kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Jmak 

Вибір канівської громади чи призначення «наближених».

Вибір канівської громади чи призначення «наближених».

Я сам на даний час не проживаю у Каневі, хоча народився, виріс та до недавнього часу працював у Каневі. Так склалось, що ще задовго до подій на Майдані я тимчасово проживаю в іншому місті в зв’язку з влаштуванням на кращу, більш оплачувану та стабільну роботу. Але душею залишився з Каневом. Бо то є моє рідне місто. Частенько буваю у Каневі в робочих питаннях та й до рідних і друзів навідуюсь частенько, спілкуюсь по телефону майже щоденно. У майбутньому обов’язково повернуся до Канева, до рідної сім`ї. Бо, як то кажуть, скрізь гарно, а дома найкраще.

Дуже болісно переживав події на Майдані, декілька разів сам був на ньому, але під час трагічних подій 19-21 лютого був у закордонному відрядженні та повернувся в Україну лише 12 березня.

Під час вказаних подій та по приїзді до Канева спілкувався зі своїми друзями, рідними, знайомими відносно їх бачення наступного розвитку подій у країні вцілому та зокрема в рідному Каневі. Більшість з них висловлювала надію на те, що врешті-решт настане той час, коли зміняться керівники не тільки у верхівці влади, а й у канівських гілках влади. Надіялись на те, що такі засоби контролю за владою, як створені народні ради, громадські організації «Майдан» та інші приведуть до влади таких керівників рад, адміністрацій, котрі будуть дослухатися до людей, підтримувати дійсно народну владу, а не перефарбовуватись з одного політичного кольору доіншого заради задоволення власних амбіцій та можливості попоїсти з державного корита.

Канів, як я казав, місто для мене не чуже. Тому його життям я постійно цікавлюсь завдяки спілкуванню з людьми, можливості відвідувати загальнодоступні інформаційні інтернет-джерела та інформації ЗМІ.

Та, на мою думку, з канівської землі надходять невтішні новини, які щодалі турбують все більше й більше.
З початку я був радий тому, що канівська громада спекалась очільників РДА, звільнилась від гнітючого впливу губернатора С. Тулуба, позбавилась в.о. міського голови Калніболоцького та активізувалась у плані свого волевиявлення щодо кандидатур осіб, які достойно займуть місця голови РДА, його заступників, начальників силових структур та 25 травня демократично виберуть нового міського голову, котрий буде турбуватись за місто та його громаду більше, ніж за власну кишеню.
Та не так все сталося. Диво залишилось у мріях.

Першою ластівкою пореволюційного «синдрому вседозволеності» став «хресний» похід само встановлених (бо їх народ не обирав) народних лідерів М.Г.Фесенка, О.В.Корнеєва та В.В.Носенко по відділах РДА та райради з вимогою написання клерками (в основному жінками) заяв на звільнення по тій одній причині, що вони працювали на попередню злочинну владу. Шляхом погроз та залякувань деяких жінок вищевказані «правильні» примусили написати такі заяви. При цьому новоспечених «люстраторів» не цікавило, що клерки нижчого рівня не віддавали злочинних наказі, а просто копирсалися в паперах, як при попередній владі так і при нинішній. У деяких жінок з числа клерків, і це мені відомо достеменно, чоловіки та сини відстоювали інтереси українського народу на Майдані. З декількома з таких захисників я зустрічався безпосередньо у Києві на Майдані. Доречно було б наголосити й на тому. що ні Фесенко, ні Носенко, ні Корнєєв 19-21 лютого під час бойових дій на Майдані присутні не були.

Мешканців Канева обурили такі дії самозваних «люстраторів». Дякувати Богу, такі їх діяння були припинені правоохоронцями (до яких вказані особи з погрозами та незаконними вимогами не звертались), а заяви, отримані від заляканих людей «вершителі доль людських» повернули назад з вибаченням. Мабуть в Канівській міжрайонній прокуратурі «судовій революційній трійці» вказали, що такі їх дії при будь-якій владі є протиправними та таким, що мають кримінальні наслідки. Адже революція в Україні припинила дії режиму Януковича, а не законодавства України.

