kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > святослав 

Кремлівський "Казбек" , Богдан Коломойського та Вовк з Окружної - мафія Яника маніпулює КСУ

 
Якщо Зеленський хвалився Трампу, що прокурор - його, чому Вовку не хвалитися, що Окружний та Конституційні суди - його?!
 
 Передмова:
розповіді про зрадника України Казбека Рашидовича Портнова
Брехло*Татаров & Вовк Паша
 

Богдан провокаційно сфоткався на фоні Конституційного Суду акурат перед  початком "серіалу" про "конституційний переворот.

 

 

З отриманих записів випливає, що Вовк та його співрозмовники одночасно могли координувати звільнення Шевчука з посади очільника Конституційного Суду та просувати скасування закону про люстрацію. Спершу Вовк рекомендував одному зі співрозмовників не поспішати з рішенням про звільнення голови КСУ, однак згодом змінив свою думку.

 

КСУ

Через декілька годин після цієї розмови судді КСУ проголосували за звільнення Шевчука з посади голови суду. Він назвав ці дії незаконними та заявив про "конституційний переворот".

 


 

 

На записах "прослуховування" з кабінету Вовка, оприлюднених у липні 2019 року, ґрунтуються підозри голові ОАСК, його заступнику Євгенові Аблову, п'ятьом іншим суддям , а також керівнику Державної судової адміністрації Зеновію Холоднюку.

Тоді у прокуратурі заявляли, що судді ОАСК системно втручалися в діяльність вищих органів влади України. В ОАСК заявили про грубе втручання у свою діяльність, спроби тиску на суддів і їх дискредитацію. Вовк сказав, що обшуки у приміщенні суду – це "цирк", а записи розмов суддів, оприлюднені правоохоронцями, сфальсифіковано .

У НАБУ пояснювали , що Вовку інкримінують ч. 3 ст. 27, ст. 351² (організація перешкоджання діяльності Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України), ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 375 (організація винесення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) і ч. 2 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів) Кримінального кодексу України.

Конституційний Суд України 27 жовтня 2020 року скасував частину положень антикорупційних законів і вказав, що встановлення кримінальної відповідальності за декларування завідомо недостовірних даних, а також умисне неподання декларацій є надмірним покаранням за вчинення таких правопорушень.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) у зв'язку з рішенням КСУ закрило доступ до реєстру електронних декларацій і припинило їх перевірку, зберігання та оприлюднення. Глава агентства назвав рішення КСУ "нищівною поразкою антикорупційної реформи".

Крім того, унаслідок блокування доступу НАЗК до державних реєстрів Нацагентство не може провести спеціальну перевірку декларацій кандидатів на керівні посади в держорганах, отже, неможливо призначити на свої посади переможців місцевих виборів , заявили в НАЗК.

Тупицький сказав, що НАЗК "розігнало ситуацію" , суддя КСУ Ігор Сліденко заявив, що рішення суду не передбачало необхідності закривати реєстр .

Після засідання РНБО на виконання розпорядження Кабміну НАЗК  відкрило доступ до реєстру електронних декларацій.

29 жовтня президент України Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт , яким запропоновано визнати неправомірним рішення КСУ, позбавити повноважень весь склад суду і призначити новий, а також забезпечити безперервність дії антикорупційного законодавства.

Представники Ради Європи 31 жовтня розкритикували законопроєкт Зеленського . У відповідь НАЗК заявило, що Конституційний Суд принаймні двічі порушив Конституцію України .

 

Януковіч та Портнов, топ-юрист партії Батьківщина, який зрадив і став "тушкою" 


Нагадаємо, наприкінці серпня президент Володимир Зеленський заявив, що реформування Конституційного суду України буде війною.

Раніше Володимир Зеленський підписав указ, яким затвердив Положення про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посаду судді Конституційного суду України. Зокрема, на посаду судді, якого призначає глава держави.

 

 Частина оточення Портнова вже під санкціями.

