівки.
– Я на Митниці вже не засмагаю, – говорить голова Черкаського обласного руху хіпі і переконана нудистка Наталя Сорніченко. – Тільки роздягнешся і ляжеш, як відразу з усіх багатоповерхівок навпроти починають блимати сонячні зайчики від біноклів. Тож, аби повноцінно приймати сонячні ванни, краще їздити за місто, у бік "Світанку". Там не тільки немає цікавих очей, але й дивовижно гарні місця.
Подруга Наталі Елеонора Скаченко розповіла, що на черкаських пляжах бути нудистом – небезпечно:
– Уздовж усієї набе-режної в межах міста багато всяких придурків, які ховаються по кущах і, дивлячись на нудистів, задовольняють свої сексуальні потреби. До того ж, якщо раніше на них, бува, крикнеш – і вони поспішали зникнути, то зараз усе по-іншому. Крик на них тепер мало діє. Один мені прямо заявив: "Закінчу – піду. А ще щось рявкнеш – ніс зламаю". Довелось іти мені. Тепер ношу із собою електрошокер, аби захищатись від таких ідіотів. Деякі ж не просто підглядають за нами, але й знімають на відеокамери. Я була шокована, коли мій друг сказав, що в Інтернеті вже з’явився ролик, що показує, як я засмагаю на пляжі.
На запитання до дівчат, чи вважають вони за нормальне ось так відверто засмагати у відкритих місцях, вони відповіли, що не бачать у цьому нічого поганого. "В усьому цивілізованому світі до нудистів ставляться нормально і не роблять із них моральних виродків", – заявили вони.

Збоченці, які показують "це"
На жаль, уже не секрет, що сьогодні в деяких місцях нашого міста жінки можуть зіткнутись з ексгібіціоністами – сексуальними збоченцями, які демонструють свої статеві органи й отримують від цього сексуальну розрядку. Умовно цих хворих людей можна розсортувати за наступними категоріями:
домушники, які демонструють оголені тіла з вікон власних будинків чи балконів. "У мене на лікуванні, – пригадує лікар-психіатр Антон Крашенніков, – був 73-річний дідусь. Ветеран Великої Вітчизняної війни, всі груди в орденах, багато поранень, у тому числі чотири контузії. В останні роки життя травми дали про себе знати. Старий вилазив на підвіконня, знімав штани і в такому вигляді завмирав, привертаючи увагу як дорослих, так і дітей. Звичайно, його примусили лікуватись. Як потім з’ясувалось, ветеран діяв при затьмаренні свідомості і згодом нічого зі своїх дій пригадати не міг. Інший пацієнт любив оголеним гуляти по двору власного будинку, розташованого у приватному секторі Хімселища. На запитання, що змушувало його це робити, він відповів, що голе тіло краще вбирає сонячну енергію. Спочатку сусіди заявили на нього в міліцію. А потім, коли чоловік у костюмі Адама пішов у магазин, викликали психіатричну бригаду. Під час обстеження виявилось, що хворий страждає від шизофренії";
парковики – любителі виставляти своє тіло у скверах і парках. Як правило, трюк цих збоченців полягає у різкому розгортанні плаща перед дівчатами, що йдуть назустріч. Не важко здогадатись, що на тілі під плащем жодного одягу немає. Подібним чином у парку Перемоги кілька років поспіль діяв чоловік, який жив у багатоповерхівці навпроти. Інший збоченець лякав своїм зовнішнім виглядом дітей у Дитячому парку. Піймати його і встановити, хто він, так і не вдалось;
пляжники. Крім уже розказаної в матеріалі інформації, протягом кількох останніх років жінок пляжної зони мікрорайону Митниця непокоять витівки збоченця, який облюбував собі це місце. Прикметно, що він показує своє "хазяйство" лише дівчатам, які роблять ранкову пробіжку;
будівельники. Дана категорія ексгібіціоністів облюбувала будівельні майданчики, через огорожі яких вони можуть проводити свої демонстрації. "Якось, – говорить черкащанка Альбіна Скворцова, – я і дві мої подруги йшли повз будівництво в районі вулиці Громова. Несподівано дві дошки огорожі, що оточувала об’єкт, розсунулись, і звідти з’явились чоловічі геніталії. Від несподіванки ми так злякались, що почали тікати";
вуличні. Ця категорія збоченців полюбляє полювати на своїх жертв біля студентських гуртожитків.

КОМЕНТАР СПЕЦІАЛІСТА
Ситуацію коментує психіатр
приватного кабінету "Інсайт плюс"
Олег Самуїлов:
– Взагалі під ексгібіціонізмом у психіатрії мається на увазі фігурування в оголеному вигляді і демонстрування своїх статевих органів перед сторонніми. В сексопатології дане явище є розладом сексуальної переваги, але не вважається варіантом статевих збочень. Виключаючи, звичайно, ситуації, коли воно стає єдиним способом сексуального задоволення. Найбільше задоволення ексгібіціоніст відчуває під час переляку жертви, введення її в шоковий стан. Для цього він спеціально обирає жінку в парку, транспорті, на пляжі, аби раптово з’явитись перед нею з оголеними статевими органами. Якщо подібна поведінка залишається непоміченою чи проігнорованою, то статеве задоволення не відбувається, і збоченець шукає іншу жертву.
Тією чи іншою мірою ексгібіціонізм властивий багатьом людям, наприклад, відвідування нудистських пляжів.
Ексгібіціоністські прояви у підлітків можна класифікувати як підсвідоме прагнення привернути до себе увагу. Його корені, найімовірніше, варто шукати в дитинстві, коли батьки дозволяли малюкам досить часто бути оголеними. Дитина звикає, що, коли вона без одягу, за нею весь час дивляться, її опікують. І в дорослому віці, коли підлітку не вистачає батьківської турботи чи уваги, у нього підсвідомо автоматично з’являється прагнення оголитись, аби отримати порцію любові чи схвалення.

Олег Литвиненко, "Вечірні Черкаси"

WayBe

20 травня 2008, 00:00

Теги статті:
оголення  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Про що зараз спілкуються:

Rima752
Пишаюсь такими людьми! Українці - сильна нація!!! Слава Україні!!
Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Травень
НдПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"