Згодом незаконні «люстрації» в Каневі припинились. Вказані вище особи почали вдаватись до законних дій. Входячи до керівного складу створених у м. Каневі Народної Ради та Канівського ГО «Майдан», вони почали підготовку щодо висунення кандидатур на посади начальників силових структур, голови Канівської РДА та ін. Все це вірно та актуально. Саме народ повинен визначати, кому він довіряє, хто, на думку громади, може дієво вплинути на ситуацію за для поліпшення життя громади регіону вцілому та кожного члена цієї громади зокрема. Саме народ повинен бути впевненим у тому, що призначений ним очільник якогось відомства не повторить «кришування» власного бізнесу, хабарництва, панібратства, чим у результаті поверне громаду до попереднього стану часів Януковича.

Але, що ми бачимо? Так нещодавно до мене завітав мій товариш з Канева. Багато про що говорили. Зокрема товариш повідав мені такі канівські новини, від яких мені стало моторошно. Він сам є членом ради Канівського ГО «Майдан». У світлі потреби зміни очільників канівських силових структур та Канівської РДА, радою ГО «Майдан» пропонувались різні кандидатури. Одні запропоновані радою (членів ради ГО "Майдан" тридцять чоловік за списком) особи не проходили затвердження в органах прокуратури чи ОДА з погляду на їх минуле, інші – з погляду на діла сьогоднішні. Та от 30 березня 2013 року за засіданні Ради Канівської ГО «Майдан» при неповному її складі на посаду голови Канівської РДА начебто від імені громади (якої?) було запропоновано кандидатуру Носенко Віри Володимирівни. Відповідні рекомендації за підписом вузького кола присутніх, без дійсного обговорення з громадами міста та району було направлено до Черкаської ОДА на затвердження.

Це від імені якої ж громади її було запропоновано? Від неповного складу присутніх на засіданні Ради громадської організації?. А де ж приславуті заклики до прозорості? Де спілкування з громадою району? Адже саме громадою району буде керувати вказана особа. Саме вона знову буде вказувати «головні напрямки руху» громадам сіл Канівського району. Саме Вірі Володимирівні доведеться співпрацювати з депутатами районної ради та Канівською міською радою. А чи запитали мешканців Канева, чи вони погоджують цю кандидатуру? Віра Володимирівна проживає в Каневі, а Канів не таке велике місто. Майже усі в ньому один-одного знають. Знають і Віру Носенко. Свого часу ця жінка була у членстві декількох партій, неодноразово, з амбіціями намагалась зайняти певні посади в органах влади місцевих рівнів, балотувалась на посаду міського голови м. Канева. Останнє «тепленьке» місце роботи Віри Володимирівни Носенко це посада заступника голови Канівської райдержадміністрації. Тоді РДА очолював М. Лисун.

Та головне не це. Сьогодні та ж Віра Носенко вважає усіх, хто працював, як то кажуть, під Януковичем, не залежно від займаної посади, зрадниками інтересів народу України, які підлягають повній люстрації. Тільки Віра Носенко ніколи не згадує у своїх виступах перед громадою того факту, що вона, будучи заступником голови Канівської райдержадміністрації Лисуна, вимагала у голів селищних рад, посадовців та інших членів так званого «адміністративного ресурсу», під загрозою звільнення з посад, щоб усі вони, а з їхньою допомогою й інші люди на президентських виборах голосували за кандидата у президенти Віктора Януковича. Частково саме завдяки її таким діям таких, як вона Янукович прийшов до влади.

Після приходу до влади режиму Януковича змінився керівник Черкаської ОДА, а слідом і голова Канівської РДА. М.Лисуна змінив О.Гика, а Віру Носенко звільнили з посади. На цей раз ніс В.Носенко її підвів. О.Гика порахував, що Віра Володимирівна зробила замало для перемоги Януковича. Агітуючи голосувати за Януковича, Віра Носенко завзято доводила, що Партія Регіонів, прийшовши до влади наведе порядок у країні, бо попередня влада безсила. Зараз таж особа доводить, що попередня влада (ПР) була злочинна і вона не могла навести порядок.
Також Віра Володимирівна не згадує, що під час перебування на вказаній посаді вона відповідала за питання освіти та медицини в районі. І саме за її заступництва в РДА у Канівському районі було закрито декілька шкіл та дві сільські медичні установи. На той час це була програма ПР. Зараз В.Носенко заявляє, що злочинна влада Януковича внаслідок впроваджених нею програми по оптимізації шкіл та медичної реформи намагалась поглибити демографічну кризу в Україні та занапастити медичне обслуговування сільського населення в Україні.

