kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Офіційно > Влада 

Проект Рішення про міський бюджет м.Канева на 2015 рік

Проект Рішення про міський бюджет м.Канева на 2015 рік


 

 

 

 

КАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

VI  скликання

РІШЕННЯ

від  29 січня 2015 р.  №

 

Про міський бюджет

на 2015 рік

 

Відповідно до пункту 23 частини першої статті 26, пункту 1 статті 61 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 76,77 Бюджетного кодексу України міська рада вирішила:

 

1.Установити загальний обсяг доходів міського бюджету на 2015 рік у сумі 100 724 057,00 гривень.

Обсяг доходів загального фонду бюджету визначити у сумі 98 907 738,00 гривень, спеціального фонду – 1 816 319 гривень, у тому числі бюджету розвитку – 790 000,00 гривень (додаток 1).

У складі доходів міського бюджету врахувати обсяг:

1.1. субвенцій з державного бюджету у сумі 60 010 700,00 гривень, з них:

по загальному фонду:

1.1.1. субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу у сумі 20 773 000,00 гривень;

1.1.2. субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот у сумі 21 328 000,00 гривень;

1.1.3. субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у сумі  162 000,00 гривень;

1.1.4. субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом „гроші ходять за дитиною” у сумі 356 600,00  гривень;

1.1.5. освітню субвенцію з держаного бюджету місцевим бюджетам у сумі 17 391 100,00 гривень.

Крім того:

1.2. іншу субвенцію з обласного бюджету у сумі 97 038,00  гривень:

- на поховання учасників бойових дій та інвалідів війни у сумі 24 651,00 гривень;

- на встановлення телефонів інвалідам І та ІІ групи загального захворювання у сумі 168,00 гривень;

- на компенсаційні виплати інвалідам на бензин, ремонт, техобслуговування автотранспорту та транспортне обслуговування у сумі 28 048,00 гривень;

- фінансову підтримку організації харчування дітей у навчальних закладах області, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції на територію Черкаської області у сумі 44 171,00 гривень.

2. Затвердити загальний обсяг видатків міського бюджету на 2015 рік у сумі 100 724 057,00 гривень, в тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету у сумі 98 907 738,00 гривень та видатків спеціального фонду бюджету – 1 816 319,.00 гривень за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів (додаток 2) та головними розпорядниками коштів (додаток 3).

Якщо після прийняття рішення про міський бюджет повноваження на виконання функцій або надання послуг, на яке надано бюджетне призначення, передається відповідно до законодавства  від одного головного розпорядника бюджетних коштів до іншого головного розпорядника бюджетних коштів, дія бюджетного призначення не припиняється і застосовується для виконання тих самих функцій чи послуг іншим головним розпорядником бюджетних коштів, якому це доручено. Передача бюджетних призначень у цьому випадку здійснюється за рішенням виконавчого комітету міської ради, погодженим із постійною комісією міської ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, з подальшим затвердженням на черговій сесії міської ради.

У процесі виконання міського бюджету за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів дозволити фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради здійснювати перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі, у розрізі економічної класифікації видатків бюджету.

Перерозподіл видатків за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів у межах їх загального обсягу за функціональною ознакою, а також збільшення видатків розвитку за рахунок зменшення інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету),включаючи резервний фонд бюджету, здійснюється за рішенням виконавчого комітету міської ради, погодженим із постійною комісією міської ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, з подальшим затвердженням на черговій сесії міської ради.

Надати право виконавчому комітету міської ради в міжсесійний період упродовж 2015 року за погодженням з постійною комісією міської ради з питань планування, бюджету, фінансів і цін з подальшим затвердженням на черговій сесії міської ради:

- проводити перерозподіл затвердженого обсягу субвенцій, виходячи з фактично нарахованих обсягів відповідних пільг, субсидій та допомоги населенню;

- у разі уточнення річних обсягів субвенцій та дотацій з державного та обласного бюджетів відповідно до актів законодавства і рішень обласної ради вносити відповідні зміни до розпису міського бюджету з послідуючим затвердженням відповідних змін на черговій сесії міської ради.

3. Установити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 1 242 400 гривень, напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) згідно з додатком 4.

4. Установити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі  1 242 400 гривень, джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду міського бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) згідно з додатком 4.

5. Установити розмір оборотного касового залишку бюджетних коштів міського бюджету у сумі 5000,00 гривень.

6. Затвердити обсяги міжбюджетних трансфертів на 2015 рік (додаток 4.1).

7. Затвердити перелік об’єктів, фінансування яких у 2015 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку (додаток 5).

8. Затвердити кошторис доходів та видатків міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища на 2015 рік (додаток 6).

9. Установити обсяг резервного фонду міського бюджету на 2015 рік у сумі 10 000,00  гривень.

10.Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду бюджету міста на 2015 рік за їх економічною структурою:

-оплата праці працівників бюджетних установ; 

-нарахування на заробітну плату; 

-придбання медикаментів та перев'язу вальних матеріалів; 

-забезпечення продуктами харчування; 

-оплата комунальних послуг та енергоносіїв; 

-поточні трансферти населенню; 

-поточні трансферти місцевим бюджетам.

11.Затвердити в складі видатків бюджету міста кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 4 217 000 гривень згідно з додатком №7 до цього рішення.

12. Установити, що у загальному фонді міського бюджету на 2015 рік: до доходів належать надходження, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України.

13. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського бюджету на 2015 рік у частині доходів є надходження, визначені статтею 69-¹ Бюджетного кодексу України.

14.Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право міському голові отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України:

-позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету міста, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

15.Надати право фінансовому управлінню Канівської міської ради:

-укладати в установленому порядку угоди з Канівським управлінням Державної казначейської служби України Черкаської області про отримання короткотермінових позичок на покриття тимчасових касових розривів бюджету міста, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування та медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами; 

16.Головним розпорядникам бюджетних  коштів:

- у тижневий термін забезпечити складання та затвердження кошторисів доходів і видатків бюджетних установ, планів використання бюджетних коштів одержувачів коштів бюджету міста і подати їх фінансовому управлінню Канівської міської ради та Канівському управлінню  Державної казначейської служби України Черкаської області;

- затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

17.Розпорядникам бюджетних коштів не приймати власні рішення щодо збільшення мережі закладів та чисельності працівників бюджетних установ, що склалася на 1 січня 2015 року.

18.Установити, що керівники бюджетних установ утримують чисельність працівників та здійснюють фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого у кошторисах або планах використання бюджетних коштів.

19. Канівському відділенню Корсунь-Шевченківської об’єднаної державної  податкової інспекції забезпечити повноту та своєчасність надходжень платежів до бюджету міста.

20. Господарські організації, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева проводять відрахування частини прибутку (доходу) до бюджету міста, згідно чинного законодавства.

21.Це рішення набирає чинності з 1 січня 2015 року.

23.Додатки № 1-7 до цього рішення є його невід’ємною частиною. 

23. Організацію виконання даного рішення покласти на керуючого справами Святелика В.І. та фінансове управління виконавчого комітету Канівської міської ради (Карпушенко Г.Г.).

24. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету , фінансів і цін (Сандига Л.В.).

 

  

Міський голова                                                                            І.О.Ренькас

Павлюк Юрій

28 січня 2015, 14:21

Теги статті:
Проект Рішення про міський бюджет м.Канева на 2015 рік  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 1

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"