 

Що відомо

  • 17 липня 2020 року НАБУ провело обшуки в Окружному адміністративному суді Києва та заявило про вручення підозри голові ОАСК Павлу Вовку, його заступнику Євгенію Аблову та ще п’ятьом суддям. Їх підозрюють у створенні в суді "злочинної організації з метою захоплення державної влади". Натомість в суді спростували вручення підозри своєму очільнику.
  • Водночас Національне антикорупційне бюро України розсекретило частину матеріалів провадження, відкритого щодо голови Державної судової адміністрації Зеновія Холоднюка, голови Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка та ще шістьох суддів, зокрема, записів телефонних розмов із голосами, схожими на голоси Холоднюка, Вовка та інших суддів ОАСК.
  • 20 липня того ж року до канцелярії ОАСК з Національного антикорупційного бюро надійшли повістки про виклик до бюро суддів Окружного адмінсуду Євгенія Аблова, Павла Вовка, Ігоря Качура, Олексія Огурцова, Ігоря Погрібніченка, Богдана Саніна, Віктора Шулежка та Володимира Келеберди.
  • 23 липня в Окружному адміністративному суді Києва заявили, що не можуть передати вісьмом своїм суддям повістки на допити у Національному антикорупційному бюро, оскільки всі вони перебувають у відпустках.
  • У березні 2021-го Національне антикорупційне бюро завершило досудове розслідування щодо участі суддів Окружного адміністративного суду у злочинній організації та зловживанні впливом. У квітні Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід судді Окружного адміністративного суду Києва Богдану Саніну у вигляді застави.
  • У 2019 році НАБУ вже розслідувало можливе втручання суддів ОАСК в роботу членів Вищої кваліфікаційної комісії. Тоді теж НАБУ спільно з ГПУ обшукували приміщення ОАСК, та заявляли про підготовку підозр суддям ОАСК Євгенію Аблову й Ігорю Погрібніченку, а також судді Суворовського райсуду Одеси Івану Шепітку.
  • У листопаді 2019 року Шевченківський райсуд Києва відмовився продовжити строки досудового розслідування у провадженні, як того вимагала Генпрокуратура. ГПУ клопотала про продовження досудового розслідування через виконання міжнародного доручення, яке, начебто, стосувалося пошуку одного з можливих фігурантів справи за кордоном. Справа була призупинена через завершення строків досудового слідства.

 

* Брехло Татаров, бо лжесвідчив свідомо, сфабрикувавши фейкові ,,бумажечки,, що були спростовані повторною незалежною експертизою після втечі Яника кривавого.

 

«Татаров Олег Юрьевич»

 Запам'яталися його ,,подвиги,, в підробці державних документів.


 

Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павло Вовк обговорював із тодішнім главою Офісу президента України Андрієм Богданом і колишнім заступником глави Адміністрації Президента України Андрієм Портновим призначення Олександра Тупицького головою Конституційного Суду України. Про це 2 листопада повідомив у Facebook головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов із посиланням на джерела, наближені до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

 

Тупицький, Зеленський, Вовк, Портнов, Богдан

 

P.S.

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров відсвяткував свій день народження у ресторані «KNZS» на околиці Києва, який належить депутату Київської облради від «Слуги народу» Сергію Левченку. Про це він вказав в своїй декларації. Його бізнес-партнером по ТОВ «КНЗС» є киянка Ганна Малік.

Саме в будинку Левченка площею 494 квадратів проживає голова Конституційного суду Олександр Тупицький. Суддя багато років працював в Донецьку, з цим містом пов’язаний був і бізнес Левченка. За даними «Bihus.info», Тупицький і Левченко часто разом, що притаманне кумам.

С.Левченко

святослав

8 вересня 2021, 20:24

Теги статті:
Кремлеботи   Крадупція   Януковіч   Портнов   Татаров   $ПВовк   @Богдан   #Тупицький   Коломойський  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 1

Сторінка коментарів: 1
святослав

10 вересня 2021, 20:47

IP: 37.73.101.xxx
Рейтинг: 0
Зе хвалитися, Вовк хвалиться, кум Тупицького - нагороджується. смс Оказывается, сбивший ребёнка депутат Левченко вчера был за это награждён нагрудным знаком "За заслуги перед Киівщиною" Сьогодні в КиївОблРаді до створеної комісії з розслідування резонансних ДТП просився Левченко

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"