Про такі її дії чомусь мовчить і її оточення.

Дані факти можуть підтвердити голови сільських рад та посадовці, котрі були на посадах за «часів правління» Віри Носенко.
Що це означає? Та це означає те, що людина живе подвійними стандартами. Сьогодні вигідно, з точки зору перспективи отримання посади, агітувати за Януковича – будьте ласкаві, завтра за опозицію – теж не проти. Вигідно бути в одній партії – на раз, в іншій – теж не проблема. Головне, щоб біля «корита». Хочу наголосити ще й на тому, що внаслідок «активних дій» Віри Носенко на виборах до Верховної Ради вона стала офіційним помічником депутата ВР Л.Даценка, іншими словами кажучи, отримала певні преференції. Але цього їй замало.

Зараз, на скільки мені відомо, Віра Носенко є членом ВО «Батьківщина» (вкотре змінивши «партійний колір»). Я теж є членом ВО «Батьківщина» вже більше десяти років. Підтримую партію, в якій знаходжусь весь цей час. Постійно беру участь у виборчих процесах від ВО «Батьківщина», представляючи інтереси цієї партії. І жодного разу не переходив з однієї партії в іншу попри все. Хоча й були і привабливі пропозиції, і погрози, і тиск. І мені, канівчанину, не зрозуміло, як купка вискочок так нахабно та зневажливо може оперувати громадою, керуючи її чи то свідомістю, чи то неосвіченістю. Як люди, мешканці Канева та району можуть знову надати людині з подвійними стандартами керувати їхніми долями, господарствами, поглядами.

Юлія Тимошенко неодноразово наголошувала, що необхідно проводити чистку лав ВО «Батьківщина» насамперед від людей з подвійними стандартами, які в першу чергу стають «тушками» у разі пропонування їм певних преференцій.

Шановні мої канівці! Не дайте знову прийти до влади таким, як Віра Володимирівна Носенко та її команда. Будьте обачними. У вас є право знати про майбутніх очільників усе. Використайте своє право, захистіть себе від майбутнього свавілля горе-адміністраторів заради задоволення їх власних амбіцій.

З повагою
С. Жмак.

P.S. Дану статтю підписую псевдонімом, оскільки моя родина проживає у Каневі, а я, на даний час, поза межами нашого славного міста. Маю підозри щодо того, чи не виникне у новоспечених «люстраторів» бажання помститися мені через родину. Звільнити, наприклад, з роботи дружину або дитину «попресувати», адже я не зможу вчасно втрутитись та захистити їх. А прикладів «скорої розправи» з тими, хто думає на так (при будь-якій владі) у нас достатньо. Нажаль і сьогодні.

Jmak

3 квітня 2014, 12:49

Теги статті:
призначення   свої   понібратство  
Голосів:
8
08

Всього коментарів: 47

Сторінка коментарів: 1
MEDVED

3 квітня 2014, 13:42

IP: 213.179.238.xxx
Рейтинг: 0
...Маю підозри щодо того, чи не виникне у новоспечених «люстраторів» бажання помститися мені через родину. Звільнити, наприклад, з роботи дружину або дитину «попресувати»,....
Всё вы правильно думаете.
И правильно сделали
Потому что этот Швондер в юбке с каждым днём теряет адекватность, и может сорваться на открытые угрозы
MEDVED

3 квітня 2014, 13:52

IP: 213.179.238.xxx
Рейтинг: 0
Уважаемый
JMAK
Я с утра попросил членов Рады Майдана дать общественности ответы http://www.kaniv.net/news.php?p=35198
Факты изложенные вами Я подтверждаю.
Так-же имею и другие факты о кощунственных действиях данной организации.
Не освещаю их с одной ПОКА целью.
Потому что в состав данного органа входят так-же уважаемые и адекватные, порядочные люди.
Которым ПОКА есть возможность открестится или опровергнуть то чем этот орган занимался особенно на последнем НЕЛЕГИТИМНОМ заседании.
Пока есть ШАНС сделать этот орган открытым и имеющим авторитет среди населения.
Ждём ОТВЕТЫ
SOWA

3 квітня 2014, 13:54

IP: 37.52.172.xxx
Рейтинг: -1
MEDVED, мені здається що ви або упереджений користувач або людина одного з кандидатів. Вибачте, як що помиляюсь.
MEDVED

