Цьогоріч учасники приїхали з усіх куточків України: Вінниці, Хмельницького, Червонограда Львівської області, Пирятина Полтавської області, а також з невеликих містечок Одеської, Рівненської та Чернігівської областей. Черкащину ж представляли міста Сміла, Драбів, Звенигородка, Корсунь-Шевченківський, Черкаси і господар заходу – місто Канів. Всього в заході взяло участь більше 50 осіб.

На сцену виходили справжні артисти – в яскравих сценічних костюмах, талановиті і впевнені в собі. Вони танцювали, проникливо співали пісень та виразно декламували вірші, що на очі наверталися сльози. А від їхніх гуморесок та комедійних сценок зал навпаки щиро сміявся. Впродовж фестивалю в глядацькому залі панувала тепла атмосфера, глядачі з оплесками зустрічали кожен номер.

За роки існування фестиваль здобув багато друзів. Усі вони зібралися в цей день тут, у залі. Це представники місцевих підприємств, політичних сил та громадських організацій, які прийшли на захід з подарунками.

Голова ГО «Канівська організація осіб з інвалідністю «Відродження» Наталія Капустян щиро дякувала всім за небайдужість. Після закінчення фестивалю «Дніпровські хвилі» усі учасники отримали дипломи і подарунки.