3 квітня 2014, 13:57

IP: 213.179.238.xxx
Рейтинг: 0
SOWA, Вибачаю.
Просто я не сторонник возле нашего Каневского белого дома жечь покрышки.
Пока пытаемся через СМИ призвать к остаткам разума и совести жаждущих власти
SOWA

3 квітня 2014, 14:03

IP: 37.52.172.xxx
Рейтинг: -2
Та бачили ми тих клоунів з рупором під білим домом. Алеж їх ніхто сер"езно не сприймає.Базар - вокзал-міліція
MEDVED

3 квітня 2014, 14:09

IP: 213.179.238.xxx
Рейтинг: 0
SOWA, Базаром это было пока ОНИ не начали должности делить и затверджувати их от имени общины нашего города
SKI

3 квітня 2014, 15:56

IP: 75.119.234.xxx
Рейтинг: 3
Хорошая статья. Конкретные вопросы, конкретные имена.
Ждем ответа от перечисленных товарищей.
Ніна Сергіївна

3 квітня 2014, 17:34

IP: 37.53.240.xxx
Рейтинг: -1
Корнєєв 20-го як раз на Майдані був,не знаєте не пишіть.
Діва

3 квітня 2014, 17:38

IP: 176.67.28.xxx
Рейтинг: 0
Ніна Сергіївна, а можна деталі: що робив, де стояв, що привіз?
aspid1

3 квітня 2014, 17:40

IP: 37.53.243.xxx
Рейтинг: 0
Діва, привіз блохи в голові:)
MEDVED

3 квітня 2014, 17:40

IP: 213.179.238.xxx
Рейтинг: -3
Ніна Сергіївна, И что из этого ?
Это даёт им право ТАЙНО согласовывать кандидатуры на "тёплые " места?
Вы входите в Раду Майдана?
aspid1

3 квітня 2014, 17:43

IP: 37.53.243.xxx
Рейтинг: -2
я считаю что ВСЕ партии которые за 23 года были у власти не имеют права занимать руководящие должностя,и не только в городе но и рай
Діва

3 квітня 2014, 17:44

IP: 176.67.28.xxx
Рейтинг: -2
aspid1,???????????? Я имела ввиду на майдан, а не с майдана :)
Діва

3 квітня 2014, 17:46

IP: 176.67.28.xxx
Рейтинг: -2
aspid1, все существующие партии каким-то образом были за 23 года у власти, остается только правый сектор, они еще не были... :)
aspid1

3 квітня 2014, 17:47

IP: 37.53.243.xxx
Рейтинг: -5
margosha11
3 квітня 2014, 18:13

IP: 46.164.203.xxx
Рейтинг: 0
Корнеев трус и не был на майдане когда там было горячо! Пусть вернет людям подвал дома где находится магазин "лидер" , который незаконно прихватизировал!
Jmak

4 квітня 2014, 07:44

IP: 46.201.178.xxx
Рейтинг: 1
Ніна Сергіївна, Корнєєв 20-го як раз на Майдані був,не знаєте не пишіть.
Уточню у тих канівських хлопців, які 20 точно були на Майдані.
Jmak

4 квітня 2014, 08:19

IP: 46.201.178.xxx
Рейтинг: 1
Прикро те, що користувачі даного ресурсу не проявляють активності з приводу актуальності статті. У такому разі, шановні канівці, ми з вами знову будемо ошукані. І не тому, що дана стаття не викликала шквалу обговорення, а тому, що ніхто не задумався про те, що матеріал статті - це лише відголосок дійсності. А інертність канівців - це показник відношення людей до свого майбутнього. І, як вірно підмітив в одному з своїх коментарів Ігор Сухобрус, мало у Каневі дієвих людей, які прикладають зусилля за для того, щоб змінити життя людей у Каневі на краще. На словах бажають усі, а от висловити свою думку, підтвердивши її ділом здатні не всі. Я не є прибічником Ігора Сухобруса, але інколи в його словах є зерно істини.
Мовчать з приводу матеріалу блогу й особи, про яких йдеться у статті. Це не дивно. Є така східна мудрість: "Собака гавкає, а караван йде". Вони, не зважаючи ні на що, вершать свої темні діла. Якщо так піде й далі - то Віра Носенко стане головою РДА, а інші з її допомогою отримають певні посади та й будуть "у шоколаді". Тільки у мене одне запитання до громади: "А що ми з вами від цього матимемо?" Окрім того,що повернемо Віру та Миколу на третій поверх будинку рад у Каневі.
Але хоч і небагато, але є в Каневі "прозрівші". Мабуть роздивились дещо. Один з користувачів канівнету, MEDVED, спохватився та зажадав, щоб "тайное вече" оприлюднило коли, де і в якому складі вони збираються та які питання розглядаються на іхньому зібранні? Кого вони "пропихують" і владні крісла та кого, як і за що збираються "люструвати"? Та бачу, що відповіді не дочекався. Звичайна практика. Чим менше знає народ - тим простіше задоволити власні інтереси.
Ну, що ж, пані та панове"люстратори", якщо будете себе так вести й надалі. то минулий Майдан буде не останнім. Наснаги вам у вашій нелегкій справі продвигання вгору. Але не забутьте ще одну східну мудрість: "Любому идущему вгору когда-нибудь придется спускаться вниз".
Haydamaka

4 квітня 2014, 08:21

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 0
Jmak, он звідки ноги ростуть. Ню-ню.
Haydamaka

4 квітня 2014, 08:22

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 0
ноги... або роги.
Jmak

4 квітня 2014, 08:22

IP: 46.201.178.xxx
Рейтинг: -2
Haydamaka, Це про що?
Haydamaka

4 квітня 2014, 08:26

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 0
Jmak, про те, що собаки гавкають а караван іде.
murzik

4 квітня 2014, 08:43

IP: 37.52.172.xxx
Рейтинг: 5
Вчора на 1+1 показували 1 серію фільму "Небесна сотня". Ком стояв угорлі. Невже все задарма?
Jmak

4 квітня 2014, 08:49

IP: 46.201.178.xxx
Рейтинг: 0
Haydamaka, Jmak, про те, що собаки гавкають а караван іде.
І що? Тобі не подобається східна мудрість? Чи можливо я щось не так сказав? Раніше, читаючи твої коментарі, я не бачив, щоб ти зневажливо ставився до народної мудрості не залежно від її походження.
murzik

4 квітня 2014, 08:53

IP: 37.52.172.xxx
Рейтинг: 3
"Любому идущему вгору когда-нибудь придется спускаться вниз", а вони і так , як колобки, то до влади , то в опозицію. І так вже скільки себе пам"ятаю.
volcitca

4 квітня 2014, 09:30

IP: 176.67.11.xxx
Рейтинг: 0
Jmak,
"MEDVED, спохватився та зажадав, щоб "тайное вече" оприлюднило коли, де і в якому складі вони збираються та які питання розглядаються на іхньому зібранні"

цей медвед, ще той медвед, піарщик
ви його ще не розкусили.
Олекса

4 квітня 2014, 09:43

IP: 37.54.170.xxx
Рейтинг: 1
murzik, 4 квітня 2014, 08:43

Розмістив цей фільм в темах..
Діва

4 квітня 2014, 10:14

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
Олекса, дякую! Бо вчора не мала змоги подивитись весь фільм. У Мурзіка ком у горлі стояв, а у мене сльози не зупинялись, не спала ніч... Коли дивишся зараз телебачення, коли дивишся, як стрімко зростають ціни на все, коли не відомо яким чином випускники у цьому році будуть вступати до ВНЗ ( немає коштів на ЗНО),коли іде боротьба за крісло президента та мерів... коли я спокійно не можу поїхати до друзів у Крим, коли, коли... От і виникають думки: Невже все дарма? :((((((((
Lavrentieva

4 квітня 2014, 11:16

IP: 37.55.102.xxx
Рейтинг: 2
Шановне товариство, не думаю, що дарма йшли уперед і погібали герої на Майдані. Ви є громадою, так запропонуйте свої кандидатури на посади, кандидатуру майбутнього мера, та інше від ГРОМАДИ... Ви багато говорите, але нічого не робите для змін на краще... І я вважаю, що це-помилка з вашого боку. Зберіть громаду міста, району і спробуйте довести до свідомості людей свою думку. Як що вона справедлива, народ підтримає ії. Докажіть своїми діями,а не балачками, що Майдан був недарма...
Djon.Dilindjer

4 квітня 2014, 12:26

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 1
aspid1, полностью поддерживаю. Всех уродов которые уже 23 года делят и грабят канев и каневский район на нары. Ни одна собака старая не должна руководить городом.

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"